User Tag List

Sayfa 17/17 İlkİlk ... 7151617
309 sonuçtan 305 ile 309 arası

Konu: REG 106 vs JB 106

Metin Bilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya selcuk aklım almıyor senınle saatlerce gaz basıyorduk hiç arabalarımız şişti mi? ulan tr nin en uzun topspeedini yaptık beraber yinede kırmadık biyerleri..

He diyeceksinki o zaman bindiğimiz arabalar 130-140 bg di şimdi ise 190 bg..bende şunu diyeyim sana o zaman fanlarını orjınal baglat ikiside dönsün güzelce sogutsun arabanı.Birazda düşük dereceli termostat tak kafan rahat olsun kanka.

Arabamın harareti yükseldi de bana eyw anlarım ama arabam ŞİŞTİ dediğin zaman o zaman jb de ŞİŞTİ derim ben sana! Anladınmı kanka?

Ben sana inanmıyorum demiyorum ama o gece o zaman iki aracta şişti tek fark sen hararetim yükseldi arabam şişti dedin..orcun agzını acıpta ulan bende seninle gazladım benımde arabam şişti selcuk demedi dimi?

şişti ne demek teknık olarak acıklıyacak bı arkadas varmı..? merak ettım ne oluyo araca..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hacim düşük olduğu için çok fazla ısınıyor ve içeri giren hava çok sıcak giriyor. Sıcak hava ile karışan yakıt düzgün patlamıyor yani patlaması gereken süreden önce patlamaya başlıyor bir nevi detonasyon. O nedenle gerektiği performansı alamıyorsun yakıttan.
    IN BOOST WE TRUST

m-power07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 cıyım diye geçinen o kadar adam varki şu ortamda.. Çoğuda haddinden fazla dolu 106 sahibi olmamış insanlar kim demiş 106 şişmez diye benim 106 ile mugen typerlarla sıkarken 200 210 kadan önde giderken 6. 7. vs denemelerde çok geriye düşmeye başlamıştım bu şişmiyorda neden geri düşmeye başlıyor..? ötekide 106 evet ama her araba aynı değil işde...

bu arada roll baserken 10 kere deneyip 1 kere geçtiğin zaman geçmiş olmazsın
    selçuk gene efendilik edip 3 kere geçtikten sonra tekrar denemiş..

Kocaman maşallah REG

brkwrx
    Misafir
    DOĞRULARIN GÖZLE GÖRÜLMEYEN ORDULARI VARDIR=) reg gergin diyolar kimse inanmıyo cesaret hapı veriyoruz ona zaten

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı m-power07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 cıyım diye geçinen o kadar adam varki şu ortamda.. Çoğuda haddinden fazla dolu 106 sahibi olmamış insanlar kim demiş 106 şişmez diye benim 106 ile mugen typerlarla sıkarken 200 210 kadan önde giderken 6. 7. vs denemelerde çok geriye düşmeye başlamıştım bu şişmiyorda neden geri düşmeye başlıyor..? ötekide 106 evet ama her araba aynı değil işde...

bu arada roll baserken 10 kere deneyip 1 kere geçtiğin zaman geçmiş olmazsın
    selçuk gene efendilik edip 3 kere geçtikten sonra tekrar denemiş..

Kocaman maşallah REG
    reis ben olayların buaray gelecegini bilyordum ben 3 4 kere sıkmadan kesiklik çok fazla oluyor ama 3 4 kere bastıktan sonra biraz biraz gidiyor ve kendine geliyor ısınması ile alakalı degil 5 saat durdugu yerde çalışsa aynı basmam lazım söyledim anladın ve bırakırım dedim ve bıraktım bu kadar basit sonraki denemelerde ortada o zamana baştan kabul etmeyeceklerdi
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)