maşallah suat abinin farkı crm performans yine göstermiş liderliğini
Printable View
maşallah suat abinin farkı crm performans yine göstermiş liderliğini
sen bence hayel aleminde geziniyorsun beni üzücen neye güveniyorsun çok merak ediyorum ne var extra specler mi var
oraya piston 52 kısa yazın çıkın kenara
o kadar yani :) ah ah kimse keriz degil kardeşim ok seni arayacagım işlerim bitince bu yazını eklerim video başlıgını çünkü büyük konuşuyorsun ben geçerim demedim denerim dedim
ahmet ustanın dedigi gibi yavaş uçucan:heyoo:
Orcun seninle turkce konusarak anlasamiyoruz farkindamisin cunku fazla ateslisin.ben seni gecicem veya uzecem demedim bu laflari ilk sen kullandin.sana ne dedim? Sen beni uzemezsin dedim.sen beni yarim boy veya 1 boy gecsen ben uzulmem.4-5 boy atarsin uzulme o olur.zaten speclerimiz asagi yukari ayni sonucta belli yarim boy veya 1 boy birimiz geceriz veya kafa burun...
aynen dogru söylüyorsun bırakalım makineler konuşurz zamanı gelince sonuç ne olursa olsun video ben koyarım sende koyup eklerin kimin eksigi var giderir istenirse bir daha deneriz ne sen nede ben yorum kaparız izleyeneler yapar
hatatatatata ben geldim noldu olaymı var :D
yasin kardeşim senelerden beri araba deniyorum ve kimse ile kötü olmadın kötü niyetlide biri degilim biz bu arabalara neden bu kadar para veriyor yada harcanıyor rekabet için yoksa kıçına bi egsoz takıp kesici kesici mi dolaşalım sen birinden fark yiyince aynı araçlardan hoşuna mı gidiyor benim gidmiyor illaki bi rekabet olucakki zevki çıksın
Rekabet iyidir zevki keyfi arttırır ama rekabet adı altında geride buruk bı kalp bırakmak doğru değil bence;)
Rekabet keyfi keyf hırsı tetikler Asıri hırs tartışmalara yol acar
Bence rol den sonra ilk sapaktan dönmek değilde kahve yudumlamak isin keyfi
Herkez saygılı sevgili olduktan sonra ölçü hep tadında olur
Anlatmak istediğim bu.
yapılan işlerin fazlasıyla geri dönüşümü alınan bi 106 görünüyor burda, şaşırmayın arkadaşlar düzgün ellerde yapılmış bi 106 nın yapabileceği bi iş bu, senelerdir boşunamı kavgalar çıkıyor bu araçlar yüzünden, tek sebebi boyundan büyük işler yaptığı için. zamanında bendede bi saxo vts vardı, denediğim e46m3 ün sahibi bi abim foruma üyemidir bilmiyorum ama aracımın sökük haliyle 200-220 lere kadar nefes aldırmamıştım m3e. kardeşim arabanın maşşallahı var güzel koşuyor, 2 tarafada kazasız belasız gazlamalar dilerim. suat ustamında bilgisine, emeğine sağlık :icon_tup:
Ömer kardesim ayağına sağlik,suat ustamında eline sağlik,orcunnn seninde nerene saglik diyecegimi şasirdim,biri yazı yaziyor farklı muhabbet ediyorsun en hizlisi olsan ne olur ? mami abin gelir körüklü otobus boyu kadar gecer gider hayata kusersin yazilanlari gözunle oku kafanla dûsun agzinla cvp ver,ne ömer ne ismail senin hayal ettigin insanlardan degil,m3 nasıl gectigini konusalim gerisi teferruat. Yazdiklarimi dostca oku cvp yazacaksan ona gore yaz kardesim.
slamın aleyküm biri video mu dedi videonuz benden bana kim kime uyuz oluyo söyleyin yeter gerisi benim işim :D
maşşallh kardeş aracın güzel gidiyo imvelenmesi iyi güzel dönüyo aracın deneyin görelim kırmaya gerek yok birbirinizi herkezin aracı sonuçta kendine hızlıdır kimse yan yana gelmeden bilemez bakkal hesabıylada oluyoda bakka hasabı karıştırıyo bağzen yan yana gelin izleyelim tekraradan hayırlı olsun maşşallh CRM suki ye;)
sağol yaşar abi .Suat abi sağolsun :) orcuna cvap yazmıorum abi anlaşamıyacağımı farkettim boşuna uzatmaya gerek duymuyorum.ne o benım yazdıklarımı anlıyor nede ben onunkılerı.Arabam bitince ben arıcam onu.Vidyoyu ben koyarım kımse telaş yapmasın.benım bu sıtede geçildiğim vidyolarda var.Benım acımdan bır sıkıntı yok.
Bilalin araba ile denerken KAP ta kısa vardı yasin
ama o gün bilalin arabasının debriyajı kaçırıyordu
biz hiç bir zaman bahane sunmadık şöyleydi böyleydi bugune kadar
benide kimse yanlış anlamasın sen böyle yazdın diye ben belirtmek istedim yooksa 100 - 200 aranızdaki fark belli
bilalin arabasının ozaman denedigi hali ile alakası yok
inşallah bir araya gelirde denersiniz çok isterim hatta Bülent aga ya tekrar bir davette bulunulur onunla denemeler zevkli dertsiz tasasız oluyor :)
orçunu pek tanımam oda beni tanımaz dı:D 1 kere görüşmüşlüğümüz vardır ataşehirde senin de tanımam yazılarını okuduum kadarıyla anlayışlı birisin orcun biraz ateşli ve heycanlı birisi onda da kötü niye olduğunu sanmıyorum sadece heycanlı :D oda hiç erken konuşmaz denemeler için :D yan yana gelirsiniz güzel bi video izleriz rakabet olsun ama hırs asla tekrardan maşşallh ;)
masALLAH cok guzel gidiyor ömer DD :)
yasar senin bana karsi tavrini anlamadim ben gitti .artik abi falan yok zaten bunuda boyle bil benle yasit herkez sana ysar derken ben abi dedim ama hep boe bana karsi tavirlar sen cok hizlisin galiba goremedik otobus boylari falan oylede bi dunya yok dereyi gormeden sivama arti arac muhammer abide ve bizim aramizda sikinti olmaz sen araba yap oyle gel beklerim
bikaç m3le daha denersen m3de sıkıntı var diye poh atanları rahat susturur bmw sahiplerini inandırırsın ;) tabi umrundaysa :)
Ey masAllah gocmen cigerimizee stookkende rollingglerde sahit oldum 4 kidi we icinde okan warddi zimba gibi gidiodu wala