maşallah bütün araçlara video harika olmuş![]()
maşallah bütün araçlara video harika olmuş![]()
orçunla konuştum abi kesilme yaşadığım noktalarda direk öne çıkıyo onun haricinde ben öne çıkıyorum çok da tam yanyana gitmiyoruz ben bu sorunu çözüp tekrar denemek istiycem dedi sorun çözülünce tekrar denersiniz sanırım haaa sorun olmayan iki aynı specdeki araç bi biri biri öne çıkmaz yanyana giderler
ECUTECH İstanbul
hd kalitesinde araç içi video isteriz :d
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
perkusyonali; bidahaki roll çekimlerinde Ceco ya senin ağzını bantlaması için rüşvet vercem haberin olsun![]()
maşallah araçlara. bu yaz baya bi sıcak geçecek anlaşılan...
denildiği gibi tutunamama yok.
ama yarın ne olur o da sıkıntılı bir durum bir kaç dokunuşla o yarım boy alınabilir...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
2de jb onde ( kafa cıkarıyor)
3 de yan yana
4 de jb önde kafa cıkarıyor.
5 de UE önde ( yarım boy) denemeler hep bu şekılde oldu iki aracında 10mt arkasındaydım..
ahmet gaz kesıyo bırakıyor diyen arkadaslar ilk denemede ahmet büyük bi kaza atlattı (orda olan arkadaslar gördü verilmiş sadakası varmış kamyona arkadan giriyordu emnıyete attı kurtardı.) oyuzdewn ben soyledım rısk etme bırak bırdaha denersınız dedım.
çamurluk boyu kafa cıkarmaya geçme demeyelım ama orcunun UE bana tutunamaz rüzgar tünelımden yararlansız flan gıbı sözleri piyasayı tahrik etti ve sonuc boyle olunca orcun bozuldu...
kim nekadar hızlı olursa olsun mütevazili alcak gönullulugu elden bırakmıycak 2+2 : 4 eder. yoksa elbet bi koca bulunur ınsana...
Videodaki yorumlar fena olmuş fakat öyle percussionali'nin dediği gibi boy boy gözükmüyor
keşke araç içinden bi video koyulsaydı..
Başganım şunu anlayamadım sorunlu arabayla neden deniyor orcun ? Denedi sen arayıp sorunu bize yazıyorsun,araba tamam ankaradan geldi lakin bu kadar düşmeyin peşine kollamanın mantıgı yok orcunn bizim kardeşimizsıkıntısı varsa çözer tekrar dener eğer ahmet denerim derse
![]()
Birde araba ankarada yapıldı deniyor aracı kim yaptı nasıl toplandı biliyorsan yazarmısın ?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
araç bazen kesiyo bazen kesmiyo neden denediğini orçuna sor ben aradım banlı olduğu için yazamıyo belliki ben yazdım ağzından çıkanı bu arabayı ilk alper topladı izmirde daha sonra burada bazı değişiklikler yaptık yani yine köpekti yine neyse boş konuşmaya gerek yok sorunu çözülür tekrar denerler o vakte kadar yazılan çizilen boştur arabalar konuşsun
ECUTECH İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)