megachipsde olaylar dönüyor yaa. 320hp 320d, şimdide 245hp corsa. bakalım daha neler görücez
Printable View
megachipsde olaylar dönüyor yaa. 320hp 320d, şimdide 245hp corsa. bakalım daha neler görücez
Sırada İBİZA GT Var 1.9 TDi Oda Bomba gibi gelecek az kaldı :D
Maşallah valla o ufacık corsa uçuyordur hele ki 459 Nm nedir yaa koltuk kırılır yaslanmaktan:D:D
su anda tekere verdiği güç 225 bg sanırım cok merak ediyorum stock veya kprosuz bi typer ile yürüsen ne olur istanbulda olsaydım denemek isterdim senle
stock internaller ile 245 hpde 10 gün kullansana full gazlayarak :) pdciler boşa ugraşıyo 25e arabayı alıp 15 harcayarak :)
setup neden yazılmaz onu merak ettim. yazarsın bütün parçalarını. dersinki söyleyemeyecegim ufak bir uygulama var. sen burda söylemeyince ben senin çatır çatır nos bastıgını düşünüyorum.
mesela yasindamar kardeşim 2.5 barda 254 hp aldıgı leonundan 2.3 barda 278 hp aldı. arada ufak bir uygulama var. bütün parçaları aynı 2 dynoda da. acıkca söylemekte sakınca yoktur bu işlerde. yasin 2.3 barda 278 hp aldı ben 2.3 barda taş patlasın 240 hp aldım. aynı parçaları taktık neden fark oldu ? yazılım farkı ve o ufak uygulama farkı cıktı işte meydana orda da. yani sen dersinki bu turbo var bu emme var bu cooler var bu egzoz var. herşeyini yazarsın. sonra da dersin ki bütün uygulamalar dışında bir ufak uygulama var ama orası mehmet gazihanda saklı. böylece kafalarda soru işareti kalmaz. dedigim gibi ben senin nos bastıgını düşünüyorum.
maşallah arabana orası ayrı konu. videoları gayet güzel.
:D
geçmek geçilmek önemli değilki amaç eğlenmek :) Stock bir type R ın beni geçmesi imkansız ben direk DBS Type R la denemek istiyorum zaten :) Geçerse o geçer 50 - 200 gibi bişe yaparız zaten bilmedigin birşey var önemli olan sadece hp değil araç ağırlığı Ve Torkta var Beygirlerimiz Type R la aynı olabilir ama Tork ? işte olay burda kopucak videolar yakında ;) Yorumunuda çok merak ediyorum videodan sonra :)
gel hesap yapalım. gtb2260 vk turbo 3500 tl. seat sport intercooler 700 tl. komple egzoz ve komple intercooler borulamaları 1500tl. manifold 400 tl. incik cıncık parçalara da 300 gider diyorum ( çok daha fazla gidiyor aslında ) yazılıma da en insancıl şekilde 700 lira dersek. ımmm 7100 lira etti diye gördüm ben. yanlışım yoktur inşallah.
kardeşim 2 sene boyunca o pdnin altından girdim üstünden cıktım ben. 5 bin lira ile olmayacagını bırakta bileyim. bahsettigim paralara 250 hpyi kelle koltukta olarak alıyosun bide yüksek basınç vs. ile..
senin yazdıgın setupa göre harcadıgın para 10 bin lirayı bulmamış. hatta baya az 10 bin liralara göre. 70 hp aracı 250 hpye cıkarmak 130 hp aracı 250 hpye cıkarmakla aynı paralar olmamalı bence. ben tam setup yazılana kadar nos bastıgını düşünmeye devam edecem kusuruma bakma.
bir de zahmet olmazsa ricam var 230 hplerde araçlarla denerken arkadan güçlü bir araç çekim yapabilir mi ? yakından gelsin de görelim aracın ne kadar duman atıyor. belki nos basmadıgına ikna olurum o zaman.
hangi kısmını kendim yapim turboyu mu ? coolerı mı ? 3500 turbo 700 cooler 400 manifold. 4600 lira yapıyor. hangi kısmını kendim yaparak 5000 liraya mal edim ?
bide şeyi merak ettim ya bu konuda ya otomobillerinizdeki konuda demişsiniz ki aracın yag sogutucusu arızalı bu yüzden basamıyorum. bu konuda da 2 post üstte 3 gündür gece gündüz gazladıgınızı yazmışsınız. bi yerleri yanlış mı okuyorum ?
kardeşim emre 206dan gt2556 üzerine dünyanın basıncını basarak, dünyanın dumanını atarak 180 hplerde güç cıkarabildi anca. o da kapak vs. yapılı dünya kadar. hadi diyelim ki aynı şeyler olsun senin araban hacimden 200 cıksın. 245in mantıklı acıklamasını yap bana lütfen. internal stock diyorsun. o zaman kesinlikle nos var arabada. hayır bunu söylemekte ne var ki ? tayparla denersin geçersin tayparı. kimse demez sana nos bastı diye. mehmet gazihan polo ile draglarda 400-500 hp aralıgındaki arabaları duman etti nos basarak. kim kalkıpta burda senin internal stock deil veya sen nos bastın sayılmaz dedi. dyno sheet var ok. 245 hp tamamdır sorun yok. ama ya internal var arabada ya nos var. bu düşüncemin de üzerine gidiyorum sonuna kadar.
ufak tefek şeylerden kasıt tahmin ettigim üzere internal + nos çıkacak demedi demeyin.
bu modifiye işinde inanılmaz tecrübeli bir adam degilim. ama senin yaşın 19 benim yaşım 27. sen 9 yaşındayken ben egzozcularla kanka olmaya başlamıştım denilebilir yani. neyin ne oldugunu biraz biliyoruz. son 7 senedir dizel araca biniyorum. bir dizel aracın neler yapabilecegini mehmet gazihan defalarca gösterdi. bende cok iyi biliyorum belki daha da iyisi cıkacak o dizel araçlardan. ama kimseyi kandırmaya gerek yok. inşallah 300 hpnin üzerine cıkarsın. ama biraz alçaktan uç derim. dbs 275 hplerde bi type-r yanlış bilmiyorsam. yani oralara yakın dynosu vardı bir aralar. senin aracın 245 hp. dbs 245 hp olsa bile geçemezsin bu sözümü de yaz bi kenara. nerden bu kadar emin oldugumu da tecrübelere borçlu oldugumu bil ;):icon_tup:
şöyle de örnek vermek gerekirse ; kamer kardeşimin tayparı 228 hp gibi bişeyler cıkmıştı. benim aracım da 230 hplerde idi. kamer beni geçiyordu. hp eşit olabilir. torkun fazla olabilir. ama aktarmasını şanzıman oranlarını falan roll'e cıkmadan önce hesaplayamazsın bunu cıkarma aklından asla :)
kardeşim bu sözümü yaz kenara 60 km hızla rolle başlayacaksınız. taypar 100 km hızda 3. vitese atarken 4-5 araba önünde olacak 180lerde falan da 1 bucuk direk falan olacak fark. hemen dene :)
torku bana anlatıyosun allah aşkına pd ile ugraştım diyorum farkında mısın ? torktan koltugun ayaklarını kırdım ben ibizada. torkun 460 deil 560 olsa yine geçemezsin eşit güçlerdeki tayparı.