ANnnn Annnnn ;)
ama gaz yemiyo oksijen sensörü erimiş fazla GAZ dan ;)
Printable View
yok soner bizimki milim milim ilerliyo..fatih bakımları yapmış..bizimki eğlence olur bu saatten sonra ;) Zaten arabayı tayyar geçecek diye yapmıyoz maksat muhabbet ;)
yaw kadirim sen boşa zar atmazsın seni bilirim... :D :D senin altında doğan bile olsa denerken dikkatli olmak lazım :D :D :D :D
Arkadaşlar tam anlayamadım youtubede biçok kez izledim araç videolarını Ama..
Şimdi Wimmer lı clio rs 160hp den 188 e çıktı dediniz yani orjinalken 160hp çıkardı net daha sonra wimmer ss dereceli falan eklenince 188 oldu.. bu doğru dimi ?
Diğeri iynn nin Rs onunki orjinalkenmi 165.9hp değerini verdi yoksa oynadıktan sonramı orjinalken ne akdardı oynadıktan sonra ne kadar oldu ? ,
Yani kısacası iki Rs te orjinalken ölçüldüğünde arada çok fark varmıydı ?
var ise Rs almadan önce bi dynoya çıkarayım hepsini 20-25ytl verecez artık :D
kadir; ankarada ibo ve sen, istanbulda'da özberk(FRG) RS lerin ratingini arttırdınız :) :)
Haklısın Soner burdan ve bursadan bir arkadaş rs arıyo,bizde yardımcı oluyoruz alacaz onlarada :) Ben seneye tayyara zıplarım bu arkadaşlarıma chip satarım :)
Sen ve Tayyar :D :D müthiş ikili olursunuz... yıkılır ortalık :D :D
hondata + toda egzantrik + stroker kit atmosferik gırtlağına kadar yüklersin :) :) ;)
Sen bundan sıkılırsan senden alırım :) Az aramadın bunu,Kılsın o konuda senden mal alınır :)
Rs ten vazgeçmekmi :) Komik :D
En yakın zamanda sağlam bi tane bulup çekicem altıma sen Astra Gsi la gazlarken bunun hayali vardı bu aracı araştırıodum şimdi vazmı geçmemi söylüyorsun :) :beuj:
Bu arada ben yerinde olsam Rs le iyice oynardım.. Tayyar a hevesin varsa bence hiç yapma bunu :)
abi su an dubaide sesleniyorum:D gelemeyebilirim:D
ben ilk dyno ya urazda girdim 161hp mi ne cikmisti.cikti kadir abide yanlissa duzeltsin.
161hp verdiginde egzozundan filtresine kadar orjinaldi ve bakimi yapilmamisti.hava 30 dereceydi.
son erkayada girdim.175 verdi.kat iptali-ss egzoz -acik hava filtresi-bakim km si gelmis olsada bujiler flan temiz su an.ve ilk girdigimde rolanti duzenleme motoru arizaliydi devamli acik kaldigi icin hava aliyomustu flan flan.ve hava 10 dereeydi.