User Tag List

Sayfa 6/11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
206 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Ry 741 Corsa 1.7 DTi

Anıl DALGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim bu sözümü yaz kenara 60 km hızla rolle başlayacaksınız. taypar 100 km hızda 3. vitese atarken 4-5 araba önünde olacak 180lerde falan da 1 bucuk direk falan olacak fark. hemen dene
    deneyip görücez Ry 741 80 - 170 Kmh | İzlesene.com Video abi şunu izlemeni rica edicem arabada 3 kişi + bagaj dolu 60 tan 100 e 3-5 boy felan komik oldu biraz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stock internaller ile 245 hpde 10 gün kullansana full gazlayarak pdciler boşa ugraşıyo 25e arabayı alıp 15 harcayarak

setup neden yazılmaz onu merak ettim. yazarsın bütün parçalarını. dersinki söyleyemeyecegim ufak bir uygulama var. sen burda söylemeyince ben senin çatır çatır nos bastıgını düşünüyorum.

mesela yasindamar kardeşim 2.5 barda 254 hp aldıgı leonundan 2.3 barda 278 hp aldı. arada ufak bir uygulama var. bütün parçaları aynı 2 dynoda da. acıkca söylemekte sakınca yoktur bu işlerde. yasin 2.3 barda 278 hp aldı ben 2.3 barda taş patlasın 240 hp aldım. aynı parçaları taktık neden fark oldu ? yazılım farkı ve o ufak uygulama farkı cıktı işte meydana orda da. yani sen dersinki bu turbo var bu emme var bu cooler var bu egzoz var. herşeyini yazarsın. sonra da dersin ki bütün uygulamalar dışında bir ufak uygulama var ama orası mehmet gazihanda saklı. böylece kafalarda soru işareti kalmaz. dedigim gibi ben senin nos bastıgını düşünüyorum.

maşallah arabana orası ayrı konu. videoları gayet güzel.
    Bu mesajı kaçırmışım Emmeyi Mehmet abi yaptı araçta İntercooler yok hava filtresi tamponun altında dışarıda 3.0 - 3.2 Bar basınç basıyoruz yeterince açıklayıcı oldu galiba araç 150 - 180 hp iken daha bol dumanlı 245 hpde daha az dumanlı oluyor Basınç artınca duman biraz azalıyor

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel kardeşim bak hala aynı şeyi söylüyosun bak sana ispatlı bi deneme videosu veriyorum. bu videoda leon 254 hp 480 nm gibi bir güçte. taypar da 242 hp 210 nm gibi bir degerde. yani her durumda leon daha üstün degil mi ? izle bakalım tork ne kadar işe yaramış.

BORKED

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anildalga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    deneyip görücez Ry 741 80 - 170 Kmh | İzlesene.com Video abi şunu izlemeni rica edicem arabada 3 kişi + bagaj dolu 60 tan 100 e 3-5 boy felan komik oldu biraz
    DBS TYPER Top Speed Denemesi - YouTube

Dou haklı
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu mesajı kaçırmışım Emmeyi Mehmet abi yaptı araçta İntercooler yok hava filtresi tamponun altında dışarıda 3.0 - 3.2 Bar basınç basıyoruz yeterince açıklayıcı oldu galiba araç 150 - 180 hp iken daha bol dumanlı 245 hpde daha az dumanlı oluyor Basınç artınca duman biraz azalıyor
    anladım ben anlamam gerekeni merak etme. sen bi de video cekerken benim dediklerimi yap bi. arkadan bi araç yakın çekim yapsın bakalım sana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuçta 180 kmh lere kadar yürümüş type R la sonrasında kopar zaten orası başka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 hp daha güçlü taypardan. torkuda 2 katından fazla. hala sonuçta hala sonuçta hala idda ediyosun o garip. dene dbs ile yarın hemen. dedigim kadar fark oluyo mu olmuyo mu gör

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 hp daha güçlü taypardan. torkuda 2 katından fazla. hala sonuçta hala sonuçta hala idda ediyosun o garip. dene dbs ile yarın hemen. dedigim kadar fark oluyo mu olmuyo mu gör
    olmaz demiyorum ama 60 - 100 de 3-5 boy olmaz yani DBS nin o kadar iyi yürüdügünü bilmiyodum yinede denicem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED

bak ne buldum eski arabam. sadece yazılım var bu videoda. viteslerinde ne kadar yavaş atıldıgını fark etmişsindir sanırım

egzoz cooler turbo vs. bırak egr iptali bile yok bu videoda sadece yazılım var. senin aracından 1-2 saniye kötüdür. bende dbs ile deneseydim keşke belki 150ye kadar yürürdük dimi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olmaz demiyorum ama 60 - 100 de 3-5 boy olmaz yani DBS nin o kadar iyi yürüdügünü bilmiyodum yinede denicem
    kardeşim dbs veya şu aralar denk yürüdügü ygz veya bs taypar. bu araçlar senin gözüne kestirdigin araçlar. bunların hepsi 4. vitese atarken 1 direk kadar önünde olurlar senin sen boşver sadece egzoz filtre falan olan taypar bul dene. headerslı bir taypar bile sıkıntıya sokar seni üzme kendini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-2 saniye mi ? 5-6 saniye mi acaba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi 2 de benden 8 saniye olsun senin için. benim aracım o videonun cekildigi gün 173 hp cıkmıştı. 1240 kg idi. senin araç kaç kg ? benim aracımdan 70 hp güçlü ve en az 100 kg hafif dimi ? 5-6 saniye fark cok mu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi 2 de benden 8 saniye olsun senin için. benim aracım o videonun cekildigi gün 173 hp cıkmıştı. 1240 kg idi. senin araç kaç kg ? benim aracımdan 70 hp güçlü ve en az 100 kg hafif dimi ? 5-6 saniye fark cok mu ?
    Benim araç 1200 Kg fabrika arabada 3 kişiyiz onuda hesaba katalım Ya neyse Doğu abi Boşver deneriz geçilirz yada yürürüz Ne olucak uzatmaya gerek yok bence ben keyif aldıgım için ugrasıyorum derdim kimseyi geçmek değilki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış ve eksik şeyleri düzeltmek benim amacım kardeşim. bazı düşüncelerin var ben de diyorum ki bizde hazır denenmişi var yaptıgın güzel bişey 245 hp alırsın almasına ama ben bi ara ögrenecem senden neler oldugunu merak etme. hadi iyigeceler kazasız belasız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış ve eksik şeyleri düzeltmek benim amacım kardeşim. bazı düşüncelerin var ben de diyorum ki bizde hazır denenmişi var yaptıgın güzel bişey 245 hp alırsın almasına ama ben bi ara ögrenecem senden neler oldugunu merak etme. hadi iyigeceler kazasız belasız.
    sağolasın abi iyi geceler

Berk7767 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Opel Corsa 1.7 DTI 2003 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 80556017

ilandaki S2000 - Type R - 106 GTi - 206 Rc - RCZ - 2.0 Cupra - M3 - gibi araçlarla Dalga geçmek Çok hoşunuza gidecek bölümüde komikmiş..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berk7767 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Opel Corsa 1.7 DTI 2003 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 80556017

ilandaki S2000 - Type R - 106 GTi - 206 Rc - RCZ - 2.0 Cupra - M3 - gibi araçlarla Dalga geçmek Çok hoşunuza gidecek bölümüde komikmiş..
    evet pekte komik değil orda yazan araçların hepsi Stock oldugu sürece S2000 - type R - M3 - ile rahatça yürünüyor ( e36 M3 ) bahsettigim hız aralıgında 0 - 180 180 den sonra şanzumanın sonuna geliyor zaten araç

Berk7767 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi ara 92 m3 ede kaldırcaksınız diye korktum neyse iyi forumlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berk7767 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi ara 92 m3 ede kaldırcaksınız diye korktum neyse iyi forumlar
    malesef o kadarda değil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)