ben anlata anlata bıktım siz anlamadınız ya ben kadranın sonuna indim diyorum 5. vites 8.000 dödüm yanyana olduk gazı bırakmadım nerdeyse 8.000inin altına indim arabanın nefesi bitti diyorum hala anlamıyosunuz ya iki kişi olalım sizden biri binsin dedim işin içinde kaşarlık aradı alper ben daha napiyim her denemede önümüze araç çıkmadığı sürece sonuna kadar bastık uçan kaçan bişey yok gördük
şimdi gelelim bahane işine ben bahane yaratmam bana niye denedin diyorsun o kadar yoldan geldiniz ne deseydim debriyaj kaçırıyo denememmi deseydim yolda gelirken çok az kaçırdı 1 2 kere bu rc denemesindede böyle idi bende çok sallamadım yine sallamıyorum dedim ve bastım iyice sıçtı debriyaj önemli değil yine geride kalmadım ben yine söylüyorum debiryajı boşver hiç sayma arabalar kafa kafaya benim gördüğüm hız belli napıcaz 300 mü yapıyo kartopuda top speed top speed diyip başka bişey demiyorsunuz ben ogün zar zor gittim egsoz buldum filtre buldum hiç biri yoktu arabanın üstünde yatıyodu dükkanda taktım geldim kimsenin lafı yerde kalmasın diye ayağınıza sağlık sizde o kadar yoldan geldiniz bende gelicem sıkıntı yok
şu 14/60 13/61 mevzusunuda bırakın artık abi olanlar belli isteyen istediğini taksın sıkıntı yok sizin tenekelerle o lastik ebadıyla nerdese 13/59 a takabül ediyo biligin olsun bişey demiyorum
tamam kardeşim problem yok senin müsait olduğun bi c.tesi gündüzden gelirim hem gezer dolaşır bişeyler yer içeriz akşamınada gaz basarız o zaman ben senden haber bekliyorum kanka hazırım demen yeter allahın izni ile araba dükkanada suat abim sağolsun yapıcak c.tesi ye hazır olucam ben tabiğki mekanik spor belli olmaz son dakka bi gol olmassa![]()
kanka bana kalsa şöyle yaparız istersen ya cumartesi akşam gelirsiniz benım yazlık var karasu da orda kalırız gece misafir ederim sizi mangalı orda yaparız yada pazar sabahı gelirsiniz tüm gün takılırız kafamıza göre cumartesi çalısıyorum ben aksam 7 gıbı bıtıyor işim sonucta sız gelıyom dıyın mangal hep yanıyor
iki aracada kocaman maşallah çok zevkli denemeler olmuş 106aşkım depreştireg'in debriyajı kacırmasa fark açar gibi.
Masallah selcuk harbi deisik yuruyo araban konuyu okumadim baskin ne alemde c.tesiye skntisiz cikabilicekmsn?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)