aracta kesme vardı dıyen arkadaslara bu sozum..aracında sıkıntı olan bır adam o zaman ne dıye kalkıp buralarda bu ısın bu kadar ıcınde ınsanlara atar yapıyor da yok tunelımden yararlanır yok gorceksınz ctesı soyle olacak boyle olacak dıye konusyor? bu ısler boyledır buyuk lokma yemeyeceksın kı yutabılesın..ceco solenecegı solemıs..gerısı acıklamaya gerek yok..aracı yapan ankara tayfasının da orcunu bu kadar kollamasına gerek yok.ayrıca vıdeoda alının o sekılde konusmasının sebebı tamamen orcunun jbyı aldıktan sonra kı tavrından dolayı kı sonda kı karelerde jbnın kadran vıdeosunda gecen replıkler![]()
Life is just a dream on the way of death!
[QUOTE=yaşar;5685041]Paşam bu camiada sorunlu arabayala deneyecek kaç kişi var ? birbirimizi kandırmayalım gözünü seveyim
Sorunluysa denemeyecek paşam[/QUOTE
Heyecan yapma sampiyon. Kimseyi savundugum falan yok. Kimseyi kandirmak gibi bi amacimda yok
Ben gordugumu soluyorum giderine etki eder veya etmez o denenir gorulur..
bu sene izlediğim en keyifli video oldu
araçlara maşallah![]()
orçun 106 sını ferrari sanıyor heralde sıkıntılı da geçerim mantığı varmış uyandırmayalım..
yahu bende buna ayar oluyorum. madem araban bozuk neden kalkıp atar yapıp geçerim tutunamaz öyle yaparım böyle yaparım deyip klavyede boy boy geçiyorsun ?
resmen hazırlıklı bahane olmuş geçilirsem şu sorun vardı derim mantığı var gibi geldi bana.
sıkıntın varsa çözersin sabaha kadar gazlarsın .
neyin ne olduğu belli olur.
kimseyi tanımam etmem burda aracların sahiplerini yazılanlara göre az çok tanıdım ona göre yorum yaptım.
bir tane roll de sorunsuz olsun ama yok bahaneler hazır.
UE vermiş ayarı kim ne derse desin madem jb daha hızlı sıkıntılı yarışmıycaktı ŞUAN ue hızlı dahası yokk.
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
UE yıne yapıcanı yapıyor AHM ustalıgını konusturuyor bosuna öle oldu böle oldu denılecegıne bıraz saygı gostermeyı ogrenmek gerek bıseylere![]()
masallah ahmet usta adaleti yapmış...
Aynı speclerdeki iki arabadan çok faklı performans beklersen kafana böyle yersin. Kendi arabası 106da diğerleri at arabası sanki. Ne bekliyormuş ki orcun, bastıkları gibi ışınlanacağını falan mı sanıyormuş.
IN BOOST WE TRUST
iki aracada maşallah..video bomba olmuş çok güldüm
arabada sorun varsa deneme olmaz, denedikten sonra da bahanesi olmaz..
iyi niyetli olduğunu düşünürsek eğer;
denediği diğer otomobillerde belki bir sorun oldu, onları geçti bunu da geçerim sandı.
kötü niyetli olalım,
attı tutmadı, tutmayınca araca bozuldu dedi, bozulan araba yarım boy yiyorsa yapınca 2-3 boy atar heralde , bir de onunki bozuksa diğeri de onu yarım-1 neyse işte geçiyorsa demek ki diğeri de bozuk...
keşke arıza var demeseydi, yapsaydı tekrar deneselerdi...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
bu ne ya ben geçen hafta 1000 olmuştum bugün yine 1000 oldum ilginç bir deneyim oldu![]()
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
yaa aslında bi sorun yok ortada orçun arabasını yaptırsın ahm ile tekrar denesin işin adaleti ortaya çıksın
not: taraf tutmuyorum
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)