allah kimseyi senin spikerliğine düşürmesin iki gündür garaja gelen en az 30 kişi abi biri jbyi çenesiyle 30 boyluk etmiş dediyaptığın özete çok bi lafım yok gereksiz atarlar giderler sonucu iki taraf da birbirini kırdı olmasa daha iyi tabiki
en güzeli de o olsa gerek drag jbnin bizeki süresi 14.016 ydı orcunda daha da iyileşir umarım sizin aracınız da en az aynı şekilde süreler çıakrtır
ayrıca orada jj saxoyla da deneme fırsatı bulacaksınız kingle
boşver canım kimseye atarlanma karşındakiler iyi insanlar şakşakçı için emek veren adama gider yapılmaz mütevazi ol tadını çıkart ali video çekiyosa arkanı dön ve kaçistanbula uğrarsam sana yakıt getiricem bu sefer dostça denersiniz farka bakarız
![]()
ECUTECH İstanbul
valla moruk ben gıravat boynumda saçlarım yanataranmış koltuğumun altında elçantası ayağımda beyaz çorap topuklarına basılmış yuvarlak topuklu kösele ayakabılı şişe dibi gözlük kullanan sabahları okunmuş pirincimi yutup işe giden memurun tekiydim. ne olduysa tech e girdikten sonra oldu hayatım değişti bu işte bi birelik var![]()
hepimiz aynı dili konuşa biliyomuşuz demmekki sonuçta teneke parçası hepimizin hatası olmuştur bizimde hatamız olmuştur videoyu abarttım zaten geln yorumlarda sanki video abartılı olmuş tepkileride aldı amaç farklıydı şuan sana yazarkende amacım farkı kardeşim hepmiz iyi niyetliyiz iki taraf içinde güzel denemelerdi araçlar eşit kimse kimseyi geçemedi çünki ikiside salıklı yürüyen araçlar aracınıza maşşalllh tekeriniz düz basar inşalllh benden uzak durun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)