deneyip görücez :) Ry 741 80 - 170 Kmh | İzlesene.com Video abi şunu izlemeni rica edicem arabada 3 kişi + bagaj dolu :D 60 tan 100 e 3-5 boy felan komik oldu biraz :)
Printable View
deneyip görücez :) Ry 741 80 - 170 Kmh | İzlesene.com Video abi şunu izlemeni rica edicem arabada 3 kişi + bagaj dolu :D 60 tan 100 e 3-5 boy felan komik oldu biraz :)
Bu mesajı kaçırmışım :) Emmeyi Mehmet abi yaptı araçta İntercooler yok hava filtresi tamponun altında dışarıda 3.0 - 3.2 Bar basınç basıyoruz yeterince açıklayıcı oldu galiba :)araç 150 - 180 hp iken daha bol dumanlı 245 hpde daha az dumanlı oluyor Basınç artınca duman biraz azalıyor:)
güzel kardeşim bak hala aynı şeyi söylüyosun :) bak sana ispatlı bi deneme videosu veriyorum. bu videoda leon 254 hp 480 nm gibi bir güçte. taypar da 242 hp 210 nm gibi bir degerde. yani her durumda leon daha üstün degil mi ? izle bakalım tork ne kadar işe yaramış.
DBS TYPER Top Speed Denemesi - YouTube
Dou haklı
sonuçta 180 kmh lere kadar yürümüş type R la sonrasında kopar zaten orası başka
15 hp daha güçlü taypardan. torkuda 2 katından fazla. hala sonuçta hala sonuçta :D hala idda ediyosun o garip. dene dbs ile yarın hemen. dedigim kadar fark oluyo mu olmuyo mu gör :)
bak ne buldum :) eski arabam. sadece yazılım var bu videoda. viteslerinde ne kadar yavaş atıldıgını fark etmişsindir sanırım :)
egzoz cooler turbo vs. bırak egr iptali bile yok bu videoda sadece yazılım var. senin aracından 1-2 saniye kötüdür. bende dbs ile deneseydim keşke belki 150ye kadar yürürdük dimi ? :beuj::beuj:
kardeşim dbs veya şu aralar denk yürüdügü ygz veya bs taypar. bu araçlar senin gözüne kestirdigin araçlar. bunların hepsi 4. vitese atarken 1 direk kadar önünde olurlar senin :) sen boşver sadece egzoz filtre falan olan taypar bul dene. headerslı bir taypar bile sıkıntıya sokar seni üzme kendini :)
1-2 saniye mi ? 5-6 saniye mi acaba ?
hadi 2 de benden 8 saniye olsun senin için. benim aracım o videonun cekildigi gün 173 hp cıkmıştı. 1240 kg idi. senin araç kaç kg ? benim aracımdan 70 hp güçlü ve en az 100 kg hafif dimi ? 5-6 saniye fark cok mu ?
yanlış ve eksik şeyleri düzeltmek benim amacım kardeşim. bazı düşüncelerin var ben de diyorum ki bizde hazır denenmişi var :) yaptıgın güzel bişey 245 hp alırsın almasına ama ben bi ara ögrenecem senden neler oldugunu merak etme. hadi iyigeceler kazasız belasız.
Opel Corsa 1.7 DTI 2003 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 80556017
ilandaki S2000 - Type R - 106 GTi - 206 Rc - RCZ - 2.0 Cupra - M3 - gibi araçlarla Dalga geçmek Çok hoşunuza gidecek bölümüde komikmiş..
bi ara 92 m3 ede kaldırcaksınız diye korktum neyse iyi forumlar:)