Bizim garaj CRM PERFORMANCE ..
Printable View
hafta sonuna az kaldı heyecan büyük fovori kim acaba bi konu acayım bari :)
maşallah araçlara sakin vites atışlar falan:)
fb-gs derbisini geçti bu muhabbet :D
benim ağzımdan öle bir şey çıkmadı :) ben sattıktan sonra aracı sahiplerinin istediği üzere yaptım yapıldıktan sonra güzel gitti fena değil ama benim öle bir lafım iddam olmadı sen böle bir yazımı okudun?ben böle bir yazı yazmadım geçmişe göz atmanı isterim..siz bana uzaksınız malesef gelip gitmeniz problem olur.
Mami abi bursadan aldiginiz beyaz NG kimde suan? Facebookta bir resim gordum beyaz jantli morette farli.ne gibi yuklemeler yapiliyor?
az kaldı mami biliyosun parça maduruyuz:)
yazımı okudum derken şimdi şurda yazıyordu diyemem ama herkesin ağzında bi zamanlar YC 2000 arkasından gidiyor falan filan...Bunu her ataşehire geldiğim akşamda duyuyordum..Özellikle Vtecburac bana çok övdü aracı bende cok merak ettim dolayısıyla speclerini felan..
Lan burak sen demedinmi S2000 lerin yanında yürüyor diye :D :beuj:
Sadece burak değil herkes söylüyordu bunu..
Arac sizin tayfadayken(maltepedeyken) specleri.. Eksoz filtre timing ve polish miydi?
Benim için yol sorun değil 40 km ben zaten aracımın bakımlarını istanbulda yaptırıyorum..O yüzden ben aracım saglam olsunda burdan fizana giderim no problem yani benim için..
Orcun diğer kadran konusuna ne oldu silinmiş? ne yaptın yine? :)
şimdi söle söleyeyim kardeşim arabayı yaptım ama s2000 le bana sorduklarında yürümez dedim bir kaç s2000 le yürüdü bende şahit oldum burak gidişini bildiği için övmüştür zaten..benim hiç bir zaman sunu gecer bunu gecer diye bir sölememim olmamıştır kesinlikle ve asla buyuk konuşmam.speclere gelicek olursak kardeşim kapakta polish yok ben parlatmıyorum kapakları portların dizaynını tamamen değiştiriyoruz bildiğimiz alışık olduğumuz gibi değil açıkcası yaptığım iş zaten sırf kapak garaj değilim yani:) şuanki gidişini sorucak olursan bana baya eksilmiş neden böle oldu onuda anlamadım ama filtre egsozlu rc den bile yavaş şuan ama her ne olursa olsun o araba yani yc jb yi bu speclerde gecemez jb bilinçli yapılmış bir araba ben beğendim..
not bu arada tayfa derken ben tayfadan değilim ama coğu arkadaşım olur severim iyi insanlardır:)
maşallah orçun
ankara da ne gibi işlem ler yapıldı araca ?
bu arada S2000 ile denerkenki vites atışların beni benden aldı :) bilinçli yavaş atıyorsun galiba.. zamanı gelince kullanıcaksın sanırım :)
orçun bnm görüşüm şu arabaya costum yazılım yaptırsan çok daha iyi olucaktır.
erkut abi ile direk beyin işine giricez kafamıza göre ayarlayacagız :) vites dersen evet kasıtlı yavaş atıyorum yoksa nasıl vites atarım bilirsin ;)