onurla konuşun, söksün o da arabasını bi de öle deneyin bakalım, durumlar ne olur? bu arada onurun sağlıklı yürümesi için 5000 lerde olması gerekio.
Printable View
onurla konuşun, söksün o da arabasını bi de öle deneyin bakalım, durumlar ne olur? bu arada onurun sağlıklı yürümesi için 5000 lerde olması gerekio.
yok yaa dağıldılar bizde benzinlikten çıktık arabaları yukarı parkettikki polis salça olmasın diye benzinliğe gelmeden bizim yanımıza geldiler evrakları alalım diye ulen dedim ne bu ya:D ordan kaçıyoz burada yakalanıyoz nitekimki allhtan biraz çingenelikle bıraktırdık :D
eee yani kulaklar arıyo dimi :Dpercussionaliyi hehe:D
aynen arıyo
biz karar aldık ankaradaki videoları sana yollayıp yorum ekletip editliycez kardeş :)))))
nie yusufa sormuosun ahmet :)
benle konuşmuyo ondan olabilirmi ? ama alide biliyosa ekstrk oldugunu ve ona sulanıyosa denemek için aliyi tebrik etmek lazm vardır bi bildigi heralde:D
ue ile denerken de bir bildiği vardı herhalde ahmet. seninle konuşmama nedenini biliyor olman gerekir aslında.
zp ile ue den bahsediom ben ali
pardon ahmet :D
koray bundanmı bahsediyon pistonmu koyduğumu düşünüyon?
http://c1202.hizliresim.com/u/g/2q47b.jpg
sıkıtı yok yarın akşam onurla deneriz oradan çıkışta direk yusufun dükkana gider soğuduktan sonra videolu sökeriz herkzede sarıda ne olduğunu görmüş olur kafalardaki soru işaretleri silinir çıkarsa piston BENDEN SANA BİRTAKIM EGZANTİRK VE PİSTON VE BEYİN ÇIKMAZSADA SEN ALIRSIN hemde kaflarda soru işareti kalmaz:D olmadı AHm nin oaya giderz 15 dakkada söküyo zaten hemen sonuca varmış oluruz ;) nasıl fikir ::D
excablur Koray kardeşim lafım sana uruca dğeil ;)
ali kankam bende bana söyledin sandım bende egzantrik piston var dicektim ben sadece beyni alsam yeter dicektim ama sözün bana değilmiş... AMA SEN YİNEDE HANİ İÇİNDEN GELİRSE BANA BEYİN HEDİYE ALABİLİRSİN :D