masallah topragım...alet gergın..allah nazarlardan saklasın...
Printable View
masallah topragım...alet gergın..allah nazarlardan saklasın...
m3 te kesinlikle sıkıntı var diye düşünüyorum 2 tane 106 kullandım sizin araçta çok guzel fakat sankı sıkıntı var ortada..maşallah..
birinin imzasında vardı burda çokta beğeniyordum 'Eleştiri gizli hayranlıktır'
sıkıntı yok benim gayet de iyi gidiyor illa denerim derse kesiklik yapsada denerim ;) ama burdandan belirtirim inanmayını arabaya bindiririm ama benimde bekledgim bişeyler var yoksa ben normalde aracımı hergün biniyorum yürümüyen araba demişsin ama her bakımı herşeyi hergün kontrol edilen ue 106 bile geçemedi anladın sıkıntı yok o yüzden ben aracımın giderini çok iyi biliyorum
Hızlı 106 ve saksoları konya ya bekliyoruz, en hızlı belli olsun
masallah kazasız belasız
gerçekten 106 güzel yürümüş.... maşallahhh
lakin m3 dediginiz araç eger bi sıkıntısı yoksa 106 nın 4 dün bitimine yakın çatır çatır geçer bu bi gerçek
ben o kadar bmw ile kalktım dragdada roldede.... dragta anlarım 106 bmw yi üzer....
lakin vanosu çalışan ve yağı düzgün kullanılan kondüsyonlu bir m3 böyle gitmesi mümkün degil..
orcun ! adamın konusu. UE 106 geçemedi tabiri kafalarda birsürü soru işşareti yaratır. mağziye dönmenin anlamıyok video orada çamurlukta geçmiş olsa geçmiş geçmiştir ben konuyu kapattım sen hala konuyu açıyosun gerek yok bunlara iddalı olan biz değildik sendin yardımcıda olmaya çalıştık sana ama kelime yaparken lafın nere gideceğini bi düşün ondan sonra yaz buraya bişy demedik konuyu herkez okuyo bu tip laflara gerk yok ortamı germekten başka bi işe yaramaz....!
ömerim sıkıntı zaten yapmıyorumda kapnmış bir konu orcunun bu inadınıda seviyorum asılında hiç geri vites yok ama bitmiş geçmiş bir konu kapasındiye konuya bişy dahi yazmıyorum güncel olmasın diye adam damarıma basıp basıp duruyo yediremiyom sanki bana bişy yazmış gibi takıntı yapıyom kendime sonra o yüzden yazma olum UE yele alakalı bişy düşün ozaman nasıl bilemişim sana:D içimdeki devi uyandırıp durma:)
maşallah allah nazarlardan saklasın
ula ali hangi çamurluk ben sana bi ton camurluk videosu gönderirim arabama kimseye *** attırmak kardeşim anladımmı sadace en yakın zamanda denedigim araba ue oldugu için örnek verdim sıkıntı yapma o yüzden arabanı yürüt diyorsa bi adam baksın görsün o zaman sadace yeterince yürüyor ;) biz fazlasının peşindeyiz nerde hata var ona bakıyoruz hayırlısı ben kimse ye salça olmuyor neden herkez beni yanlış anlıyor arkadaş ne desek laf oluyor benim içinden ne geçerse onu söylüyorum ve yazıyorum kimse gibi içim s..... yor yalandan da kimseye canım cicim yapmam ....