nasip denk geliriz inşallah :) kazasız belasız
Printable View
hey maşşallah be DD olmuş:icon_tup: kazasız belasız
maşallaaah. keşke yakın olsaydın yahu denerdik bi. zevkli olurdu. kısmet diyelim..
maşallah DD e :icon_tup:
Maşallah DD ye sesi duruşu yürüyüşü mükemmel allah kaza bela göstermesin.
maşallah kardeşim allah utandırmasın araban çok güzel olmuş ve çokta iyi yürüyo burda zaten kendindden güçlü bir araç geçince hep böyle sorunlu oluyor kulak asmıycan devam arnavut ciğeriyle buarada bende eksiklerimi bitiriyim aysonu gibi bi deneme yapalım düzce veya adada;)
106 ya kocaman maşallah, çok güzel yürümüş.. denemelerde mazeret olmaz. eksiğin varsa denemezsin..nasıl ki m3 var m3 var.. artık tc de de 106 var 106 var... iki aracada tekrar maşallah..
Maşallah Arnavut Ciğerine kendine yakışanı yapmış
eksikler tamamlandıktan sonra daha iyi şeyler bekliyoruz
bi arkadaş ömer in vites lerinin yavaş olduğunu düşünüyor sanırım
Ömer sakın sen öyle düşünme torpido sağlam kalsın bence :)
hayy maşşallh
maşallah maşallah, suat abinin ellerine sağlık :)
Maşallah ciğer lezzetliymiş :)
masallah dd hem kasa olarak hem gıder olarak güzel bı araç.
CRM suat abınınde elıne saglık gerekenı yapmış.
ıy ıy yapma lütfen 2 ye tek denemiştik o zaman ben 2 kişi sen tektin öyle geçtim sayılmaz ;) neyse rovanşta sartlar eşit olur teke teke bakarız sonuca kartopu da gelsin artık ist bula bizde ue -reg - jb olarak bekliyoruz gece çıkılsın ve kimse 180 190 larda gaz bırakmasın benim eksiklerim bitsin zaten burdan deneme isteyecegim
Senin corsa sokuktu benim stepne bile uzerindeydi ve speclerim o zaman harbi kotuydu filtrem sicak hava cekiyodu, timing yoktu,duzboru buyuktu 60lik hks vardi sikistirma namina bisey yoktu yinede gecemedin :):) herturlu basariz orcun.istersen sen buraya gel sen ben kartopu 3'lu yapariz.
polemiğe gerek yok 2 aracada maşallah adam koymuş videoyu keyifle izlemek düşer bizede maşallh kazasız belasız 2 aracada ...
maşallah cok güzel gideri var kazasız belasız ...
maşallah arabayı biraz yükseltseniz iyi olur nası bi sesti sekince öle :D
DD'Ye kocaman maşallah tır farkı faln yok aynada araç olsun olsun 1-2 boy önde olsun, Suat abinin ellerine sağlık
Masallah güzel yürümüş suat ustamında ellerine sağlık :)
Maşallah arnavut ciğerine :)
maşallah DD ye allah kaza bela vermesin
+ 1
aktepenin denediği kap m3 e36 m3 kısa da var onda ( aktepe denerken kısa varmıydı bilmiyorum) ciddi sağlıklı ve güzel yürüyor.
106 ya maaşşallah hakikaten hızlı olduğu belli,
ygz ile dd denerse neolur_?
ben aktepenin denediği m3 denedim
vıtec altı 4 bin 5 bin de bastık hep afr 14,5 15 lerdeyken benim 2 ye 2 210 lara kadar yakın gidiyorz sonra geciyo...
yanlış anlaşılmasın bilgi amaçlı söylüyorum.