maşallah iki aracada.
2 aracada maşallah...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Kardeşim videolar bizdede var sen hep önce basmaya yelteniyosun batuda sana göre kendini ayarlamaya çalışıyoroda demiş aynı anda basalım diye sende demişsin
Videoda ilk kornada gaza basan sensin farkındaysan bikaç video daha var böyle çoğunuzdada hemen önünüze araba çıkmış fazla gidememişsiniz o yüzden en adam akıllı videolar bunlar.Bide arkadan çekilen videolar varmış onlarda çeken arkadaşlar ekler.
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
ibo birdaha denemezsin sen şimdi cvk ile![]()
Video ilk kornada başlamıyor farkındaysan kornaya basmadan önce 5 saniye geçiyor 6. saniyede bikere kornaya basıp gitmişsin.Yani kornaya basmadan öncesi belli kesilen biyer yok.Direk korna ile başlasaydı video ilk iki korna sesi kesilmiş direk üçüncüden başlanmış ilk kornada basmışım gibi gözükmüş diyebilirdinde burda kornaya basmadan öncesi belli.. dedin gibi kesme durumu yok.
Arkada çok trafik vardı korna çalanlar falan biraz arkadakilerin etkisiyle hızlı kornaya basıp önce davranmanızda normal.
Bende batu ile denedim zamanında oda erken basıcak en son adamlardan..
Uzatmayin gencler. Ev rc iyi yurumus. Cvk da guzel gitmis ama gordugum kadari ev rc biraz daha hizli. Videonun sonlarina dogru RS i arkasina alisindan belli ediyor kendisini.
Bu isler boyle. Arabasini iyi taniyan iyi alisan iyi yurutur. Cvk RS i alali arkadas daha cook yeni olmus. Arabasina alissin, huyunu suyunu ogrensin eminim daha iyi kullanacaktir. Ama yine soyluyorum EV RC bana daha hizli geldi. Yigidi oldurun hakkini verin.
Her iki arac da mermi gibi Masallah. Kirmayin birbirinizi. Degmez. Gidin sanzumaninizi kirin daha iyien azindan tamiri daha kolay
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)