Evet Evo 10 da Golf R da ne yazik ki safkan bir performans otomobili olamadilar, bnde o yuzden soyluyorum Golf R sti gibi veya evo gibi o tarzda bir arac olmaliydi, ama ne yazik ki gucu daha dusuk ve tabiki haldex in ayarlari o sinifta olmasini bi yerden sonra engelliyo...
Umarim yapmayi planladiklarim ile bu durumu tersine ceviricem ve Golf R a hakettigi surus ozelligini kazandirmis olucam...
Katiliyorum yakit tuketimi cok ii bnce aracin, 8-9 litre arasi ortalama yakiyorum gun icinde sakin kullandigimda, arac 320 330 beygir civarinda... Umarim yapmayi planladikalrim ile aracin daha cok yakmasina sebep olmam, yakit fiyatlari ***** 5 lirayi bulmak uzere:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S......
Elime bi iki video daha gecti
Golf R-23.04.2012-Izmit Korfez Pisti - YouTube
Lotus Evora vs Golf R-23.04.2012-Izmit Korfez Pisti - YouTube
su haldex controller da race mode falan var 1000$ gibi bir rakami var, bence bir temasa gec.
Evet o urunu okudum, cidden guzel biseye benziyo, eer cidden soylendii kadarda etki ediyosa sistemde fiyati gayet uygun bnce, bi iki sisteme daha bakiyorum ama en cok gozume carpan o...
İzmir körfez pistinde antrenmanları yapılıyor. O sırada gittik konuştuk, 10 dk 250 tl karşılığında kiralanıyor.
Fiyat fazla gerçekten ama çok zevkliayrıca kullanırken dikkatli olmak gerekiyor 2 arkadaşımdan 150 şer tl talep ettiler sadece tampondaki ufak birkaç çizik için... kukalara yada çimlere çıkıp tampon kırmamaya dikkat etmek lazım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)