hey maşallah...si harika yürümüş...ellerine sağlık kardeşim...extra olarak ince conta ve headers var kaydadeğer...gerçekten bu specle vti ları geride bırakması süper bence ...birde 2 vti dada sadece filtre var diyorsunuz..neden yürürleri farklı lacivert sedanda bir sorun var sanırım..tüm araçlara maşallah...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Apo kardeşim lacivert te sorun yok...başka videolar var bende onda yürüyorum güzel... o video da geç kalkıyorum o yüzden geride kalıyorum...
"şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi"
imzanı düzelt... elin SI'ı geçecek de![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
yanılıyormuyum diye videoları bir daha seyrettim ...3 vtec roll gecesi konusunada aynı şeyi yazmışım zaten gri vtec 4. vites de bariz daha iyi...yanlış anlaşılma olmasın ..ben belki filtre borusundan veya marka modelinden hava geçişgenliğinden olabilirmi diye şüphe ettim ...yoksa arabaların düzgünlüğüne lafım yok..ayrıca hepsi milimetrik aynı yürüycek diyede birşey yok...Allah kaza bela vermesin...hepsinede maşallah..
imza olayına gelince ben alıntı yaptım yazan öyle yazmış..![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
mmaşallah kadir güzel yürümüş aracın o taraflarda olabilsek keşke burada deneyecek araç bulamıyoruz. ortalık alevleniyor birden şöle sadece filtreli yada ne bileyim headers lı bir vti bulsam bende denesem cok güzel olucak.
metin abi ben kd ul bılıyorum valla metın abı kafana takacak bısey yok sı gırtlak yuklu vti sadece fılıtre var kd masallahı var nasıl yuruyor ben gozumle gordum ama ul bı fark var gıbıme geldı yurumuyor kosuyor sankıama benım genede favorım kd omur ılkte sıkıntı oldugu için gelemıdım keske bende olsaydım dedım
ama genede sunu solemekten vaz gecemıyorum si masallahı var ii yurumus
masallah
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
maşallah araçlara.
si çok güzel olmuş, bi crx 3-4 çok fark eder. ayrıca önlere 14sac + mümkün oldugunca ince yanak lastik takardım 5imide bayılmaktan kurtarırdım![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Güzel yürüyor makine maşallah..kazasız belasız.
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
Valla si ye helal güzel yürüyormuş gerçekten crx 3-4 oluncada tam şaka makinası olur cidden.
güzel denemeler olmuş bu videoyu bekliyordum ne zamandır.. tüm araçlara maşallah
kadir bi esay kullanıcısı olarak gururlandım..d16...:-)... ince conta kapak, emme, gaz kelebeği portpolish kafama iyice yatmaya başladı....bütün araçlara maşallah .. centinmenlik kazanmış
O taraflara geldiğimde bu tayfa ile denemek isterim
Maşallah araçlara.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)