eyvallah sağolasın :) haticeye değil neticeye bakarım diyosun :)
Printable View
kimse yanlış anlamasın ama 106 nın n/a olarak normal kondüsyonda bir m3 ü geçmesi çok çok zor. Bir de ne olursa olsun araba m3 diyenlere tek söyleyeceğim birşey var. M3 ün motorunun çalışma prensibini bilmeden konuşuyorlar. M3 üzerindeki vanoslar arızalı oldu mu sağlıklı m3 arızalı m3 ile denediğinde araya tır döşemez ilçe sokar.
Bunlar demek değil ki 106 kötü gidiyor. Gayet güzel devirleniyor. Emeklerinize sağlık.
Bu arada orçun 106 konularında hep olay çıkarıosun kardeşim. Arabandan fazla klavyen çalışıyor. Arızalı arabanla bile ona buna gider yapıosun. Çıkar arabanı yürür hale getir sonra gider mi yaparsın ne yaparsın bilemem ama ilk önce arabanı yürüt yürüyen arabalara da laf etme komik oluyor. Adama gider yapıosun hadi gel çıkalım bu akşam desen ne diyeceksin. "Arabam yürümüyor" e araban yürümüyorsa ne konuşuyorsun o zaman derse ne diyeceksin.
DD çok güzel devirlenıyor hızlanması çok başarılı maşallah başka bı m3 le daha deneyın herkes sonucu görsun ;)çokta polemik yaratılıcak bır durum yok ortada geçsen suç geçilsen suç...
Güzel yazmışsın üstad.Akıl akıldan üstündür.Herşeyi biliyoruz diye birşey olamaz zaten.M3 hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim yazdıkların doğrudur hak veriyorum.Henüz net bir bilgiye sahip değilim ama arabamın suan iyi gittine inanıyorum bu speclerde.henuz bitmedi ve şöyle birşeyde var aracın rodajı yenı bitti ilk denediğim arac bu.Daha da hızlanıcağına eminin.Yataktan kalkmıs bir hasta gibi suan hmen kosmasını bekleyemeyiz.başka araçlarla deneyip anlayacağız artık 106nın nasıl gittiğini.
Orçuna gelince tavırları hoş değil.Anlamıyorum onu.ygz bana dnesek ne olur dedi bende deneriz dedim.Snucta bu aracı bu iş için yaptık ,şehiriçinde camları açıp kelavlık yapmak için değil.ygz ile sonuc zaten belli :) ygz ile videom olur evde açar kendimi tatmin ederim sağlam yürüyen typera bu kadar tutunmusum derim.ama bende kendi çapımda iddaalıyım :D
masallah topragım...alet gergın..allah nazarlardan saklasın...
m3 te kesinlikle sıkıntı var diye düşünüyorum 2 tane 106 kullandım sizin araçta çok guzel fakat sankı sıkıntı var ortada..maşallah..
birinin imzasında vardı burda çokta beğeniyordum 'Eleştiri gizli hayranlıktır'
sıkıntı yok benim gayet de iyi gidiyor illa denerim derse kesiklik yapsada denerim ;) ama burdandan belirtirim inanmayını arabaya bindiririm ama benimde bekledgim bişeyler var yoksa ben normalde aracımı hergün biniyorum yürümüyen araba demişsin ama her bakımı herşeyi hergün kontrol edilen ue 106 bile geçemedi anladın sıkıntı yok o yüzden ben aracımın giderini çok iyi biliyorum
Hızlı 106 ve saksoları konya ya bekliyoruz, en hızlı belli olsun
masallah kazasız belasız
gerçekten 106 güzel yürümüş.... maşallahhh
lakin m3 dediginiz araç eger bi sıkıntısı yoksa 106 nın 4 dün bitimine yakın çatır çatır geçer bu bi gerçek
ben o kadar bmw ile kalktım dragdada roldede.... dragta anlarım 106 bmw yi üzer....
lakin vanosu çalışan ve yağı düzgün kullanılan kondüsyonlu bir m3 böyle gitmesi mümkün degil..
orcun ! adamın konusu. UE 106 geçemedi tabiri kafalarda birsürü soru işşareti yaratır. mağziye dönmenin anlamıyok video orada çamurlukta geçmiş olsa geçmiş geçmiştir ben konuyu kapattım sen hala konuyu açıyosun gerek yok bunlara iddalı olan biz değildik sendin yardımcıda olmaya çalıştık sana ama kelime yaparken lafın nere gideceğini bi düşün ondan sonra yaz buraya bişy demedik konuyu herkez okuyo bu tip laflara gerk yok ortamı germekten başka bi işe yaramaz....!
ömerim sıkıntı zaten yapmıyorumda kapnmış bir konu orcunun bu inadınıda seviyorum asılında hiç geri vites yok ama bitmiş geçmiş bir konu kapasındiye konuya bişy dahi yazmıyorum güncel olmasın diye adam damarıma basıp basıp duruyo yediremiyom sanki bana bişy yazmış gibi takıntı yapıyom kendime sonra o yüzden yazma olum UE yele alakalı bişy düşün ozaman nasıl bilemişim sana:D içimdeki devi uyandırıp durma:)
maşallah allah nazarlardan saklasın
ula ali hangi çamurluk ben sana bi ton camurluk videosu gönderirim arabama kimseye *** attırmak kardeşim anladımmı sadace en yakın zamanda denedigim araba ue oldugu için örnek verdim sıkıntı yapma o yüzden arabanı yürüt diyorsa bi adam baksın görsün o zaman sadace yeterince yürüyor ;) biz fazlasının peşindeyiz nerde hata var ona bakıyoruz hayırlısı ben kimse ye salça olmuyor neden herkez beni yanlış anlıyor arkadaş ne desek laf oluyor benim içinden ne geçerse onu söylüyorum ve yazıyorum kimse gibi içim s..... yor yalandan da kimseye canım cicim yapmam ....
Maşallah yürürü sağlammış..
yedirme olum çamurluğunu bana düzgün yapılan 52 li pistonlu 106 lar arasında anca çamurluk oynar gerisi üstündeki malzemeye bakar bu UE dede REG dede JB dede DD dede aynı sı olucaktır öyle açım açım açamaz kimse kimseyi 3 -5 boy beklenmez zaten sende patrıdaman geçince de aynı speclerde bir aracı 3-5 boy geçicem diyede bekleme zaten DD ile denediğin zamanda ya o seni çamurluk geçer ya sen onu olacağı bu artı bişy koymadığın sürece araca....buda böyle bilene
Maşallah DD'ye kıskananlar çatlasın :)
Orcun sen gerçekten okuduklarını yanlış anlamak için uğraşıyorsun paşam. Ben yürümüyor kelimesini kullanırken arabanın nasıl gittiğini belirtmek için değil arızalı yatıyor anlamında kullanmıştım senin anladığın şeye bak. Ömerde beni üzemezsin demiş sen anlamışsın o seni üzer. Ne biliim yazılanları 3 kere oku 1 kere yaz.
Şu 106 yı bi hazmediler gitti arkadaş nedir bu arabadan istedikleri anlamıyorum alet küçük ama çalışkan:D allah kaza bela vermesin arabana