Bir mesajında stock internal, diğerinde bir şey olabilir internalde yazıyorsun. Nos seçeneğini söylemiştim ama dynoda duman atıyordu işte yolda bilemeyeceğim..
Printable View
Bir mesajında stock internal, diğerinde bir şey olabilir internalde yazıyorsun. Nos seçeneğini söylemiştim ama dynoda duman atıyordu işte yolda bilemeyeceğim..
Biliyorum dumanın çok azaldığını, o type-r leon videosunda kameraya çeken benim.. bilgi konusunu dert etme yani.. Bak sonunda bir şeyler söylemeye başladın :) Ne yönde değiştirdi conta? Sıkıştırmayı mı arttırdınız yoksa basınç açabilmek için azalttınız mı? Ben de yazmışım alıntı yaptığın mesaja nos seçeneğini söylemiştim ama dynoda duman var diye.
şu çocuğu uykudan uyandırsın biri ne bicim ruyalar goruyo ?
180 hp dim atmo dolu vti falan yazmış o nası yüklü vti çıt ses çıkmıyo ???
sen hiç typer a bindin mi aslan parçası ?
Benzinli dizel ayrimi farkli oluyo malesef bende yapiniyorum ama m3 hic kaldirmadim yada m3 le type r la dalga gecemedim su 1.7 den sonra demek 1.4 yerine 1.7 alsam suankinden iki kat hizli olucakmisim :D xxx turbonu pm atarmisin bana yada pal olculerini atmak zorunda dillsin meraktan
aksam orada olacagım
anılım bi akşam ara beni cidden merak ettim gidişini ;) tadımışsındır nickten heralde :D
Donus yapmadi adas ama denerim tabiki benim araba onunki kadar gitmiyodurda hayal iste benimki bi gorelim maksat onun arabada 180 de kesiliyo benim gibi :D
Gözü yükseklerde ondan dönmüyor herhalde typer,s2000fln ilginç:D
Benle denerse iyi olur ben gormus olurum arabami :D
Onere soyliyelim olmadi onla denesin bi 80-180 :D
roll var dediler geldik :D emre ne zaman deniyoruz :D:D
Kanka yazmicam daha :D
sen hala satmadınmı arabayı emre:) bi roll videosu çek çabuk gider:D
o mıkık denso pompa o kadar mazot nasıl basıyor açıklasanızda öğrensek :D
cidden birisi yürüsünde videoda görelim neyin ne oldugunu :d
Tamam abi Haberleşiriz araba çıksın (:
istediğin VTi ı getirebilirsin atmosferik yüklü deneyelim. Stock type R ı geçerim. başka bişey demiyorum...
emre e36 M3 le 180 hp hali ile az bucuk kovalıyordum 200 lere kadar 245 hp haliyle e36 yı geçeriz diye düşünüyorum.
telefon numaramı yazdım öneki sayfalarda var :) arabanın Üst kapakta problem çıktı dayanamadı :D tekrardan 245 hp olarak kullanırmıyım bilemem araba o güce dayanamıyor belli :)
typer typer dediniz noldu kapak bile isyan etti
kardeşim 6 mayıs pist günlerine gelicem arabam cok yüklü değil b16b var p28 headers filtre eksoz başkada bişey yok su anda tekere 180 190 veriyodur tahminimce belkide daha az senle yürümek istiyorum ;)