uruç senin beyine bi çip yaptıralım valla ya alpere yazılım paranı ben verecem ya bırak artık beni düş yakamdan bankamatik olarak kullanmayı bırak artık beni :D
Printable View
Fazla beyin varsa benim aracada verebilirsiniz panpalar :D
Seçkin yanlış görme bence 5-6 boy oluyor :heyoo:
yanlış okumadıysam diğer konuda sanırım jet 106 oem piston uzerıne custom egz. koymuş kanka bir araştır istersen m52 gibi çat diye kırılmıyormuş göki zd de bi ara kapagın üstünü komple doldurmuştu yay şapka itecek egz. pistonları oem kullanmıştı (sefa da aynı şekilde kullanmıştı)
7100 devirde çektiğimde ben 5000lerde oluyor sen 5900da bastıgında tahmin et kaçlarda oluyorum combo ;)
güzel bir deneme daha yapalım ölçüyü alalım artık kg aynı yapıp sende ue jantlarını tak bende aracı sökeyim 2-2 çıkar karşılıklı video çeker ölçümüzü tam olarak alalım. 2 de 65 - 70 lede basarız devir ve km olaraktan basalım sonuçta aracı görmek adına ticari kaygım yada prim düşüncem yok zevkine çıkar deneriz sorun teşkil etmiyor benim için o gün bende ***** timing ayarına çıkmıştım denemelerde 2 beyin kullandım patırdamadan dolayı beyin ve o2 sensorunden supheleniyorduk ***** yanımızda arıza tespit cihazıda vardı yolda denemelik araba falan kovalamıyorduk. birde seninle deneyim timing yapma düşüncemiz vardı açıkcası video muhabbeti olucağını bilsem önce başka araçla denememi yapar hemde aracımı söker öyle denerdim :icon_tup:
Her zaman her çağırdığınızda denemeye geldim UM port polish yaptığınızda aracı deneyip ölçü alalım dediğinzde atladım geldim her zamanda denerim. Piston var yada yok benim icin onemli degil insan kendini kandirmis olur. Acikcasi video koymaniz benim icin sikinti yasatmadi denedigim arac komple sokup olup port polishli filitre , egsoz ve kisali olmasi arkasinda 1 boy (kendi beynimde) yada 1,5 - 2 boy (oem beyinle) o gece iki beyin denedim. Mami abiden arac ciktiktan sonra yapilan chipli beyinle, egsoz, filitre ve unutmadan timing yapiyorduk o gece Harunun yazma sebebi o ayarsizdi demesi bagajda doluydu bunlar o kadar onemli ayrinti teskil etmiyor gereksiz bence 5 - 10 kg oynamasi Dedigim gibi ben daha fazla acmani beklerdim
Kardeşim güzel diyosunda kusura bakma konuya dahıl olucam bende sadece ınce conta oldugunda denedıgımızde excablur Koray demiştiki o arabada yok yazılım var yok baska bısey var yıne burda bısey demedım olmadıgını kanıtlamamda zor degildi dogru dıosun polish yapıldıgında timing yapmak ıcın cıkan ahmet abı deneyelım dedı sen sonrasında baskalarına 1.5 boy gectıgını solemıssın neye dayanarak bılmıorum dedıgın gıbı bızde onur guzel bı kardesımız denerız ölçü alırız dedık sora kulagımıza gelen gecılmıs oldugumuzdu sadece polish olupta yazılımsız zaten sacma olur senı oraya kadar getırdıklerı ıcın denendı timing için cıkıldı ama denendi yinede , eger bırılerıne bu tarz konusmalar yapıcagını bılseydım ben arabmı denetmezdım bunuda yerı gelmısken solıyım sürekli konulara dahil olunuyor araç sahıbı dısında gerek yok bunlara benımde aracım hazırlanıyo en kısa zamanda bende denıcem hanı ılla olay vıdeo ıse oda cekılır baskalarından gecılmısız dıye duyup sasırmayız
valla onur piston konusuna gelelim ben bilmem kimn ne yaptığını kaanın yaptığı orjinal piston ama orjinal sonuçta neyse ben genede güvenmiyorum pugeot daçok canım yandığı için piston konusunda hiç içim rahat etmez koymak bişy dğeil koyarsın ama şuanki gibi rahat rahat çeviremem kırıp yolda kalmaktansa bu şekilde iyi kafam farhat çok bilenirsem birine o pistona 11,8 12 sıkıştırma yaparım dibine kadar yatırır tayminkleri bi rollinglik araba yapmasını da bilirim ben ama aracımın gibişinden menunum şimdilik timming ve yazılım işini halledip denerim tekrar
UM konusuna hiç girme istersen polish yapıldı hava heldi ama beyinden açılmadı hava e benzin gene farketmemeiş dediniz tekrar denemediniz laf çıktı herkze dağıldı o bende kalsın karıştırma sen onu sağol aradık geldin ayağına sağlık
gelelim denemeye aracının işlerini bitir gerekiyosa saç jantı sen tak ben şuan aracımdan memnunum o yüzden jant flan değiştirmem sadece timming + yazılımı var onları yapıyım sende sök aracını deneyelim hem senin hem benim hemde ikimizin ortak devrinde 10 kere dener video yaparız onuda koyarız farkındaysan videoyu ben koymadım ben koysam şuan aracını 2 boy geçmiş olmam emin ol sana bilenerek te denenmiş veya video konulmuş değil buzamana kadar çok denedim seninle ama bitane video koymadım şimdi bi video konuldu diye akşam koray o speclerde araç ak ile bu şekilde yürüyemez vs vs diyip durdu normaldede yanımdada aynı şekilde söyleyip durdu ben kaile bile almadım espiriye vurdum ama adam gayet ciddi şekilde sağa solada sanırım ali de kesin piston var metonol basıyo vs vs bişy diyip duruyo ben açıklama da yaptım onurla denerim aynı şekilde aynı şekilde ki gibi geçerim oradan çıkışta gelip aracı sökeriz dedim metonol piston vs gibi bişy bulursan ben EGZENTİRİK PİSTON BEYİN alıcağıma söz verdim kabul ediyosa çıkmazssada o bana alır video lu şekilde anlamış olur herkz. bu arada benim aracım neden senin aracınla yürüyemez onu çözemiyorum cihp flitre egzoz lu bir araç la yürüyosun ozaman sendede pt51 ile piston var ben o konuşmadan bunu çıkartırım
ortalık gergin yine :D sıkıntı yapmayın bu kadar arkadaşlar, araçlar sökülür şartlar eşitlenir eksikler giderilir ve öle denenir.kim kimi geçiyo sonuç ortaya çıkar.UM de eksiklerini halletsin bence UM de katılır denemelere:icon_tup:
Ali senin aracınla denediğimizde ilk filitre çıkmış vaziyette denedim kafa kafaya gitmiştik hatta yarım boy oynama oldu seninle denediğimde öne çıktım sonra ahmet usta çağırdı geldim dediğim kelime ali iken denediğimzden farkı yok kafa çıkartmıştım bizde gizli saklı yok neyse o 1.5 boy rahat ondeydim. Sorana söylerim chip yoksa yaptırırsın port polisle uyum sağlar geçersin Um beni geçti derim katakülle olmaz benim sorunum olmaz
Sorana söle diye biz gel demedik sana sorana sölicek bir sürü insan var aracımı görmek için senden baz alarak ne yapmısız ne etmısız dıye ugrastık sen o şekilde konustun kımseye gizli saklımız yok zaten aracımın degerlerını gormek amaclıydı ama anlatamadım heralde neyse problem degıl , bende normal bı denemede AK benı gectıyse merak etme vıdeoyu ben koyarım öle takıntılarım yok gecılsemde vıteslerımde bır takım problemler var yada aracım patırdama yapıo gıbı seyler benden duymassın öle biri degilim garip hırslarım yok biri geçer diğeri gecılır bundan normal bısey yok.
araçlara maşallah...
Konu kapanmıştır , Ali abi adına yazıyorum iki tarafta arasında konusup halletmıstır. İyi forumlar
Gerekli konuşma yapılmıştır
zp çok iyi olmuş maşallah
2 aracada maşallah
hORTİNGEN Araçlara maşallah ZP'nin manevraları çok iyimiş...