Hacim düşük olduğu için çok fazla ısınıyor ve içeri giren hava çok sıcak giriyor. Sıcak hava ile karışan yakıt düzgün patlamıyor yani patlaması gereken süreden önce patlamaya başlıyor bir nevi detonasyon. O nedenle gerektiği performansı alamıyorsun yakıttan.
IN BOOST WE TRUST
106 cıyım diye geçinen o kadar adam varki şu ortamda.. Çoğuda haddinden fazla dolu 106 sahibi olmamış insanlar kim demiş 106 şişmez diye benim 106 ile mugen typerlarla sıkarken 200 210 kadan önde giderken 6. 7. vs denemelerde çok geriye düşmeye başlamıştım bu şişmiyorda neden geri düşmeye başlıyor..? ötekide 106 evet ama her araba aynı değil işde...
bu arada roll baserken 10 kere deneyip 1 kere geçtiğin zaman geçmiş olmazsın
selçuk gene efendilik edip 3 kere geçtikten sonra tekrar denemiş..
Kocaman maşallah REG![]()
DOĞRULARIN GÖZLE GÖRÜLMEYEN ORDULARI VARDIR=) reg gergin diyolar kimse inanmıyo cesaret hapı veriyoruz ona zaten
reis ben olayların buaray gelecegini bilyordum ben 3 4 kere sıkmadan kesiklik çok fazla oluyor ama 3 4 kere bastıktan sonra biraz biraz gidiyor ve kendine geliyor ısınması ile alakalı degil 5 saat durdugu yerde çalışsa aynı basmam lazım söyledim anladın ve bırakırım dedim ve bıraktım bu kadar basit sonraki denemelerde ortada o zamana baştan kabul etmeyeceklerdi
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)