çok bilmişlik gibi olacak ama yavaş virajlarda zaten fazla güçlü NA bir fwd kullanıyorken daha yumuşak ve stabil gaz hareketi gerekirdi bence.
açma kapama tuşu gibi kullanıyor gazı gereksiz yere ön lastikleri ısıtıyor
diye düşündüm
çok bilmişlik gibi olacak ama yavaş virajlarda zaten fazla güçlü NA bir fwd kullanıyorken daha yumuşak ve stabil gaz hareketi gerekirdi bence.
açma kapama tuşu gibi kullanıyor gazı gereksiz yere ön lastikleri ısıtıyor
diye düşündüm
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
adam inanmış bildiğinpisti iyi biliyor anladığım kadarıyla, pilotaj da güzel. eleman yardırmış, keyfini sürmüş, dört köşe olmuştur
gerçi ring'e çıksam ben de yardırırım, az gran turismo oynamadık, ezbere biliyorum her virajı
![]()
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
bu adan basıl geçiyor ya boxer ı geçti 5 i geçti![]()
arkadaş pisti de çok iyi biliyor arabasını da çok iyi tanıyor. takdir etmek gerek çokçok iyi bir performanstı.. izlemeye doyamadım![]()
hava koşulları ve pistin yapısı (asfaltın yapısı ve pist tipi yani yavaş bir pistmi, hızlı geniş virajlarmı var vs gibi) gibi etkenler değiştirir. ancak izmirdeki pistte porsche gt3ler 5-6 turdan sonra sıkıntı yaşamaya başlıyor 10 turluk yarışta. Bu süreyi uzatmak sürücünün elinde tabi, daha yumuşak bir sürüş ile liderlik yerine arkada 2-3 sırada kalıp son turlarda atak yapmak gibi taktikler uygulanabilir bu problemi çözmek için.
herif hatuna kızmışda kendini piste vurmuşcasına sürüyor![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
O 3den 4 e atışlarda o vites kolu kırılmadı ya üstüne çıkıp tepinsende kırılmaz demek ki. İnsan değil resmen.
IN BOOST WE TRUST
Biraz sert kullaniyor vites atislari olsun viraj cikislarindaki kontralar olsun arabayi biraz zorluyor gibi amator oldugu cok belli oluyor pistte onemli olan limitleri araci zorlamadan zorlayabilmek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)