User Tag List

Sayfa 8/14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
254 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: REG 106 VS Kartopu 106 ...percussionali...

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı şizofren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka yanlış anladın samet sen öyle bi giriş yap dedi senın agzından yazdı yanı
    biliyorum da suan kafamda olanları yapamadıgın için zıplayamıyorum
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle kartopumuz ve reg e kocaman masallah 1 cisi bu yarış muhabbbeti yoktu alper konusmus deneyelim denmiş denenmiş fakat alper mamimakinen ile konustugunda alper dibine kadar inicez kadranın demiş ve mamimakinen de okey demiş biz bu sekilde olacagını biliyorduk ama oraya geldik iş değişti o ayrı bi mesele bu söylediklerime kızmak bozulmak yok cünkü geçen muhabbetler bunlar 2 cisi selcuk sen orcuna bana EKSİKLERLE GELME diyordun araban debriyaj kacırıyormus sana sordugumuzda yarısırken mı kacırdı dedik sen yok gelirken de 1 2 kere kacırdı dedin madem kacırıyordu niye denedin ki güzel kardeşimm....
    bizim arabamızda 14/60 var o arabada 13/61 var yine ilk gaza oturuldugunda direk kafadan acman lazımdı diye düşünüyorum yarım boy 1 boy olsada sonucta videolarda da belli izledik hepimiz inşallah bi dahaki denemeye de biz de arabamıza 13/59 takıcaz bir de öyle deneyelim selcuk sende debriyaj ını çöz deneme gerceklessin .... tekrardan maşallah araçlara....
    ben anlata anlata bıktım siz anlamadınız ya ben kadranın sonuna indim diyorum 5. vites 8.000 dödüm yanyana olduk gazı bırakmadım nerdeyse 8.000inin altına indim arabanın nefesi bitti diyorum hala anlamıyosunuz ya iki kişi olalım sizden biri binsin dedim işin içinde kaşarlık aradı alper ben daha napiyim her denemede önümüze araç çıkmadığı sürece sonuna kadar bastık uçan kaçan bişey yok gördük
    şimdi gelelim bahane işine ben bahane yaratmam bana niye denedin diyorsun o kadar yoldan geldiniz ne deseydim debriyaj kaçırıyo denememmi deseydim yolda gelirken çok az kaçırdı 1 2 kere bu rc denemesindede böyle idi bende çok sallamadım yine sallamıyorum dedim ve bastım iyice sıçtı debriyaj önemli değil yine geride kalmadım ben yine söylüyorum debiryajı boşver hiç sayma arabalar kafa kafaya benim gördüğüm hız belli napıcaz 300 mü yapıyo kartopuda top speed top speed diyip başka bişey demiyorsunuz ben ogün zar zor gittim egsoz buldum filtre buldum hiç biri yoktu arabanın üstünde yatıyodu dükkanda taktım geldim kimsenin lafı yerde kalmasın diye ayağınıza sağlık sizde o kadar yoldan geldiniz bende gelicem sıkıntı yok

şu 14/60 13/61 mevzusunuda bırakın artık abi olanlar belli isteyen istediğini taksın sıkıntı yok sizin tenekelerle o lastik ebadıyla nerdese 13/59 a takabül ediyo biligin olsun bişey demiyorum

şizofren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biliyorum da suan kafamda olanları yapamadıgın için zıplayamıyorum
    sen zıplamasanda biz senın neler demek istediğini anlıyoruz sen demeden orcunn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka sen yanlış anladın.samet senın öyle bi giriş yapman gerek dedii
    zaten öyle hepsinin geçerim ki ben ama neden belli ediyorsunuz saka yapacaktım tabıkı saka ya kafa burun cazır olur işte
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sende arabacı adamsın kardesım 13.61 le 14.60 ın farkını bırbırımıze anlatmamıza gerek yok sanırım sonuc olarak bende takayım arabama 13.59
    o zaman işin rengi belli olur kanka ama keşke denemeseydik debriyaj muhabbetı
    cıkmasaydı suda bı gercek ben hala ıddaa lıyım benım arabam 5 in sonlarında ayırır seni kanka 13.59 olsaydı sende problem yok dostluk baki kalan ben bitiririm arabamı sende bitirirsin o zaman bahanesiz güzel güzel izleriz burda video muzu

ama yarıştan önce mangal yapcaz tıka basa yeki ağar bas )
    mangal yoksa ben gelmem zaten kanka biterse ben c.tesi gündüz oraya gelicem sende oky sıkıntı yok dersen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sen zıplamasanda biz senın neler demek istediğini anlıyoruz sen demeden orcunn
    içimdeki canavarı çıkartmayın benim hayttt su hafta sonu bı gelse
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mangal yoksa ben gelmem zaten kanka biterse ben c.tesi gündüz oraya gelicem sende oky sıkıntı yok dersen
    kanka telefonlaşırız ama benım cumartesi ye hazır olmaz bırbırımızın telefonları var nasıl olsa güzel bi gün ayarlarız basarız problem yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    içimdeki canavarı çıkartmayın benim hayttt su hafta sonu bı gelse
    sakin ol şampiyon

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka telefonlaşırız ama benım cumartesi ye hazır olmaz bırbırımızın telefonları var nasıl olsa güzel bi gün ayarlarız basarız problem yok
    tamam kardeşim problem yok senin müsait olduğun bi c.tesi gündüzden gelirim hem gezer dolaşır bişeyler yer içeriz akşamınada gaz basarız o zaman ben senden haber bekliyorum kanka hazırım demen yeter allahın izni ile araba dükkanada suat abim sağolsun yapıcak c.tesi ye hazır olucam ben tabiğki mekanik spor belli olmaz son dakka bi gol olmassa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam kardeşim problem yok senin müsait olduğun bi c.tesi gündüzden gelirim hem gezer dolaşır bişeyler yer içeriz akşamınada gaz basarız o zaman ben senden haber bekliyorum kanka hazırım demen yeter allahın izni ile araba dükkanada suat abim sağolsun yapıcak c.tesi ye hazır olucam ben tabiğki mekanik spor belli olmaz son dakka bi gol olmassa
    kanka bana kalsa şöyle yaparız istersen ya cumartesi akşam gelirsiniz benım yazlık var karasu da orda kalırız gece misafir ederim sizi mangalı orda yaparız yada pazar sabahı gelirsiniz tüm gün takılırız kafamıza göre cumartesi çalısıyorum ben aksam 7 gıbı bıtıyor işim sonucta sız gelıyom dıyın mangal hep yanıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka bana kalsa şöyle yaparız istersen ya cumartesi akşam gelirsiniz benım yazlık var karasu da orda kalırız gece misafir ederim sizi mangalı orda yaparız yada pazar sabahı gelirsiniz tüm gün takılırız kafamıza göre cumartesi çalısıyorum ben aksam 7 gıbı bıtıyor işim sonucta sız gelıyom dıyın mangal hep yanıyor
    Valla bana gece kalma iside uyar kanka sikinti yok F duruyormu yapistirdigim yerde?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bana gece kalma iside uyar kanka sikinti yok F duruyormu yapistirdigim yerde?
    arabaya giren araba da kalır kanka güzel durdu teşekkür ediyorum

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostluk kazansin her zaman muabbetler bozulmasin arabalar gidici arkadaslik kalici ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostluk kazansin her zaman muabbetler bozulmasin arabalar gidici arkadaslik kalici ....
    aynen abi

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her 2 aracada maşallah beyler

selçuğum çok ciddi rolde
    barnak bassam olurmu ?

VTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracada kocaman maşallah çok zevkli denemeler olmuş 106aşkım depreşti reg'in debriyajı kacırmasa fark açar gibi.

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en güzelide bu, araçların ikisinede kocaman maşAllah ne olursa olsun debriyajda kaçırsa dostluğun baki kalması en güzeli, tebrik ediyorum sizi ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyv sagol

Ferhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah selcuk harbi deisik yuruyo araban konuyu okumadim baskin ne alemde c.tesiye skntisiz cikabilicekmsn?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)