gıder yapıp kacıyorum :D yeni moda bu artık :D
Printable View
gıder yapıp kacıyorum :D yeni moda bu artık :D
Senin o heyecanlı halini hayal ediyorum şu an
Bırak artık yakamı :D
1 kere geçtim köşeye çekildim
Vur kaç taktiği yapıyorum adeta gerillalar gibiyim
Bırakta azcık makara kukara yapalım
Ben keyif adamıyım
Eksoztu söktüm - Cam filmlerimi söktüm şu aşama filtre sesiylen tatmin oluyorum
Kafama yatan güçlü arabalarlan yarışıyorum artık
Bakınız Megane rs 225 hp
http://www.techturkey.com/forum/vide...melerimiz.html
Daha belgeli melgeli nasıl anlatıyım sana
Okana kitlen en iyisi :D
Okana kitlenicektim senin araban ile gider yaptığı ve tek bir ağızdan konustuğunuz için sanada kitlendim:D
Ama anlaşılan Ve RS benimle denemicek:)
Geçilmeyiceğinizden emin oldunuz zaman bende görür gibiyim sizin yapıcağıız giderleri ama ben bu arabayı ne sana ne okanın yaptı rs e geçirtmicem :)
Şimdi adam bizden hızlı alttan alıp makara yapalım taktiği öle olsun:D
benle denemek isteyen var mı bak kim bana bilendiyse açıkca söylesin g.tlük yapmasın hauahuah :D:D:D
Benle deneyen varmi simdi ?
Vur kac :p
okan 0-400 9 saniye koşan araba mı yaptın hacı ne bu kendini beyenmişlik:)
Zor lokma değilsek al VE RS i deneyelim ilk başta deneyelim diyip ssonra niye geri vites yapıyosunuz anlamadım.
VE de SeNİN SS ile kafa burun yürüyodunuz Sonucu görmüş Oluruz benim rc ile deneyince.. SS i sattım diye üzülme yani:DGerçi denedikten sonra iyiki satmışım ibrahim yoksa VE yerine bana saplardı diye sevinebilirsin:D
Yanlız bu taktiği beyendim bende ilk başta gider yapıcam sonra baktım geçemicem makaraya vurup şaka yaptım dicem:D
olum şaşırmayın lan :D bak acık acık yazıyorum selçuk ibo ikinizede gider getirin arabalarınızı geçene ruhsatı verırım :D
ıbo sakin moruk yabancı biri gibi konuşma sende ayıp oglum burda mıllet okuyo
selcuk şuan stock egsozla takılıyo kafası rahat hayatta takmaz egsozunu teldende konuştum ben senınle bi sorunu yok adamın makara yapıyo başkaları karıştırıyo ortalıgı ;)
Ortalığı kim karıştırır SS Okan:DSelcukta yazsydı okana keşke benim arabam ile gider yapma diye bukadar uzamazdı konu.
İboda aslında biliyor şu aşama 2 günde kendi aracıma neler yapabilceğimi
Yeterki kafaya takmıyım üzerime gelinmesin
Öyle bir yaparım ki aracı elimdeki imkanlarlan bu sefer sonuç nereye varır herkez net biliyor elimdeki parça imkan ve işçilikler ile ve bilgi tecrübemle az çok benim bile hayallerimi aşıyor...
O yüzden keyifini çıkartalım diyorum daha deminden beri
Ama İbrahim ok yaydan çıkmış gibi savrulma bile yapmıyor
Selcuk sorun bende değil sende okanı konuşturtma ozaman kendi arban hakkında bana gider yapmasın.Yazsaydın oraya ben EV ile denemek istemiyorum diye baştan.. okan kendi kendine gelin güvey olmuş deseydin madem
Sonra gelsin VE RS deneyelim diyince ben niye kabahatli oldum onu anlamadım..
Yilan hikayesine dondu ya hayret denemicenizmi simdi bu kada sayfalarca konusmaya :D
hacı taktik iyimiş seninde:D:D:D
burdan yüklü hatta turbo rc lere,type-r lara ,s2000(ozellıkle gırmızı olanları:D) lere cupralar hatta supralara ATAR yapıyorum.
hepsini harcarım. elimde yeterli miktarda parça , imkan , ustalık,tecrube var.iş inada binerse yaparım hepsini geçerim:D:D
böle dalga gecer gbi değil kardeşim adam akıllı RRRRR yapmadan cıkacan yola deniceksin saga sola atar yaptırmıcaksın senin arabanla;) bende RRRR olmadıgı için atar yaptınız bende cevap verdim ATARINA ATAR SAMPİYON RS bekliyorum seni arabayı yerinden bile oynatmıcam sadece seni bekliyom eger SENDE RRRR yoksa cıkar benle denerisn ÖLE KB RS İ KÖTÜLEMEKLE olmaz bu iş bizmanlar ben yaptım KB RS i diyodun benle kafa kafa yürüyo diyodun senin en iyi zamanlarında hatırlarsın;)şindi ne olduda KB RS yürümüyo felan oldu VE RRRSSS selçuk sana sesleniyom RS leri temize çıkar HODRİ MEYDAN bir telefon kadar yakınım çok şükür arabana güvenmeyi biliceksin ondan sonra okana bana atar yaptırcaksın ve sonra RRR yapmıcaksın kardeşim ben herzaman bekliyom ...
OKAN fazla byk konustun sendemi RRRR çizdin gel bnm BOGAZIMA TIKA LOKMALARI;)
İbrahim hayırdır kardeşim
Müsait bir zaman görüşelim mi
Selcuk geyik bir yana EV gecer senin arabayi.
Fakat uzulme reno kani yerde kalmaz:)
görüşelim kardeşim ;)ama böle fanatiklikle braz zor olcak gbi konunun başlarına bi git konusmaları bi gör ozman belki anlıcaksın niye böle oldugumu neden sinirlendiğimi ortada bişey yokkken adamın bana atar yapıyo anlamadım sende cıkmıssın diyossunki ben stokh halimlede gecerim gbi bi laflar ben zaten EV RC yi geçtim gbi laflar yakısı kalmıyo emek harcayıp bişeyler yapıyoruz böle atar yapıp sonra kaçmak olmuyo selçuk...
gine sölüyorum sen beni VE RS ile gec ben bu arabayı benzin döküp yakarım kardeşim....hiç yoktan yaptıgım işlerin sonunda MAŞALLAH demen yerine atar acman beni acayip üzdü bunu böle bil..
İbrahim açıkcası bugüne kadar benim kadar video çeken yoktur Clio Rs lerde
Youtube + Streetfire sitesinden bi araştırsak 300-400 kalem videolarım çıkar
Daha nasıl kanıtlayayım aracımı söyler misin?
Bu geriye kalan yapmak istediklerimi şu aşama 10-15 tane adam video çekmemizi istiyor diye yapmam
Ben RC ci İbrahimle öyle bir pozisyona asla sokmam kendimi
Hergün konuştuğum adam yüz yüze görüştüğüm adam
Neden birbirmizi üzelim yok yere sanal alem yüzünden
Benim için gerçek hayat önemli reelde bana getirisi ne olcak yüklediğimde
Bu işleri yapmam çok basit şu aşama fakat benim tarzım kişiliğim buna el vermiyor
Sana telefon yoluylan neler yapabilceğimi anlatırım
Zaptiyeyi görürsün :D
Şu aşama aksini idda etmiyorum dostum
Geçsin gitsin
Muhim olan olaya sürekli katılmam
Ben yokken benim aracım hakkında sürekli söylemler var konuda
Biriside dememiş aga bu nedir diye :D
Ama sende iyi biliyorsun neler yapabilceğimi
Yaparsam ki sonucun ne olcağını
O yüzden olay gene dön başa oluyor
Arkadaşlıklarımızın kıymetini bilmeliyiz
Yüz yüze geliyoruz konuşuyoruz kol kola giriyoruz
Benim için bu yön daha ağır basıyor
Garip konuşmalar geçince ister istemez üzülüyor ve sinirleniyorum
Üstte ve özel mesajla dediğim gibi İbrahim
Olay boş yere uzuyor
Görenlerde bizleri yanlış tanıyor
Sakin ol azcık sende
Bu tarafa geçtiğinde artık işim yok
Açık Ögretim sınavlarım bitti kuş gibiyim artık
Gel sohbetliyelim bi konuşalım yüz yüze
Nedir ne değildir anlaşalım tamam mı
Olm ibo sen bu RC yi ferrari falan sandın galba ?
SS RS varken nerdeydin ? selçuk gene okadar lafa iyi dayanıo bende şuanda önemli deil SS yada başka RS olsaydı bu haftasonu ordaydım daha öncede beni tanıyanlar tanıyor aynı gece tek bir laf yüzünden 250km yol yapıp 2 lafa rs lerin gecesine katılmışlığım var.. CVK ile denemen belli arabanın gideri belli yani bitane rs geçtin oda egzossuz ki egzosun çok etkilediğini bütün RS çiler bilir gene geçmişsin maşallahta herkese kaldırman saçma bi KB yi geçtin diye bütün RS lere kaldırman anlamsız KB yi geçtim diyosun eyvallah bende CVK yı neden geçemedin diyorum cevap vermiosun ? Ben yakında tekrar dönecem o gecelere bunu sende biliosun egzantriğinide tak ozamana kadar sonra egzantriğim olsaydı böle olurdu demessin okee.. SS ile zamanın istanbulda en iyi yürüyen RC sine (senin speclerine yakın BP RC) 5 boy atmışlığım var ama ben hiç bi zaman demedim bütün RC ler gelsin alayına gider diyeee bunuda yaz bi kenera. ;)
Bp rrc yi gectgnde suat abi yeni almis arabayi filtresi sorunluyken gecmissin
atarlanan sensin ben değilim kardeşim geçmiş sayfalaara bak ben sana VE rs ilede denetelim egzosdan sonra dedim sadece sonra sen atar yapmaya başlayınca bende şaka sanıp karşılık verdim konuyu böle saçma sapan yerlere getireceğini bilsem baştan bunları yazardım sana zaten RS olsa diyorum yanındaydım belki bu akşam bile beni tanıyan biliyo.. Zamanın en hızlı typerları s2000 leriyle stock rs le basan adam senden korkacak değil yani alayım RS elbet deneriz sıkıntı yok Bende çok 206 RC geçtim yani senin 1 tane daha yeni rs almış adamın orjinal egzoslu rs ini geçmen çok bi anlam ifade etmiyo benim için herşeyi geçtim aynı şekilde KB yi ben sürsem zaten bukadar fark olmazdı net ve kesin söyliyim sana herneyse mutlaka deneriz ibocum merak etme.. :icon_tup:
Komik okan görende rs alıp full gırtlak yüklüyosun sanıcak.Filtre egsoz la mı geçicen beni kardeşim rüyalar aleminde yaşıyorsun.
Çabuk al kardeşim RS i alıcaksan Yada selcuk kankanda AL VE RS ile deneyelim Başta seninde söledinğin gibi sende SS inle kıyaslarsın gidişini.
Çabuk ama bekliyorum arabayı alıp yapman yıllar sürmesin.Ben bu aracı satmadan inşallah alırsın..
İstteki bütün rs lere kaldırıyorum kardeşim evet var mı diyeceğin ama kimseden ses seda yok.MAdem çok hızı rs ler var nerdeler niye benle denemiyolar?Ben bitane değil birsürü rs geçicem ama gelen yok kardeşim anladın mı.
Ben bu arabayı sana geçirtmem bunu bilesin çakallıkların bize sökmez.
Hadi okan bana rs bul hemen deneyelim madem KB egsozu yok arabasınıda yeni almış sende kral Rs cisin bana denicek RS bul hemen deneyelim.Görelim hızlı rs leri madem piyasa hızlı rs kaynıyo ben gidip yeni almış egsozu olmayan admla deniyorum sen bana ççıkar 4-5 tane denicek rs hemen bgn deniyim uyar mı?
ulan harbi tanımamışız biz seni yazık ahmet sölemiştide inanmamıştım
sen arabana emek veren adamlara bile kaldıran bi adamşsın
neyse mühim değil biz bu tipleri çok gördük denemelerden sonra gülgül öldük
sende sonra arabamızı sağa çektirip nos tüpü ararsın bizde sana güleriz bolbol
sana diceğim bukadar sadece dua et bende şuan RS yok hadi eyvallah
Sen bunu dicek en son adamsın bin kere banladın siteye hala yazıyosun yüzsüz gibi bide gelmiş ahlak dersi veri,yosun.
Ben senin yapıcağın rs ide getiriceğin rside delerim okan hodri meydan;)
Eywallah diyip kaçma okan senden hızlı RS getirmeni bekliyorum king rs ci seni:)