2 aracada maşallah
Printable View
2 aracada maşallah
burada marka karalamaya gerek yok en güzel cevap yolda verilir ibiza mız var revo lu senle aynı anda aynı yerden benzin alıp çıkalım yolda görelim ondan sonra hep beraber oturalım konuşalım ,burdaki hiç kimse senin kötülüğün için birşey diyeceğini sanmıyorum herkesim hemfikiri skoda vrs in stage1 li rocco ya geçilmemesi gerektiğini savunuyor haklı olarak,tabiiki araç senin kimse karışamaz istediğin i yaptırırsın ALLAH c.c. güle güle kullanmak nasip etsin.istediğin zaman ibiza için özeldem mesaj atabilirsin.
Yılmaz depoda 97 oktan benzin varken üzerine ilk defa denediğim würth oktan arttırıcı ekledim. Açıkçası pek farkını görmedim. +100 oktan olduğu bile meçhul. Safkan 100 oktan benzininin yanından bile geçemez ki gerekli karışımdan daha azını koydum.Safalarla denediğim gecede sadece 97 oktan vardı depoda araba yine aynı yürüyordu. Hee Revo'nın 100 oktan modu açık olsa, 100 oktanla yürüsem amenna. Yarım boy bile fark etmediğine adın gibi emin olabilirsin ;)
En iyi yazilim en hizli yazilimmidir bunu sorgulamak lazim bence Belki yapan firma o aracin daha uzun soluklu olmasi icin limitlerine yaklasmamisdir belkide yapmasini bilmiyordur bunu bilmiyoruzki.
Aracin sahibi aracin yazilimindan memnunsa sorun yok :)
Abi stock oğlu stock motoru kucağına alanda var :)
Revo yapıp uzun km'ler sorunsuzca ve zırt pırt gazlayan adamlarda tanıyorum ;)
Revolayıp motor kıran 1 kişi biliyorum. Bu demek değil ki diğer markalarda başına birşey gelmez. Ben tsi motorlarda bunu birazda şans olarak görüyorum. Yoksa stock motora hiç birşey olmazdı ;)
güzel denemeler maşallah araçlara..
her iki aracada maşallah çok güzel denemeler olmuş bu benim denediğim RS heralde yanlış hatırlamıyosam :)
maşallah güzel denemeler
Merak etmeyin Revo kesin olarak barbarostan çok daha güvenli ve iyi yazılım yapıyordur. Adamlar bütün dünyaya servis veriyor. Yaptıkları VAG grubu motorun sayısı kaç bindir bilemezsiniz. Barbaros 1.4 TSI kaç tane yapmıştır hadi bilemedin 20 tane.
Duhan maşallah kardeşim araban çok gaddar. Severek izliyorum... Allah ikinizin arabasına da kaza bela vermesin.