Komple sıfır var gram takılmamış 1800 TL
Yüzde 10-12 arası kısaltıyor
Printable View
ne güzel muhabbet ediyorsunuz öyle:)
Selcuk niye arabana başka birşey yapma ihtiyacı duyoyorsun bak okan cvk ile aynı gidiyormuş.Sende okan ile aynı gidiyorsun bende cvk ile aynı gidiyorum.Okanın demesine göre ben sizi geçemem..
Ama başka bir yandanda okan kb rs ile son susturucusu varken aynı gidiyor.Sen susturucu 200 e kadar 2 boy oynatır yazmıştın..Bizim aramızdaki fark ortada 5-6 boy oluyor kb rs ile 200 e kadar hadi son susturucusu olsun 4 boya insn buda 200 e kadar 200 den sonrası var daha...
ss kb rs wonderfull - YouTube
Size göre ben seni şu halinele geçemem filtre egsoz polisli halinden bahsediyorum.Bende diyorumki gel deneyelim bu halinle madem sizi geçemem senin arabana bişey yapma ihtiyacı niye duyuyorsun ki? onu anlamadım bende:)
Konuyu tam bilmeyenler benim giderlerini yanlış anlamasın benim üstüme çok gelindi zamanında rc nerde rc nerde yürümüoy etmiyor ne yaparsan yap rsi geçemez diye sahbnden com dan bile mesaj atanlar oldu.. o yzüden bu şekilde yazıyorum..
Kısacası VE rs i bekliyorum en kısa zamanda egsozuda taksın gelsin görelim yarım saatlik iş taktırması:D
İbrahim; merak ettim: Normalde RS'ler RC'den daha hızlıydı. Senin aşağıdaki işlemlerden hangisi/hangileri arabanın ciğerlenmesine yol açtı? Yanlış anlama bilgi amacıyla soruyorum. RC alacaklara da referans olur :D
a)PPR portpolish
b)AHM performans montaj
c)ecufast yazılım
d)tımng
araçlara maşh.
sırf bu yüzden hızlı araba alasım gelmiyo polemiklere girmemek için adam geçer hayde geçilenin bütün eksikleri o an hepsi cıkar ortaya he bide kıstas olayı yokmu sunla denesen seni geçerdi ederdi diye ya bırakın bunları ibo açık ve net yazıyor denemek isteyen varsa bir telefon kadar yakınım diye bu söze daha nedenirki????
ibo hafif jant gazlarken koltuk sokme gibi seyleri atlama. en iyi ve ucuz mod hafiflik:D
supaplar falan ne durumda?
SAMPİYON SENİ BEKLİYORUM hala arabam stokc diyosun dynoda 191 hp veren arabana stokc olarak gelip geciceksin hee selçuk sen bari yapma okan yapıyo sen bari yapma kendini kandırma dediğim gbi egsoz takmak yarım saatini almaz takarsın egsozu ben hazırım ATARIM SADECE VE RS E;)
İbo banada atar yapsana:) ev rc yi Egz. siz seni delerim:D Varmi itirazin? :)
Eren tabi kanka daha sökmedim benim sadece ön iki koltuk 52kg.. ikisinide sökerim yerine 5 kg 1 tane koltuk koyarım..İş iddaya binerse bakalitleride sökerim 70 kg yakın sökmüş olurum buda beni temiz 4 boy daha ileri atar o yüzden rahatım ben:D
her yönden güzel memleket şu istanbul:)
EVET BARZO ÇALIŞMALAR BAŞLADI :) ibo kankacım bu ne gider yahu biz kabul ettik senin RC king oldugunu :)
Ben de sökmeye basliyim bari :D
deneme warmı deneme :)
Selcuk sende bana bi cevap ver kanka:D
Siz okanla benim bu halde seni geçemiyiceğimi düşünüyorsunuz dimi?Bende diyoruk ki tak egsznu hemen yarın öbür gün deneyelim?Bulkadar mı zor arabanı bir eksoz takmak Arabanıda sök bende sökücem deneyelim görelim bukadar açık ve net.
He diyosanki ben arabama ekstra bişey yapmadan seninle denemem bu speclerde bizi geçemezssin yazmıcaksınız ozaman..
eren kanka çıkarda öle bakarız müceccim değilzki dimi:D
bu videoyu sevdim ama:D
http://www.youtube.com/watch?v=cNmYG4PW_MU
acele yokkkk he deyınce arac alınmıyo bak 18 arac war kımı bıze hafif gelıyo kiminin parası bize agır gelıyo :D
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
o gun senle konustuktan sonra gittigimiz EVO8 de patates cıktı :) ali bile begenmedı yarım gormesıne ragmen :D:D: ahahaha
aynen maksat konu dagılsın alırız be acelemız yok allah buyuktur.
sen ne yaptın araca ekstra bısey yapcanmı turbo ıntercol flan?
selcukla ıboyu ayıralım :)
öle olcak zaten kaşınıyo ikiside koycam k04 ıkısının motorunu bırınde birleştircem gelin bakalım nasıl oluyo atar yapmak dicem az kaldı :cool:
:D :D
silikon borularım kargoda yarın gelıyo bobinleride takınca şimdilik böle hazır
yazada ya turbo işine giricem yada supçe dünyasına :)
VE nin gececeği yazıldı sıra geçmede bence:D en yakın musait zamanda eksoz takılıp denenmeli
buraya buraya selçuk selçuk burayaaa.
sulhı gc8 kollları başkanı selcukta rs kolları baskanı olsun hemen bı acıklma yapsın :)
evet selcuk söz sende pampa :)
kanka ozaman bende sana bu videoyu paylaşayım
0-130 kmh - Clio 1 Williams vs Clio 2 RS1 - YouTube
Bu konuyu hatırlatırım :D
http://www.techturkey.com/forum/kars...ev-206-rc.html
Birde bu konuyu :D
EV Rc vs VE Rs - Car Videos on StreetFire
:D:D:D
Tabeladan ve gerçekte geçerim ilk sapaktan ilerlerim
Eren34 taktiği demiştim evvelkinde
Burdaki insanlar ne olcağını merak ediyor diye paramı harcayıp kimseyi zevkten 4 köşe edemem İBO
Keyif adamıyım senin gibi atar gider yapmıyorum
Sende artık VE RS i istiyorum deme
En başından beri ölçüt alıp duruyorsunuz arabamı
1 allahın kuluda arayıp sormuyor klavyeden yazılıp çiziliyor
Sizene arkadaş araba benim egsozt benim para benim
Kime ne oluyor kafam almıyor
Sanki ben gider yapıyorumda bana yükleniliyor
Burda makara yapıyoruz alt tarafı
Sanal ortamı gerçek ortamla karıştırmayın
Karıştıranlarda benle muhattab olmasınlar birdaha
deneme ne zaman deneme:D
Selcuk okuyup okuyup çıkıyor anlamadım okadar mesajıma niye cevap vermediğini:)
Madem beni geçiceklerini düşünüyolar egsozunu taksın gelsin dediğim gibi yarım saat lik iş..
Ama görünen o ki bunlar arabaya bişeyler yapmadan benle denemicekler.buda forum ortamında birden gaza gelmenin acı sonucu biz seni bu halimizlede geçeriz diyip iyi gel deneyelim diyince ceva bile yazmamak..
Hani nerde Ve RRRRRRRRs :D
butun rs ve rc lere gıder yapıyorum :D
hafta sonu sıkalım sonuclar bellı olsun :D
Selcuk ibo benim kardeşim yazıyosun videolarıizliyosun maşşallah bile demeden videolardan bişey anlaşılmıyor yazıyosun böyle mi oluyor kardeşlik.
Bak eski videoları koyuyosun gel yaneisini çekelim hemde hd geçeceğinize eminsizni ya cvk ilede yürüyomuşsunuz sonuç açık sixe göre deneyelim işte:D