Hadi ya Yok mu Hızlı clio RS okan nerdesin.Be son susturucusu olmayan yeni almış rs ile denedim ya
Şimdi sen bana ayarla 4-5 tane hızlı rs lerinizden deneyelim hemen bugün olur yarın olur bekliyorum!
Printable View
Hadi ya Yok mu Hızlı clio RS okan nerdesin.Be son susturucusu olmayan yeni almış rs ile denedim ya
Şimdi sen bana ayarla 4-5 tane hızlı rs lerinizden deneyelim hemen bugün olur yarın olur bekliyorum!
tamam sen yap arabanı ortaya güzel şeyler cıkar cıkın öle deneyin piyasaya haraket bereket gelir süper olur bence.Ya sence??
selçuk ne saçmalıyosun kim senin üzerine geldi konulara bir maşALLAH yazmadan bir şey belli olmuyo yazmışın eee böle yazarsan sanada yazarlar..
ben ne iboyu tutuyorum nede seni yanlış anlaşılmasın sakın..ama yazılarından gözüken bu sonrada kime ne yazmışın daha sonra üstüme gelinmesin demişsin..
ibo ne oldu kanka.
Gerek yok herkez tartışmaya kavga etmeye ortada bir emek varsa tebrik etmek gerekir. aracın güzel gidiyor kanka istanbula geldimmi YC rs ilede deneriz.
Sunu kimse unutmasınki Yanyana yürümeden hiçbirşey belli olmaz :)
Sunuda unutmamak gerek düşman gibi değil arkadaşça denemek muhabbet etmek gerek.
Kardeşim sıkıntı yok deneriz ama bu okan adamı çileden çıkartıyor.Sanki benle bin tane denemek isteyen rs varda ben denememişim gitmişim aracını yeni almış son susturcusu olamayn araba ile denemişim gibi yazıyor..Kb mustafaya teşekkür ederim cidden okdr aradığım rs arasından bi o benimle denedi.
BEN de okana burda söylüyorum işte ayarla hızlı rs 4-5 tane dah fazlada olur hemen bugün yarın deneyelim diyorum yanlış mı söylüyorum?:)
Bitaners geçmişim ya bana istediği kadar rs ayarlasın hemen deneyelim diyorum bukadar açık ve net..
kb yle bunda 4-5 ay önce biz denemiştik FL yle bakımsız sentesi kaçık fln denmişti sonra yapıldı
çok iyi gidiyo fln dendiki o süreç içinde sahibide alışmıştr die düşünüorum aynı sahibindeyse hayla ve ozman yine bu egsoz muhabbeti vardı rs lerde egsoz etkilemio fln denmişti kb geri kalmıştı bn egsoz sıkıo arabyı galiba demiştim ama aksini iddaa eden olmuştu etkilemio die..
yok arabyı kullanamıo veya eksikleri var muabbetleri video paylaşılınca çıkınca meydana çıkıo herzmnki gbi. maşşallah EV RC
Ne olursa olsun bişeler yapilmiş edilmiş, '' EMEĞE SAYGI '' duyalım.
MAŞALLAH arclarnıza beyler EV rc cıddı yuruyor bu ap acık ortada:)YC rs de canlı goruk maşALLAH rengı bomba olmus;)
Buji Buji kablosu bekliyom kanka, ben sevmem geçildikten sonra BUJİlerim bitikti KABLOM kapouktu Yok filitrem Ayarsızdı! :) Çıkarım Geçtim Geçtim Geçildim Tebrik Ederim. Bahane Üretmem. :icon_tup:
Birde Ben bi EMG'nin gidişini beşendim birde EV RC'nin gidişini ikisininde gidişi çok güzeldi.
kb rs i yeni aldm ben 20 gun oldu sadece araci grmek icin dnedik zten bi iddaam yoktu dnedik grduk bi zaman snra yine dnerz gecerz gecilirz maksat eglence sıkıntı yapmaya gerek varmi?
İbo bastan korkutunca rs ler yanasmiyor genelde :D sorsan hepsi hizli
İbrahim denemelerde kaça kadar çıkıyorsun sen. Bence bir kısa şanzıman yap 220'de bitecek şekilde.
EV RC benimle denesin eger arada 220 ye kadar 15 boy fark olmazsa EV RC SS RS i rahat gecer demektir :D