ibo sinirlenmene gerek yok bu işler hep böle sürer birileri yürür birileri konuşur bu genel olarak böledir..:)
emre egzantiriğini hafta sonuna takalımda bir bakalım neler oluyo :D bir daha dene kb rs le veya selçukla dene..
Printable View
ibo sinirlenmene gerek yok bu işler hep böle sürer birileri yürür birileri konuşur bu genel olarak böledir..:)
emre egzantiriğini hafta sonuna takalımda bir bakalım neler oluyo :D bir daha dene kb rs le veya selçukla dene..
boşver ibo adamlar seviyor rs ama en iyi gideni cvk degilmi izlenime göre cvk seni geçemez boşver denemek isteyen bütün rsleri bekliyorum de çekil kenara oo zaman kimsenin ık bık yapmasına gerek kalmaz
Ev iyi gidiyor belli ki ama cvk da kotu yurumuyor. İbo sen okan a bakma arabasi yok hala konusuyor yok uzerim falan diye. 100 metre kosu yarisi mi laf ebeligi yarisi mi yapilacak. Araba sahibi olsun sonra yazsin.
Hehehe canin sagolsun kardesim gecen sen ol onemli degil :) beni az cok tanidin vtec alti vtec ustune cok fazla kafaya takmiyorum. Yeter ki arkamdan oyun cevirilmesin sabaha kadar sikarim.
Bu arada seninle denedigimizde varex zaten kapaliymis :D yani o denemenin ustune bi 3 boy daha ekle ne olur ne olmaz :D
Sadece son susturucu takılı değil okan aynı değil dediğin..Kb de son susturucusu takılıyken zaten sizin ile kafa kafaya gidiyordu.
Diğer konuda selcuk 200 e kadar standart son susturucu 2 boy farkeder yazmıştı.Benimle kb rs arasında 200 e kadar olan farkta ortada hesap basit hacı:D
VE ile KB den fazla fark olur şimdi dememin sebebide selcuğun arabanın katta üzerindeymiş kb de kat yok denediğimda bide son susturucusu 1.4 müş senin dediğine göre o yüzden daha fazla fark olur:)
okan kardeşim bnm aarac burda isteğin zaman istediğin saat istedğin saniye senin getirceğin btn rs lerle denerim;)
artık aracımı senin için bekletiyorum gel üz beni hadi öle havaya kuru sıkı sıkmaya benzemez alırsın aracını gelirisin yaparsın atarını ozman sorun kalmaz senin atarına bundan sonra hertürlü cevabım var;)
EV RC senden hbr bekliyo:D
206 rc cvk rs i geciyormu?
Kısmet İbo
RS lerin barzo gücünü göreceksin sende bileceksin :D
ibo hastayım senın şu atarına la :D :D
Bir RS birde typer konuları gerçekten roman gibi oku oku bitmiyor :)
Maşallah RC çok muazzam gidiyor. RS de bence bu speclerde kötü değil.
Kazasız belasız sürüşler.
fanatiklik yapmaya gerek yok ibo bak hesap basit
sen cvk rs i geçebildinmi hayır geçemedin ;)
CVK rs ile SS in satılmadan önceki deneme videosunu koydum sen hesabını yap :)
he belki çekişirdik ama emin ol SS i 206 Rc ye geçirtmem ;)
CVK yı geç tamam diyim okadar basit yani :D
İbo sana atmo renonun gucunu ben gosterecegim!! :)
yaw sanane zaten benim iboyla muhabetimi biliomusun ki ?
Burda makara yapıoruz SS zaten şuanda yok bunu herkes biliyor
CVK rs ile Rc denemesindede ibo ile belki 20 defa telefonda konuştuk bisürü bilgi verdim sen neyin kafasındasın kimi birbirine düşürme amacındasın gerginlik yaratma burda insan taklidi yap 2 dakka
clio arkadaşlar konu ile ilgisi yok ama clio rs hazırlıyorum bende sanzıman lazım kısa :)
cvk siz denedıgınız zamanla aynı değildi ibo abi cvk ile denediğinde. ÇEkişirmiydiniz bilmem ama EV gerçekten güzel gidyor. Hem niye hep hesap kitap ki? İbo abi demiş aradığınız an denerim diye? SS i ayarlayın VE ile deneyin ama deneyin:D
bak okanım gine sölüyorum emin ol SS i çok üzerdim bunu sende cok iyi biliyosun.
cvk konusuna gelince cengiz abiyle denedik ama tama adam akıllı deneme olmadı 5.vitese atamadık bile sen buna denememi diyosun ;)
dün VE RS diyodun şindi iş CVK yamı geldi;)noldu hesapların tutmadı VE RS geciceğimi kabullendin galiba okanım bak ben senin getirceğin rs leri bekliyorum gel gec beni okan hadi hodri meydan ATARSA ATAR hadi okan ;)
VE RS - Eksoztunu gene takar ama gelirse boş gelmez söyliyim
Sonra burda laflar yutulursa ne olcak ?
ya selçuk okan ibo uzatmayın ne anlamı var selçuk kimse senin videolarını girip değişik kelimeler kullanmıyo iboda yazmıyo nede bir başkası neden böle yapıyosunuz neden içiniz s...k..yo anlamadım ben. Hep bölesiniz ben mi yanlış anlıyorum yoksa eğer iddalıysan gelir denersin ne olucak yani öle değilmi taraf tutmuyorum genelde iboya kızarım.illa ben iboya geçilmem dersen buyur deneyin neden böle burda kuru gürültüye yoruyorsun ortalığı yazık..
pis cliocular sizi :D
hiçbi arac güç olarak sabıt kalmıyor arkadaslar ölcüler sızı yanıltır. rc hafta sonu egsantrık takarsa bıraz daha farklı gıdecektır hesaba bunu katın. cvk yı alan arkadasta bos durmuyormus ogrendıgım kadarıyla arac ahmetın ordaymıs :)
gerek yok dün ortaköyde bağlanıyordum az kalsın annemler arabada bide egzos megzos takma benden söylemesi kafan rahat gezersin:D
iboo o egzantriğide tak öle sıkacam senle hiç bilmediğin görmediğin bir RS ile yaz bunu kafanın bi ucuna..
selçukla bi rs peşindeyiz olursa vay haline diyorum.. !
Sen ne zaman beni hırslı gördün
Üzerime gelinmesin
Konunun başından beri ben ölçüt alınıyorum
Arabam hakkında sürekli yazılıyor bu konu içerisinde
İBO benim kardeşim
İstediğimi burdan veya telefon aracılığı ile söylerim
Kime ne
Eksoztu sadece o günlük taktırıp söktürcem dostum ;)
Okan merak etme gene geliyoruz gene geliyoruz :D
hay kompireşın pistıns cengiz abi biliyosun hahaha :D:D
yokmu pıyasada 13 14 000lik bı rs götünü basını kesıp bı yürüteyım, piyasa giden bi RS görsün eheheh:hahaha: