User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
83 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: ZP sarı VTS vs AK 106 ----UE 106-----

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uRuç_106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ali kankam bende bana söyledin sandım bende egzantrik piston var dicektim ben sadece beyni alsam yeter dicektim ama sözün bana değilmiş... AMA SEN YİNEDE HANİ İÇİNDEN GELİRSE BANA BEYİN HEDİYE ALABİLİRSİN
    uruç senin beyine bi çip yaptıralım valla ya alpere yazılım paranı ben verecem ya bırak artık beni düş yakamdan bankamatik olarak kullanmayı bırak artık beni

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fazla beyin varsa benim aracada verebilirsiniz panpalar
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

uRuç_106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uruç senin beyine bi çip yaptıralım valla ya alpere yazılım paranı ben verecem ya bırak artık beni düş yakamdan bankamatik olarak kullanmayı bırak artık beni
    ama kankamsın her hızlı 106 nın arkasında bi sponsor vardır kanka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fazla beyin varsa benim aracada verebilirsiniz panpalar
    yok sen satıyosunn sana gerek yok

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uRuç_106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok sen satıyosunn sana gerek yok
    Neyi sattım bugüne kadar
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

OnurK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah araçlara şen şakrak ali abinin vts çok iyi yürüyor zaten ue belli ilk videoda 106 nın ali abi 2 boy deilde bi 4 boyu var hehe tekrar maşşalah sarı vts çok fena yürüyor....
    Seçkin yanlış görme bence 5-6 boy oluyor

ya 106 tının orjinal pistınuna pek güvenmiyomm sıkıştırmayı pek sevmiyolar kırı veriyolar artı araçta hafif volan vardı ilk aldığımda volanı rektefiyeci yanlış yerden almış baskının bastığı yerden aldığı için volanıuda dğeiştirdim orjinal volan aldım EFE den onuda hiç rektefiye ile uğraşmadım taktım ama onuda yapıcam dönende çok farkettiriyo onu biliyorum hafifi volan artı araçta haa eski yazılımı var pek salıklı değil yazılım gerekiyo dengesiz hava yakıt karışımı şuan
    yanlış okumadıysam diğer konuda sanırım jet 106 oem piston uzerıne custom egz. koymuş kanka bir araştır istersen m52 gibi çat diye kırılmıyormuş göki zd de bi ara kapagın üstünü komple doldurmuştu yay şapka itecek egz. pistonları oem kullanmıştı (sefa da aynı şekilde kullanmıştı)

onur beni 7100 e çekiyo sağolsun ilk denemede bendeo devirde zaten basamama 200 devirim kalıyo ben 5900 de bastım oda 5000 lerdeydi kendi devrime çeksem sonuç farklı olurdu
    7100 devirde çektiğimde ben 5000lerde oluyor sen 5900da bastıgında tahmin et kaçlarda oluyorum combo

kısanın artısı illki var olmasa ben takmam gittim kısa aldım kilo evantajıda elbete var ama dedeğim gibi ben onuru 4500 devire çeksem daha fazla olurdu ama 5900 6000lerde basıyomki ne onun neden benim devirim oluyo şimdi ben aracınım işlerini hallediyim onurda aracını söksün eksiklerini bitirsin bende işlerini hallediyim tekrar deneriz videoyu busefer ben koyucam videoyu ben koymadım sonuçta çekilmiş konulmuş onurla ben takılı götü başı basık halde onun devrinde denediğimdede kafa kafa ya videomuzda var elimde benim devrimde geçtiğim video da var elimde ama kalkıpta koymadım ben videoyu çünki bi dostluğumuz olduğu için ama şimdi bitane video konuldu diye ki onuda ben koymadım birsürü laf atılıyo ortaya yok o yok bu dersin maşşalh aracın güzel gitmiş eksiklerini bitirelim tekrar deneyelim dersen ben herzaman her saatte denerim geçersen tebrik ederim bukadar basit
    güzel bir deneme daha yapalım ölçüyü alalım artık kg aynı yapıp sende ue jantlarını tak bende aracı sökeyim 2-2 çıkar karşılıklı video çeker ölçümüzü tam olarak alalım. 2 de 65 - 70 lede basarız devir ve km olaraktan basalım sonuçta aracı görmek adına ticari kaygım yada prim düşüncem yok zevkine çıkar deneriz sorun teşkil etmiyor benim için o gün bende ***** timing ayarına çıkmıştım denemelerde 2 beyin kullandım patırdamadan dolayı beyin ve o2 sensorunden supheleniyorduk ***** yanımızda arıza tespit cihazıda vardı yolda denemelik araba falan kovalamıyorduk. birde seninle deneyim timing yapma düşüncemiz vardı açıkcası video muhabbeti olucağını bilsem önce başka araçla denememi yapar hemde aracımı söker öyle denerdim

sıkıtı yok yarın akşam onurla deneriz oradan çıkışta direk yusufun dükkana gider soğuduktan sonra videolu sökeriz herkzede sarıda ne olduğunu görmüş olur kafalardaki soru işaretleri silinir çıkarsa piston BENDEN SANA BİRTAKIM EGZANTİRK VE PİSTON VE BEYİN ÇIKMAZSADA SEN ALIRSIN hemde kaflarda soru işareti kalmaz olmadı AHm nin oaya giderz 15 dakkada söküyo zaten hemen sonuca varmış oluruz nasıl fikir :
    excablur Koray kardeşim lafım sana uruca dğeil
    Her zaman her çağırdığınızda denemeye geldim UM port polish yaptığınızda aracı deneyip ölçü alalım dediğinzde atladım geldim her zamanda denerim. Piston var yada yok benim icin onemli degil insan kendini kandirmis olur. Acikcasi video koymaniz benim icin sikinti yasatmadi denedigim arac komple sokup olup port polishli filitre , egsoz ve kisali olmasi arkasinda 1 boy (kendi beynimde) yada 1,5 - 2 boy (oem beyinle) o gece iki beyin denedim. Mami abiden arac ciktiktan sonra yapilan chipli beyinle, egsoz, filitre ve unutmadan timing yapiyorduk o gece Harunun yazma sebebi o ayarsizdi demesi bagajda doluydu bunlar o kadar onemli ayrinti teskil etmiyor gereksiz bence 5 - 10 kg oynamasi Dedigim gibi ben daha fazla acmani beklerdim
    O araba bizim . Bu araba bizde nedir bu kardeşim ortak danaya girer gibi arabaya ortakmı girdiniz.

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim güzel diyosunda kusura bakma konuya dahıl olucam bende sadece ınce conta oldugunda denedıgımızde excablur Koray demiştiki o arabada yok yazılım var yok baska bısey var yıne burda bısey demedım olmadıgını kanıtlamamda zor degildi dogru dıosun polish yapıldıgında timing yapmak ıcın cıkan ahmet abı deneyelım dedı sen sonrasında baskalarına 1.5 boy gectıgını solemıssın neye dayanarak bılmıorum dedıgın gıbı bızde onur guzel bı kardesımız denerız ölçü alırız dedık sora kulagımıza gelen gecılmıs oldugumuzdu sadece polish olupta yazılımsız zaten sacma olur senı oraya kadar getırdıklerı ıcın denendı timing için cıkıldı ama denendi yinede , eger bırılerıne bu tarz konusmalar yapıcagını bılseydım ben arabmı denetmezdım bunuda yerı gelmısken solıyım sürekli konulara dahil olunuyor araç sahıbı dısında gerek yok bunlara benımde aracım hazırlanıyo en kısa zamanda bende denıcem hanı ılla olay vıdeo ıse oda cekılır baskalarından gecılmısız dıye duyup sasırmayız

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seçkin yanlış görme bence 5-6 boy oluyor

yanlış okumadıysam diğer konuda sanırım jet 106 oem piston uzerıne custom egz. koymuş kanka bir araştır istersen m52 gibi çat diye kırılmıyormuş göki zd de bi ara kapagın üstünü komple doldurmuştu yay şapka itecek egz. pistonları oem kullanmıştı (sefa da aynı şekilde kullanmıştı)

7100 devirde çektiğimde ben 5000lerde oluyor sen 5900da bastıgında tahmin et kaçlarda oluyorum combo

güzel bir deneme daha yapalım ölçüyü alalım artık kg aynı yapıp sende ue jantlarını tak bende aracı sökeyim 2-2 çıkar karşılıklı video çeker ölçümüzü tam olarak alalım. 2 de 65 - 70 lede basarız devir ve km olaraktan basalım sonuçta aracı görmek adına ticari kaygım yada prim düşüncem yok zevkine çıkar deneriz sorun teşkil etmiyor benim için o gün bende ***** timing ayarına çıkmıştım denemelerde 2 beyin kullandım patırdamadan dolayı beyin ve o2 sensorunden supheleniyorduk ***** yanımızda arıza tespit cihazıda vardı yolda denemelik araba falan kovalamıyorduk. birde seninle deneyim timing yapma düşüncemiz vardı açıkcası video muhabbeti olucağını bilsem önce başka araçla denememi yapar hemde aracımı söker öyle denerdim

Her zaman bende her çağırdığınızda denemeye geldim UM port polish yaptığınızda aracı deneyip ölçü alalım dediğinzde atladım geldim her zamanda denerim.
    valla onur piston konusuna gelelim ben bilmem kimn ne yaptığını kaanın yaptığı orjinal piston ama orjinal sonuçta neyse ben genede güvenmiyorum pugeot daçok canım yandığı için piston konusunda hiç içim rahat etmez koymak bişy dğeil koyarsın ama şuanki gibi rahat rahat çeviremem kırıp yolda kalmaktansa bu şekilde iyi kafam farhat çok bilenirsem birine o pistona 11,8 12 sıkıştırma yaparım dibine kadar yatırır tayminkleri bi rollinglik araba yapmasını da bilirim ben ama aracımın gibişinden menunum şimdilik timming ve yazılım işini halledip denerim tekrar

UM konusuna hiç girme istersen polish yapıldı hava heldi ama beyinden açılmadı hava e benzin gene farketmemeiş dediniz tekrar denemediniz laf çıktı herkze dağıldı o bende kalsın karıştırma sen onu sağol aradık geldin ayağına sağlık

gelelim denemeye aracının işlerini bitir gerekiyosa saç jantı sen tak ben şuan aracımdan memnunum o yüzden jant flan değiştirmem sadece timming + yazılımı var onları yapıyım sende sök aracını deneyelim hem senin hem benim hemde ikimizin ortak devrinde 10 kere dener video yaparız onuda koyarız farkındaysan videoyu ben koymadım ben koysam şuan aracını 2 boy geçmiş olmam emin ol sana bilenerek te denenmiş veya video konulmuş değil buzamana kadar çok denedim seninle ama bitane video koymadım şimdi bi video konuldu diye akşam koray o speclerde araç ak ile bu şekilde yürüyemez vs vs diyip durdu normaldede yanımdada aynı şekilde söyleyip durdu ben kaile bile almadım espiriye vurdum ama adam gayet ciddi şekilde sağa solada sanırım ali de kesin piston var metonol basıyo vs vs bişy diyip duruyo ben açıklama da yaptım onurla denerim aynı şekilde aynı şekilde ki gibi geçerim oradan çıkışta gelip aracı sökeriz dedim metonol piston vs gibi bişy bulursan ben EGZENTİRİK PİSTON BEYİN alıcağıma söz verdim kabul ediyosa çıkmazssada o bana alır video lu şekilde anlamış olur herkz. bu arada benim aracım neden senin aracınla yürüyemez onu çözemiyorum cihp flitre egzoz lu bir araç la yürüyosun ozaman sendede pt51 ile piston var ben o konuşmadan bunu çıkartırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortalık gergin yine sıkıntı yapmayın bu kadar arkadaşlar, araçlar sökülür şartlar eşitlenir eksikler giderilir ve öle denenir.kim kimi geçiyo sonuç ortaya çıkar.UM de eksiklerini halletsin bence UM de katılır denemelere

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyi sattım bugüne kadar
    kanka arabayı satıyosun ya ondan öle dedim...Yoksa başka bişeyi satıcak halin yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ali17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim güzel diyosunda kusura bakma konuya dahıl olucam bende sadece ınce conta oldugunda denedıgımızde excablur Koray demiştiki o arabada yok yazılım var yok baska bısey var yıne burda bısey demedım olmadıgını kanıtlamamda zor degildi dogru dıosun polish yapıldıgında timing yapmak ıcın cıkan ahmet abı deneyelım dedı sen sonrasında baskalarına 1.5 boy gectıgını solemıssın neye dayanarak bılmıorum dedıgın gıbı bızde onur guzel bı kardesımız denerız ölçü alırız dedık sora kulagımıza gelen gecılmıs oldugumuzdu sadece polish olupta yazılımsız zaten sacma olur senı oraya kadar getırdıklerı ıcın denendı timing için cıkıldı ama denendi yinede , eger bırılerıne bu tarz konusmalar yapıcagını bılseydım ben arabmı denetmezdım bunuda yerı gelmısken solıyım sürekli konulara dahil olunuyor araç sahıbı dısında gerek yok bunlara benımde aracım hazırlanıyo en kısa zamanda bende denıcem hanı ılla olay vıdeo ıse oda cekılır baskalarından gecılmısız dıye duyup sasırmayız
    Ali senin aracınla denediğimizde ilk filitre çıkmış vaziyette denedim kafa kafaya gitmiştik hatta yarım boy oynama oldu seninle denediğimde öne çıktım sonra ahmet usta çağırdı geldim dediğim kelime ali iken denediğimzden farkı yok kafa çıkartmıştım bizde gizli saklı yok neyse o 1.5 boy rahat ondeydim. Sorana söylerim chip yoksa yaptırırsın port polisle uyum sağlar geçersin Um beni geçti derim katakülle olmaz benim sorunum olmaz
    O araba bizim . Bu araba bizde nedir bu kardeşim ortak danaya girer gibi arabaya ortakmı girdiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ali senin aracınla denediğimizde ilk filitre çıkmış vaziyette denedim kafa kafaya gitmiştik hatta yarım boy oynama oldu seninle denediğimde öne çıktım sonra ahmet usta çağırdı geldim dediğim kelime ali iken denediğimzden farkı yok kafa çıkartmıştım bizde gizli saklı yok neyse o 1.5 boy rahat ondeydim. Sorana söylerim chip yoksa yaptırırsın port polisle uyum sağlar geçersin Um beni geçti derim katakülle olmaz benim sorunum olmaz
    Sorana söle diye biz gel demedik sana sorana sölicek bir sürü insan var aracımı görmek için senden baz alarak ne yapmısız ne etmısız dıye ugrastık sen o şekilde konustun kımseye gizli saklımız yok zaten aracımın degerlerını gormek amaclıydı ama anlatamadım heralde neyse problem degıl , bende normal bı denemede AK benı gectıyse merak etme vıdeoyu ben koyarım öle takıntılarım yok gecılsemde vıteslerımde bır takım problemler var yada aracım patırdama yapıo gıbı seyler benden duymassın öle biri degilim garip hırslarım yok biri geçer diğeri gecılır bundan normal bısey yok.

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçlara maşallah...
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu kapanmıştır , Ali abi adına yazıyorum iki tarafta arasında konusup halletmıstır. İyi forumlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerekli konuşma yapılmıştır

react1ve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ali17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu kapanmıştır , Ali abi adına yazıyorum iki tarafta arasında konusup halletmıstır. İyi forumlar
    biz seninle ne zaman halledecegiz bırader?
    Life is just a dream on the way of death!

sedatkaraca
    Misafir
    zp çok iyi olmuş maşallah

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 aracada maşallah
    Peugeot Sport

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hORTİNGEN Araçlara maşallah ZP'nin manevraları çok iyimiş...
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece

edit:bizim sislerimiz sadece surungen hayvanları rahatsız eden cinsten
    CRM
    ECUFAST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)