varmi ekşın yada muhabbet?!
1 saat yanılma ile bildim. O da bulutların kazığı. Ben çıkmayın dedim falla.
IN BOOST WE TRUST
bi havayı bi metanol ü koklamayı çok seviyorum zaten.
Şu an için akşama kadar hava geçişli yağışlı. Akşam 9 gibi terk etmesi gerekiyor kuzeye doğru. Yarın yeniden hafif yağış geçişi var. Ama bu akşam yağış beklenmiyor. Ama yukarısı çok oynak şu anda. Kesin bişey söyleyemem. 5 gibi belli olur ne olup ne olmayacağı.
IN BOOST WE TRUST
arkadaşlar yaptığım çok zor bişey değil. Sivil havacılık ile uğraşınca (model uçak deyip geçmeyin sivil havacılığın bir parçasıdır) bütün verileri takip edebileceğiniz webler var. Basınç okumayı rüzgar hızı ve yönünü hesapladığınız zaman aşağı yukarı ne olacağı ortaya çıkıyor. Mesela kış sonu televizyonlar çok sağlam yağacak kaçın falan dedi ya. Onların hepsi esasında doğru tahmindi ancak istanbula boşaltmadı. Gitti kartepeye ve arkası boluya feci vurdu. Sözde sibiryadan geldi aşağıya inecekti ama basınç değişiminden dolayı yönü kaydı.
IN BOOST WE TRUST
maşallah iki aracada
maşallah beyler
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Bu akşam mümkünse ayağınızı dışarı çıkarmayın. Gece 1 e kadar fena olacak. İki yağışlı dalga birleşti. 1 den sonra yağış azalacak yarın öğlene kadar devam edecek gibi.
IN BOOST WE TRUST
Masallah sikibinlere![]()
herkeze iyi dilekleri için teşekkürler mehmete de tekrar tesekkürler manayla gazımızı attık...
imza...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)