Konuyu gördükçe canım bol soğanlı ciğer çekiyo :D
Printable View
Konuyu gördükçe canım bol soğanlı ciğer çekiyo :D
Orçun hepimiz aynı speclerdeyiz ve kimseyi keriz yerine de koymuyoruz
aracımızda ne varsa söylüyoruz çiğ adam değiliz .
Telefonlarımız birbirimizde var sen gelirsin biz geliriz ağız tadıyla basarız
ama burdan bu tür konuşmalar olmuyor yani hayal alemleri neye güveniyorsun
tarzında çıkarız müsait bi günde deneriz geçersin geçilirsin sonuç ortaya çıkar
biz kimseyle denemeyiz de demiyoruz herşeyin zamanı var sadece
kendi adıma sölüyorum ferrari si olan arkadaş varsa özellikle ben denemek
istiyorum merak ediyorum ferrari ye ne kadar tutunabilirim kaç boy yerim diye
sonuç olarak da adam video sunu koymuş
keşke sen m3 le bassaydın seni izleseydik orçunn
ömer öncelikle maşallah süphanallah hayırlı olsun rabbim kem gözlerden esirgesin güle güle bin ... dd zıpcık gibi olmus.. her kafadan bi ses cıkar olabilir saygı duymak lazım gider istanbulda baska bir m3 le denersin onu da atarsın 3 aşağı 5 yukarı belli olur... bu arada orçun ayarcılıgıma basladın birader boyna yok 3 e atttım mı falan filan bilmem ne heee oldu setup birbirinin aynısı neredeyse bir otobüs sokmayı hayal ediyosun olsun namık kemal hesabı hayalle yaşayanı bi defa yaşamayanı falan veya halamın bıyıkları olsa amcam olurdu gibi .. neyse orcun silahın şuan kurusıkı haberin olsun.. bu arada olaya sen kimsin diye girersen KARTOPU nun 2 ci sahibiyim...
maşallah arnavut döktürmüş kesene bereket :)
Ben bu orçunu anlamıyorumki zaten.Önceki sayfaları okusun herkez kımseye ne atarım var ne giderim.İyininde iyisi var bu işlerin sonu yok yazdım,orcun neye bu kadar gerildin anlamadım kardesim.ygz ile denerim dedim orcun ona kızdı galiba :D :D geçemeyeceğimiz zaten belli? yok hayal alemi bye olursun bılmemne.orcun ben rahatım sende sıkma canını.benide kartopunuda hafife alma ummadık taş baş yarar
Maşallah... çok ciğerli makina
Samet sağol kanka Allah razı olsun.Tabi haklısın herkezin dusuncesi baska saygı duyuyorum bende.döktürmüşsün knka ağzından bal damlıyo.3 e atıcaz bakalım ne olup biticeğini birlikte görcez.Fazla atara gerek yok.biz kimsenin arabasını *oklamayız ama kendi arabamızada laf soyletmeyız.
Hay Maşallah yawrum.
Arnavut ciğeri fenalarda...
herhalde bu konuda UE 106 vs JB 106 konusuna dönecek .......!!
41 kere maşallah arnavut cigerine..
videoda denediği araç ne kadar patlak çatlak olsa bile m3 ya hala neyin tribini yaşıyosunuz ömer kardeşim yüklemiş denemiş geçmiş videoyu ortaya koymuş nasıl gittiği belli DD'nin maşallah demek varken bu çekememezlik nedir anlamış değilim..
kardeşim hayırlı ugurlu olsun allah düz bastırsın
DD yapmış yine yapıcağını helal olsun .. nede olsa Arnavut Ciğeriii :) ;)
Ömer DD'yi bilen bilir bilmeyene kanıt videolar işte sen takma kimseye kafanı bitir eksiklerini sen sık çek filmi video konuşsun :)
Maşallah kazasız belasız
Maşallah maşallah bu 106'lara bir haller oldu bu aralar :)
Atmosferik canım çekti yemin ederim sesi bile güzel :)
Allah kaza bela vermesin iki aracada..
maşallah kazasız belasız kullanmak dileğiyle orçooo bizden onlar yabancı deyil sakin :)
Seninle aynı yaşda biri bana yaşar diyorsa,zamanında öyle demiştir öyle devam ediyordur ama abi diyipde sonra isimle hitap işi biraz sıkıntılı,bunun lugatda farklı isimleri var ;)
Sana karşı tavır falan aldığımız yok, konuştugun kelimeleri bilmiyorsun abuk subuk konuşuyorsun , yer yüzününü en hızlı adamı sanıyorsun kendini ona üzülüyorum,bu kadar rehavete kapılma daha geçen gün ahmet'in eklediği videoyu unutma.
Benimle deneyemezsin orcun kardeşim ben 106 işini sırf senin gibi kardeşlerimiz yüzünden bıraktım ayrıca hatırlarsan en son denediğimizde araban kırılmıştı.
Ben araba işinden anlamıyorum CRM bırakıyorum yapılması gereken ne varsa yapıyor onun için böyle tiriplerede girmiyorum.
İzmir'deki eski sahibi ben yaptım diyor,ankara'dakiler ben yaptım diyor şimdi sende ben yaptım aracı diyorsun ilk olarak aracı kimin yaptıgı belli olsun ona göre konuş,uçma yavaş git orcun bu sana yazacagım en son post bana karşı konuşurken üslubunu bozma,içinde bana karşı beslediğn herhangi bir hücre varsa telefonda konuşalım,abi diyipde akıl sordugun zamanları unutma,biz hancıyız hep burdayız bilgin olsun kardeşim.
izmirde yapıldı ankara tazelendi ve bende üstüne suan bişeyler koyuyorum herkez herkezden akıl alır bunda sıkıntı olmaz kimim başına aynı şey gelmişsse daha tecrübelidir sonuçta ucucam kaçıcam demiyorum ben bindigin arabalar her zaman iyi yürüdü kıçı kırık 106hp corsa ile chip filtre egsoz 106gti yanında gidiyordum.
sadace bi eksantrikle saxo vtsle neler le denedim izleyebilirsin ben herkez fikir alır kafama yatanı yaparım bugun 106 sabah çalışmadı ve ahmet ti aradım bıjiler bogulmuş ve ıslanmıştır dedi söktüm aynen de öyle çıktı bu fikir alış verişidir
artı ben bu zamana kadar kimsenin yaptıgı bindigi arabaya *** atmadım atmam da
geçenide tebrik ederim benle formda böyle konuşup yüzyece gelince nasıl biri oldugumu herkez biliyor o yüzdende içim rahat ama sen her yorumumda benle dalga geçmeye çalışırsan kusura bakmayacan o zaman benim en hızlı olmak gibi bi cabam yok herşey para + bilgi +güç bu dur yani ..... bende baş ka bişey yazmıyorum bundan sonra sende yazmassan sevinirim
Maşallah güzel olmuş, bende m3 fanatiğiyim ama sebep ne olursa olsun bozuk mudur, kullanıcı mıdır bu beni ilgelindirmez sonuç önemli, pis geçmişin helal olsun.
Maşallah ..