3 te 70 te bastığınızda Fabianın öne çıkmasının nedeni şanzımanlardan dolayı. 7 ileri daha çabuk bitiriyor normal olarak. Geri kalan fark tamamen yazılım ve intercooler. Fabia yazılımını düzelttirsin direk açmaya başlar.
Printable View
3 te 70 te bastığınızda Fabianın öne çıkmasının nedeni şanzımanlardan dolayı. 7 ileri daha çabuk bitiriyor normal olarak. Geri kalan fark tamamen yazılım ve intercooler. Fabia yazılımını düzelttirsin direk açmaya başlar.
Maşallah her iki araca da.. Hep söylüyorum duhanın arabanın maşallahı var, çok iyi yürüyor.. dün telde söylediklerimin aynısı çıkmış.. bende gelmeyi çok istedim ama kısmet olmadı.. kilo farkındandır belki ama rsin daha iyi olmasını beklerdim, kendi denemelerimizden biliyorum duhan için 3 70 çok ters kalıyor 6 ileri olduğu için.. bu arada duhanın arabadan uzunda kaçış yok, ben 10 koy geçsem bile yine gelip geçiyordu sonunda beni, bi de 200den sonraki gelişi acayip moral bozucu bi geliş:D
daha düşük hp li rocco,daha güçlü vrs i nasıl böyle ciddi geçiyor arkadan gelip,terslik nerde yada dyno lara inanmamak lazım,şu an türkiyede tek gerçek dyno powerşhop ta demek ki gerisi yanıltıyor video larda görüldüğü kadarı ile ,her iki araca da maşaallah yeni setup larla devam ını bekliyoruz.
Massallah araclara....
Dün karşıdan dönerken deng geldim kavacıkta iki araçada maşallah, izledık canlı rocco Maşallah güzel yürüdü,
maşallah iki aracada güzel denemeler olmuş..videodaki rocco mitoyla deneyenmiydi acaba?
Zevkli denemeler olmuş maşallah.
Kesinlikle Yılmaz, yeni specler geldiği zaman bir telefon yeter ;) Bu arada dönüşte yarım saat kapı açılmadı :D
Evet Mito qv ile denemiştim.
3. vites 70 te bastığım zaman normal vitesimden bir üst viteste basmış oluyorum. Dsg vs manuelde devirler tutmuyor.
İyi niyet dilekleri , maaşallahlar için teşekkürler :)
2 araca da masallah cok guzel hizlanmisler 60km den 225 km hiza kolayca geldiler :) Rocco 1 kisimi acaba ?
Duhanım temiz iş çıkarmışsın maşallah, deneyen diger arkadaşında ayagına saglık...
Yılmaz abide bundan şikayetçi arabanın yağ sıcaklığı gazlerken çok yükseliyor.. Tabi araba daha yeni yılmaz abi yağını değiştirdi mi bilmiyorum ama hala üzerinde fabrikasyon mineral yağ varsa bundan dolayıda olabilir diye düşünüyorum :)
Gazlama videolarıda güzel olmuş iki araca da maşallah :)
GJS nin CAİ+egzos yazılımı güncellenince gidişi birazdaha değişir diye düşünüyorum:) Gerçi rocco 200 den sonra çok iyi uzuyor bunu da unutmamak lazım..
Masallah mukemmel denemeler olmus Duhancigim araban efsunlu kardesim bu nedir ya :):)
116 derece yag sicakligi inanilmaz yuksek 104 derecenin ustunde performans beklemek haksizlik olur zaten ecu yag sicakligi 104 derecenin uzerinde bir cok parametreyi kisiyor dolayisi ile performans da dusuyor yag sicakligi 104 iat kimbilir kac egt ne durumda bunlar cok onemli .
HEr iki aracada masallah kazasiz belasiz...