ordamı yaptınız motoru? aldıınızda mı vardı?
ordamı yaptınız motoru? aldıınızda mı vardı?
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Alican araç alındığında bu sekildeydi CRM suat ustanın orada bilal sıkıştırmasını ölçtürmüş ilk aldığında. Ölçüm yapılırken motor sıcakmış birazcık etkilermi bilmiyorum ama 12.5cr çıkmış...
Arabayı aldığımızdan beri birşey yapmadık araca suat ustada motor sıcak olduğu için biraz yüksek cıktığını söylemiş bilale. Sen piston koyduğun için arabada pistonmu var diye soracaksın sanıyorum ancak bilmiyoruz sen sormadan cevap vereyim![]()
![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
bende khk teg varken f-h-e chip 17 jantlı halim, senin araç chip filtre egzos kısa 2 kişi idi yürümüştüm. acaba piston vardıda onu da mı söylemediler dicektimşimdi rs'leri geçiyormuşsun dediğine göre maşallah düzelmiş araç.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Ben kimseyi geçiyorum veya geçmiyorum demedim. Hatta kendimle alay ettim yani bi an sevindim diyerek. Eskişehirde imkanlar kısıtlı olduğu için biz az buçuk bilgi ve tecrüblerimize dayanarak yada deneme yanılma yöntemiyle specleri az çok anlıyoruz. Her ne kadar aramızda gti'da 10Krpm dönenler olasa da mantıken bir şeyler ortaya çıkabiliriyoruz. Ben ibrahim abinin (aracı aldığım kişi), Suat ustanın, yusuf ustanın ve kendi düşünceme göre speclerini yazıyorum.
Keşke bizde shelde muhabbet ederken O2 sensor ayarı filan yapabilsek![]()
hahaha videoki araçlara maşallah ama konuşmalar olsun başı sonu olsun çok bomba olmuş video![]()
feel is everything
Okan geçen eden yok RSi sakin ol![]()
Yan yana yürüdüler RS imiz stock tu egzoz var ancak sadece son susturucusu var boruları vs orjinal orta susturucusu kat ı filan hepsi üzerinde
Yan yana yürümüşlerdi tabi 200 den sonra RS yürüyor 2-3-4 te yanyanalardı106 nın kısa filtre egzoz un yanında sıkıştırmasıda yüksek
![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Bu olay biraz taraflı olmuş yol boşken bırakılmasaymış iyiymiş 2 aracada maşallah jb'ye ayrı maşallah kazasız belasız orçunum
Üstüme alındım kanka hahahahaşaka maka cidden Bilal'in arabası çok güzel ve sağlıklı yürüyor benim eski gti'ın speclerine göre 1-2 boy arkada kalıyordu ağırlık,97-95oktan,uzun mesafe kısa mesafe ıvır zıvır hesaplar yapmadan dostça yapılan bir deneme sonucu olarak.
Sattığım gti'ın specleri ;
K&N Filtre kiti,280*280 Colombo bariani dereceli eksantirikler,13/61 Kısa şanzuman,0,7mm ince conta,2,4kg Fidanza hafif volan,195cc Recon enjektörler,Custom chip(Limitörsüz),Süpersprint headers ,Süpersprint ara borular ,Süpersprint magnum son susturucu ,Walbro benzin pompası
Listeye nazaran ufak oynamalarla çok daha güzel sonuçlara ulaşacağına eminim kanka Allah kaza bela vermesin kocaman maşallah YJ gti'a
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)