User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
107 sonuçtan 96 ile 107 arası

Konu: 22.03.2012 roll !!! eskişehir

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka konu kapanali kac mesaj oldu bak konunun sonu tatliya baglandi uzatmayin artik kim kime ne dicekse arasin desin burda muhabbet yapmayin araclara yorum yapilsin bo.u cıktı konunun harbıden
    İlker konunun sonu tatlıya bağlanmış evet okudum ama benim bahsettiğim şey sizin tartıştığınız konunun dışında zaten, sizin tartıştığınız konuyu uzatmıyorum buna dikkat edin...

Yiğit birşeyler yazmış bende düşüncelerimi söyledim bitti gitti tartışmaya girmeye zaten niyetim yok biz cıktık gazladık videolarıda koyduk izleyin keyif alın hepsi bu
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    YJ mizin herzamanki gibi maşallah ı var,5 te alev atması surekli olan bişeydi

edit:YJ bilinirki bizim eski arabamız ama biz o arabaya piston koymadık oem pistonla bindik nasıl 12.5 sıkıştırma cıkmış şaşırdım :S
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlker konunun sonu tatlıya bağlanmış evet okudum ama benim bahsettiğim şey sizin tartıştığınız konunun dışında zaten, sizin tartıştığınız konuyu uzatmıyorum buna dikkat edin...

Yiğit birşeyler yazmış bende düşüncelerimi söyledim bitti gitti tartışmaya girmeye zaten niyetim yok biz cıktık gazladık videolarıda koyduk izleyin keyif alın hepsi bu
    Tamam kardesim
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

OnurK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    YJ mizin herzamanki gibi maşallah ı var,5 te alev atması surekli olan bişeydi

edit:YJ bilinirki bizim eski arabamız ama biz o arabaya piston koymadık oem pistonla bindik nasıl 12.5 sıkıştırma cıkmış şaşırdım :S
    üst kapak sökük iken bende gördüm pistonlar orjinaldi.
    O araba bizim . Bu araba bizde nedir bu kardeşim ortak danaya girer gibi arabaya ortakmı girdiniz.

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yiğit sen arabana para harcadın araban hızlandı ama diğer araçlar sabit kaldı doğal olarak suan seni geçecek araba 1 düzine olmasada yine var.Bu işler para ve imkan işi böyle konuşmanın alemi yok arabanın maşallahı var yaptın yürüyor ama şimdi diğerleri yürümüyormuş gibi bir hava yaratma ayıp oluyor...Sen arabanı güncelliyorsun yürütüyorsun ve yürüyorda eskişehirde seni geçemiyecek araba yok demekten ziyade ben eskişehirde senin gibi araba yürütmeye heves eden bu iş için çabalayıp uğraşan adam yok demeyi tercih ederim araban yürüyor ama azcık mütevazi davran bence mütevazilik herzaman iyidir

VTI cı arkadaşın hayatındaki ilk rollingi ve vtec altı basıldı..Biz keyif alarak gazladık biz takılmadık bu kadar siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamıyorum gazladık bitti gitti...
    evrencim yanlış anlamışsın beni, güvenç abi zamanında altımda forester var diye tşk konusu yapmıştı beni sende hatırlarsın knkam.... birden aklıma geldi bi hatırlatma yapmak istedim hepsi bu sadece.... bidahaki sefere kaputunun altını bilmediği bi araba hakkında konuşmaması açısından.... bunun dışnda bugüne kadar kime bu senin bahsettiğin tarzda bi konuşma sarf ettim? beni bilirsin evren, şu eskişehirdeki en efendi adam sensin ama bizde en az senin kadar efendiyiz knkam yanlışımız olduysa affola

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evrencim yanlış anlamışsın .....
    Kalabalık olmasın diye hepsini alıntı yapmadım, yazdıklarından ben öyle anladım yiğit, güvenç abiyle aranızdaki konuyu bilmediğim için.İkimizde aynı düşünüyorsak zaten mesele yok
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

samuuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ince conta olamazmı arabada
    by CRM SUKİ &by ecufast ALPER performans

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samuuu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ince conta olamazmı arabada
    İnce ile kalın conta arasindaki farki hesapladıgında 10.5'ten 12.5 çıkması sacma olur. Artı ince conta yok ondan eminim arabanin sicak olmasi o anda belkide bize yanlış bir değer verdi başka bir yere ölçtürsem zaten inanmazdım ama crm'de olunca bende inanmak zorunda hissediyorum kendimi.
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece

edit:bizim sislerimiz sadece surungen hayvanları rahatsız eden cinsten
    CRM
    ECUFAST

mkb
    Misafir
    şehrimizin tüm araçlarına maşallah. güzel deneme olmuş, herkes eğlenmiş. bir dahakine hep beraber inş

Güvenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evrencim yanlış anlamışsın beni, güvenç abi zamanında altımda forester var diye tşk konusu yapmıştı beni sende hatırlarsın knkam.... birden aklıma geldi bi hatırlatma yapmak istedim hepsi bu sadece.... bidahaki sefere kaputunun altını bilmediği bi araba hakkında konuşmaması açısından.... bunun dışnda bugüne kadar kime bu senin bahsettiğin tarzda bi konuşma sarf ettim? beni bilirsin evren, şu eskişehirdeki en efendi adam sensin ama bizde en az senin kadar efendiyiz knkam yanlışımız olduysa affola
    Senın altında forester var diye tşk konusu yapmışım ? ANLAMADIM DOSTUM NE YAPMIŞIM ? en son senınle nezaman konuştuk onu bile hatırlamıyorum ? senin sağdece yeşil forester ın oldugunu hatırlaya bıldım, unutmuşta olabilirim , Senin arabanı geçicek çok araç mı var demişim ? 3 yıl önce ?

dediğsemde ,doğru demişim Piyasadaki üst sekmentdeki standart araçları biliyosun (standart )
    aa dersenki aynı marka aynı model ; ozaman haklısındır teksindir eyvallah derim ,kazasız belasız sürüşler sana

''bidahaki sefere kaputunun altını bilmediği bi araba hakkında konuşmaması açısından...'' bu kelimeler banamı ? Eğer bana ise verecek cok cevabım var ama burası yeri değil, ama istersen konuşabiliriz sorun yok telefon numaramı pm olarak atıyorum benı bu konuda aydınlatırsan sevinirim

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üst segemnt standart derken? aşşadaki videolarda sadece fn2 typeR standart, onuda 2 3 boy değil 2 3 tır boyu geçiyorum sayın abicim bilmem farkettinmi?

onun dışında videolarda gördüğün bazı araçlar gırtlak yüklü diyebileceğimiz modlarda, sen halen daha bilmeden konuşuyorsun... ne üst segmenti, ne standardı? sen hala allahın jipi nasıl yürüyebilirki diyorsun kendikendine

bak buda bana yıllar önce yazdığı yazı aynen print screen yapıyorum belki okunmaz, ufak olduğu içinde aynen kopy paste yapıyorum, konu halen daha forumun tozlu rafları arasında duruyor ki oradada mütevazi davranıp aracımın esasen nasıl yürüdüğünden bahsetmemeişim sana

sıkılmadaN 4 SAYFAYIDA OKUDUM SONUNDA

yigittorun evet arkadasım esk ınsanı genellıkle dıs gorunume onem verıyor,oda rezıl derecede kotu,
    ama su bı gercektır, senın haberın yok demekkı hasan polatkannın basında sonunda olan shell e kadar senı boy boy gecçicek araclar var dışlarında hıc bır sey olmayan ama motorları standart olmayan araclar var,
    ornek vermek gerekırse 2007 stı var beyaz renk xxxgarajda gırtlaga kadar yuklu,gecen gun alt koruma plastıgnı erıtmıs arkadsaın dukkanında gözlrıme ınanamadım,haa sokata neden gormuyosun? cunkı eskısehır buyuk olmasına karsın ,bı okadar kucuk bı yer olmasından dolayı goze batmak ıstemıyorlar,

eskısehırde 98 yılından berı hıc kullanılmamıs 4 adet ferraının oldugunu,tr ye audinin ılk rs lerı getırmeye basladgı zamnalrda ılk esk. e satıldıgını, soylemek zorunda bıraktın. tabıkı ıst. ank. gıbı kadar cok yok ,ama kalkıpta hıc yok yapanda apaçı demen rahatsız edıcı geldı bana...
    TR şamp.rallılere katılan okadar cok pılot varkı ınanamassın,hepsıde oto sanayıde dukkanları olan ınsanlar, araclarının hepsıde garjlarında yatıyor,

evet esk de bu ıslerden anlayan usta yok haklısın,bızde sehır dısına gıdıyoruz. ama sorun degıl , jantı olmus olmamıs ,onun zevkıdır , body kıtı fıber olmus olmamıs onun zevkıdır, ama dedıgım gıbı dısında standart zannedıp senı gecebılecek okadar okadar cok arac varkı esk de hayret edersın saygılar...

saymayım şimdi plakalrını dava falan acarlar marka soylıyım 4 adet honda, 3 adet pug, 2 adet mıtsu evo serisi ,3 adet ımpo, 2 adet e serı amg , lambo yu zaten saymıyorum camoro kırmızı 70 kusur model eskı yani , 1 adet adudi tts ,suanda bunlar aklıma geldı,ufak ayrıntılardan far edebılırsın farklı olduklarını,

neden eskişehirde hiçbir honda ve pejo yanıma 1 tır boyu dahi sokulamadı peki?
    hondayla pejolarmı beni geçicekmiş polatkanda boyboy??? o bahsettiğin araçlar 1 tır boyu sokulsun bana arabamı benzin döker yakarım lambonun sahibide arayınca gelirmi benimle kapışmaya oda ayrı bi merak konusu zaten

BORKED
    BORKED
    BORKED

m3 vs forester
    BORKED
    BORKED

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konu nerelere gıtmıs ya vtı nın speclerıde yenı okudum o speclerde ozmn arkadas arabayı yurutememıs sanırım neyse alıssın arabaya yıne deneme yaparız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)