+timing+ sac jantlar+herşey sökük ( sağ ön koltuk dahil olmak üzere )
maşallahın var, iyi geçmişsin AK yı :D
Printable View
ali; kimin devrinde denediniz merak ettim? sende kısa olduğu için onurun devrinde bastınız mı? yoksa sadece senin devirlerinde mi bastınız?
koray aracımda yazılım yok yazılım yazıyorum ben kardeşim hayırdır sökük olduumu oradada yazıyom zaten 15 mk2 jantları ilemi yürümeme gerekiyo sac jant dedğin 7 kg 106 jantı 15 kg mı sökük olduğumu zaten söyledim daha neyin vurgulamasını yapıyosun onu çözemedim ben hakkkımda okadar yalana dolana sesimi çıkartmıyorumda sen burada bana alaylı şekilde ne yok sac cant koltuk sökük iyi geçmişin diyosun bizlere yakışmaz bu ak nın gidişini herkez biliyo sen bu speklerde nasıl yürürsün diyon bana ak da chip flitre egzoz var ona sı yürüyosa benimkide o şekilde yürüyo yaklaşımını pek beğenmedim kardeş söyleyim ;)
öncelikle "Kardeş" ; senin devrinde yani sen 5900 devirde iken onur 5000 devirin bence baya altına düşer. bunları da düşün öyle yaz bence ;) yazdıklarımı kimseye beğendirmek gibi bir derdim yok ali benim. ister beğenirsin ister beğenmezsin. senin araban kötü gidiyor gibi birşey demediğimi okuyunca anlarsın. senin araban tam doluyken onurun arabası devir tutmadığı için tam dolduramıyor. sen onun onur 5binlerdeyken sen 7binlerde oluosun. hesabını yap kardeşim ;)
maşallah Ak'ı o gün gördügümde bagajı falanda doluydu ayarsızdı sanırım.2araçta boşken denemek lazım. Maşallah saxoya tam rolling spec olmuş :) yarış koltukları tenekeler falan.
2 aracada maşallah :)
yusufta 13 59 var sanırım deviri bukadar sıkıntı ettiğine göre olmadı yusufla deneriz zaman onurda aracını söksün onunlada denerim daha timming ve yazılımımda yok haberin ola onlarıda onur için en kısa zamanda hallederim ;)
bagajda flan bişy yoktu ayarsızda dğeildi kardes spor kltukta orjinal koltuğundan 3 kg ağır vts koltuğu çok rahatsız o yüzden bu kadar ne takıntı yaptınız anlamadım onur rahatsız oldu herhalde geçilmesinden buraya bişy yazmıyo polomik yaratmalım maşşallh deyip geçersiniz deneme olduda benmi gelmedim yapın sizde arayım gelirim ben ama burada yok koltuktakmışın yok sac jantın var diyip konuyu boşuna rakabete çevirmeyelim iş bilenmeye gelince çok güzel biliniyom ben ama onura veya sizin tayfaya değil olmazda olmuş olsa çoktan olurdu ;)
şunu adil bi şekilde deneyinde kafamızdaki merak gitsin..ak de söksun yada zp koltukları taksın..2 de 65 70 gibi basılsın..13/59un devrine göre basılırsa kafadan iki 3 boyu var zaten..
maşallah araclara ali allah askına sende tak şu jantlarını bırak sacı macı araba zımba gibi dursun :)
Maşallah araçlara.
deneme yapılırken arac sokuk benımkı deıl denılmıstır deneyen taraflar bılıyodur bence kı sole de bı durum var hadı denıyelım denıldıgı zaman alı abı zaten denıyo aynı onurunda yaptıgı gıbı hadı gel dıosun gelıo :D
Video izleyemiom ama saxo gecmis sanirimmm masAllah bea. =}
bak ali; alper ne güzel yazmış ;) 4-5 sene öncelerinde karşıdaki rollerimizde kısanın ne kadar fark ettiğini test etmiştik yusufla bizzat. 13.59 lu saxo ile denemiştik zm yi. ilk gaza oturmada zaten adam 1 boy otomatik çıkıyor. aynı speclerde olmadığınızı anlatmaya çalışıyorum ben sana kardeş. kilo avantajı da eklenince büyük bir + oluyor yani.
konu zaten bilenmek değil burda, ben sana " araban çok ii yürümüş bravo" desem sen eksisini artısını nerden bilceksin? hepinizin arabası sağlıksız kırılmadan yürüsün ki zevkle izleyelim bizde. bak adamlar JET e biniyorlar, hemde 1.6 lt jet :D :D carrera 4s lerle roll yapanlar var yahu :D
şş ali dün gece polis dagıttıktan sonra deneme yapıldımı eu reg ?
araçlara maşallah egzsiz ueye o kadar tutunmak başarı bence bi de yorumları sen yapmayınca olmamış video ali :hahaha:
kısanın artısı illki var olmasa ben takmam gittim kısa aldım kilo evantajıda elbete var ama dedeğim gibi ben onuru 4500 devire çeksem daha fazla olurdu ama 5900 6000lerde basıyomki ne onun neden benim devirim oluyo şimdi ben aracınım işlerini hallediyim onurda aracını söksün eksiklerini bitirsin bende işlerini hallediyim tekrar deneriz videoyu busefer ben koyucam videoyu ben koymadım sonuçta çekilmiş konulmuş onurla ben takılı götü başı basık halde onun devrinde denediğimdede kafa kafa ya videomuzda var elimde benim devrimde geçtiğim video da var elimde ama kalkıpta koymadım ben videoyu çünki bi dostluğumuz olduğu için ama şimdi bitane video konuldu diye ki onuda ben koymadım birsürü laf atılıyo ortaya yok o yok bu dersin maşşalh aracın güzel gitmiş eksiklerini bitirelim tekrar deneyelim dersen ben herzaman her saatte denerim geçersen tebrik ederim bukadar basit;)