5 sene onceden bahsedıyorum. v6 pekte bıtık degıldı. 4 sonuna kadar barız sekılde onde ıdım sonrasında vıraj geldı orda zaten cocuk oldu bıttı
Printable View
atmosferik top speed te dişli oranları ve tork yani dolayısı ile hacim konuşur. 255-260(!) km gördüğünü rivayet eden eden stock vti sahipleri oldukça 2.5 v6 lar hep küçümsenicektir(!). Ama 2.5 v6 nın ne vites ne son dişlisinden haberim yok. Pek opel sevmemde :)
Stock vti dişli oranı 4.26'dır ve 8400rpmdeki sürati 238km'dir reelde... kadranda 245 civarı olarak gözükür...
1. sayfadan beri yorumları okudum.çünki videoyu izledikten sonra bu işte bişi var nasıl olur dedim.ya opel dolu yada civicte aksaklık oldu dedim merak ettim ve sebebini öğrendim.artı kimsenin kimseyi zorla inandırmaya ihtiyacı yok :) inanan inanır inanmayan fanatikliğe devam eder.
2 videoda gayet iyi uğur abi :)
HOndaların hepsini üfürükçü hocalar aldı bol bol üflüyorlar. sara sara gidiyo gariplerim.
Serkan arabada bize söylemedğin bişeyler mı var yoksa:D
Şimdi apexi yazmış duayı diycem günaha gireceğiz.
[QUOTE=1.6 VTi;208517]Serkan birincisi stock 2.5 ayaklarını geç, daha geçen gün uyardım 206'lı günlerini unutma diye hala aynı yoldasın... İkincisi videoyu çeken sen, benim gaz kestiğimi bilen sen üstüne üstlük zamanında sitede "vectra gt vs vti" diye konu açan sen, sonra ben görmedim öyle birşey diyip msnde tartıştıktan sonra haklısın diyen sen, şimdi gene ortalığı karıştıracak mesajlar atıyorsun... Üçüncüsü hiçbir STOCK 2.5 V6'nın 200lere ve hatta belki 210lara kadar VTi geçemiyeceğini sen de ben de biliyoruz o yüzden sürekli aracım stock mtock diyip durma neyin ne olduğunu herkes biliyor, insanları aptal yerine koymaya kalkma..
.
olm ıstersen dynoya sokalım kesıcısıne bak ne dıyım ya.. gecen dedım daha iyi gitceği zamanlar gelıo dıe o zmn görceksın cidden araba nası deişmiş stocka göre farkı var dıe..
ben bu videoyu biyere koymadımkı yorum yaptım gaz kesme olayınıda sora örendık senden..
olm stock v6 dıon sankı stock vti öle böle yuruo sanki.. sen bulsan full stock o zmanında göre 2-3 boy yaslarsın.. fk die örnek veresın gelıo:)
yok ben rollden hic bahsetmıorum direk 200 ustu için suan konu;)
anladım;)
s2000 ın son hızı 245 olarak verılır ama sanzımanı reel olarak 281 e kadar gıder...mısal olsun....
Fabrika verisi top speedler hep daha düşük oluo dragger onu bilemiyorum nie öle. Kesicinin sonuna kadar görülmesi gereken reel değeri bile vermiyo fabrikalar. Chipsiz standart kesici ile aracın gücü yeter 5inci vites devir saatini devirirse ki çoğu araç deviriyo fabrika verisini rahatlıkla geçiyo.