User Tag List

Sayfa 7/17 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
309 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: REG 106 vs JB 106

-HAKTAN- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İste ben bunlarin olucagini bildigim icin bahanesiz olsun demistim neyse senin essegin kancik olsun arabani bitir kanka hazir de konu ac bende sana konulu yaparim
    Camcarında ben oliiiim bariii gopro fala traş oluooo

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuc tahmin ettigim gibi olmuş. Selçuk Maşallah kardesim Reg cok güzel gidiyor.

JB su kesiklik sorununu gidermeden denemeseymis keske. Bu saatten sonra bu isin bahanesi olmaz. Konular açılmış davetler yapılmış tarih yer mekan belirlenmiş kimse gelmemezlik yapmasın diye 50 kere yazılmış çizilmiş. Haa gercekten çok ciddi teknik sorunun olur uğraşırsın son Dakika'ya kadar çözersin çözemezsin özrünü diler katılmayacağını belirtirsin. Ama hem katıl hem 5 kere dene sonra da sorun vardı olmadı de. Dediğim gibi bunca laftan sonra bu isin bahanesi olmaz. Birbirinizi tebrik edin geçin gidin. Tebrik edin ki birdahaki sefere arkadasınızı tekrar denemeye çağırmaya yüzünüz ve hakkınız olsun.

Her iki araca da Maşallah.

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beni tebrik eden fln yok kardesim ben orcuna inaniyorum arabam kesiyor diyo ama benim arabam sisti deyince inanilmiyor? E 5 indik batu gordu orcuna dedim isindinmi evet dedi bastik 1,5 boy onde gittim bir daha denedik dedi bu seferde benzin yok ondan kesti e ben napiyim sen surdan matametik yap benim yanimda kaan varken ben batuyla yuruyodum jb o halde yanyana yuruyo ben gorucegimi gordum arabam sismese jb beni gecemez he yine soyluyorum sikinti yok istanbula kadar isita isita gelsin oky desin cikip basalim gorelim
    Dgrdur abı oznm ben yanlıs duymusum 2 nız konusyrdunuz ya ortam muahbet superdı ınsallah oyle devam eder..
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

meh66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuc tahmin ettigim gibi olmuş. Selçuk Maşallah kardesim Reg cok güzel gidiyor.

JB su kesiklik sorununu gidermeden denemeseymis keske. Bu saatten sonra bu isin bahanesi olmaz. Konular açılmış davetler yapılmış tarih yer mekan belirlenmiş kimse gelmemezlik yapmasın diye 50 kere yazılmış çizilmiş. Haa gercekten çok ciddi teknik sorunun olur uğraşırsın son Dakika'ya kadar çözersin çözemezsin özrünü diler katılmayacağını belirtirsin. Ama hem katıl hem 5 kere dene sonra da sorun vardı olmadı de. Dediğim gibi bunca laftan sonra bu isin bahanesi olmaz. Birbirinizi tebrik edin geçin gidin. Tebrik edin ki birdahaki sefere arkadasınızı tekrar denemeye çağırmaya yüzünüz ve hakkınız olsun.

Her iki araca da Maşallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim bende seni seviyorum burda konu selcukta degil orcunda degil konu reg jb o yuzden birbirimizi uzmeye kirmaya degmez bize sadece ortaya konusmak yakisir sendende bunu beklerim .. Dun gece ordaki makarayi gordun her sey cok guzeldi ama bi video konuldu her sey farkli oldu .. Alti ustu araba bi gun biri gecer bi gun biri gecer ama dunyanin hic bi yerinde arabami isindirim oyle gazliyalim diyemessin ama arabam cok isindi sisti diyebilirsin cunku arabalar isininca siser HONDA lar haric ..
    ya aynen öyle bızım mevzumuz muhebbetımız daha 2 aylık değil ortada i.nelik dönmediği sürece ben sesimi cıkarmam dün akşamda cok eglendık bıze yakısanı yaptık hepimiz aynı şekilde adam akıllı gazladık muhabbet gırgır şamata cok ıyı gectı gece..ben kımsenın arabasını kötülemıyorum veya yuceltmıyorum dün akşamki herşey ortada herkes gördü zaten herşeyi..

Yapacagımız tek şey haftaya buluşuruz hem ue de cıkmış olur.haftaya cıkarız jb yi ısıtırız şişiririz regle ue ye hazırlarız.öyle gazlarız o zaman son noktayı koymuş oluruz herkes bunun farkında..biz regin ne kadar hızlı oldugunun sizde JB nın nasıl yürüdüğünü çok iyi biliyorsunuz..benim tek isteğim hep böyle güzel kavgasız gürültüsüz tatlı tatlı gazlayalım!

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya aynen öyle bızım mevzumuz muhebbetımız daha 2 aylık değil ortada i.nelik dönmediği sürece ben sesimi cıkarmam dün akşamda cok eglendık bıze yakısanı yaptık hepimiz aynı şekilde adam akıllı gazladık muhabbet gırgır şamata cok ıyı gectı gece..ben kımsenın arabasını kötülemıyorum veya yuceltmıyorum dün akşamki herşey ortada herkes gördü zaten herşeyi..

Yapacagımız tek şey haftaya buluşuruz hem ue de cıkmış olur.haftaya cıkarız jb yi ısıtırız şişiririz regle ue ye hazırlarız.öyle gazlarız o zaman son noktayı koymuş oluruz herkes bunun farkında..biz regin ne kadar hızlı oldugunun sizde JB nın nasıl yürüdüğünü çok iyi biliyorsunuz..benim tek isteğim hep böyle güzel kavgasız gürültüsüz tatlı tatlı gazlayalım!
    Kanka bnm takildigim nokta su ben orcunada sanada bsy demiyorum inaniyorum araba keser diyorum hatta 4. Denemede hala ben gecerken orcun yanima geldiginde cam acip diyorum orcun araba sisti gel duralimda hararete bak istersen diye kasarlik olsa bile bile Basmam 2. Kere ama simdi ben sizin kesiplige eyv dersem sen bnm araba sismez ben 106 yi bilirim dersen olmaz mademki kac senelik mazimiz var bu yakisik almaz varmi yanlis?

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı h_tan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orçun Reg seni bal gibi geçti Reg beni geçemez diye bişey demene gerek yok videolar ortada kimse kör değil bidahaki sefere Allah Kerim...
    bende videoları yükleyince görürsün kardeşim kim kimi geçiyor ben keserse bırakırım dedim ve 3 kez daha yeni 3 attıgımızda yada en fazla 3 sonu bıraktıkm ve sonu pırlama en az seviyeye inibce bastım ve sonu çokk güzel gördüm
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı yns_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden kımse gecıldıgını kabullenmıyor
    tamam kardeş ben bahane saymıyorum 5 sonu toplamda 4 deneme var 2 sinde ben öndeyim 2 sinde reg araç içi videlar gelince bakalım aynı yorum olucakmı merak ediyorum
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende videoları yükleyince görürsün kardeşim kim kimi geçiyor ben keserse bırakırım dedim ve 3 kez daha yeni 3 attıgımızda yada en fazla 3 sonu bıraktıkm ve sonu pırlama en az seviyeye inibce bastım ve sonu çokk güzel gördüm
    Orcun ne anlatiyon abi allahini seversen ya araban basarbasmaz kesmiyor ilk 3 viteste kesmiyor diyosun fark acilinca gazi birakiyosun son iki denemede biz sisince dikkat et basinca araba uzayamiyor dogal olarakta gelip one geciyorsun bende cok iyi bilirdim kasarlik yapip 5 e atamadim diye vites kacirdim diye gaz birakmayi ama yapmiyorum oyle bsy sen simdi gordum gordum diyosunda allah askina ne gordun ya e 5 te demedinmi yavrum tamam araba isindi 10 numara hatta opelle bastin benden once ee sonra bastik sonuc ortada 1.5 boy ondeyim bir daha denedik eedin benzin kesti e abi daha neyi gordun ya senin o yanyana yurudugun opelle ben kaan yanimda koltuk taikili yuruyorum bana neyden bahs ediyosun sana sunuda soyliyim isi bilen anlar bu dedigimi senin o kayisin kopma aninda oldugu koptugu icin araban birazdaha yurudu

ERDINC-VTI07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuda reg e maşallahh... Hv type-r la jop type-r ın videosu aklıma geldi

orcunnnnn adamın canını sıkma yükle şu videoları oyum jb nındi birde senın videolarına bakalımmm ))))
    ADA HONDA ÖZEL SERVİS
    by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ERDINC-VTI07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuda reg e maşallahh... Hv type-r la jop type-r ın videosu aklıma geldi

orcunnnnn adamın canını sıkma yükle şu videoları oyum jb nındi birde senın videolarına bakalımmm ))))
    evet suanda yüklüyorum biraz uzun oldugu hiç kesmeden yüklüyorum biraz zaman alıcak ama konu açılacak
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Orcun ne anlatiyon abi allahini seversen ya araban basarbasmaz kesmiyor ilk 3 viteste kesmiyor diyosun fark acilinca gazi birakiyosun son iki denemede biz sisince dikkat et basinca araba uzayamiyor dogal olarakta gelip one geciyorsun bende cok iyi bilirdim kasarlik yapip 5 e atamadim diye vites kacirdim diye gaz birakmayi ama yapmiyorum oyle bsy sen simdi gordum gordum diyosunda allah askina ne gordun ya e 5 te demedinmi yavrum tamam araba isindi 10 numara hatta opelle bastin benden once ee sonra bastik sonuc ortada 1.5 boy ondeyim bir daha denedik eedin benzin kesti e abi daha neyi gordun ya senin o yanyana yurudugun opelle ben kaan yanimda koltuk taikili yuruyorum bana neyden bahs ediyosun sana sunuda soyliyim isi bilen anlar bu dedigimi senin o kayisin kopma aninda oldugu koptugu icin araban birazdaha yurudu
    ben kaşarlık ne dir bilmem bu zamana kada r yapmadım yapmam da istersen araba sogukken benim çık bas gaza yada bu işlerden biride olablir hiç sıkıntı degil ses kaştesi iyi olan ve görüntüsü net olan bi videodan yorumlu bi şekilde video çekelim anlatsın ısındıktan sonra bile kesiyor ama en aza iniyor sogukken 7 000 deviri bile geçmiyor o kadar kötü inanmayan görmek isteyen herkezle denerim okanda sogukken kullandı oda söylessin hiç dert degil
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kaşarlık ne dir bilmem bu zamana kada r yapmadım yapmam da istersen araba sogukken benim çık bas gaza yada bu işlerden biride olablir hiç sıkıntı degil ses kaştesi iyi olan ve görüntüsü net olan bi videodan yorumlu bi şekilde video çekelim anlatsın ısındıktan sonra bile kesiyor ama en aza iniyor sogukken 7 000 deviri bile geçmiyor o kadar kötü inanmayan görmek isteyen herkezle denerim okanda sogukken kullandı oda söylessin hiç dert degil
    Ben diycegimi dedim orcun bitir sikintini gel ben gecince patirdadi sen gecince sisti bu boyle gidicek anlasilan

Biee soyle bay var madem yine bu kadar kesiyodu nie konu actin geldik gittik o kadar onuda anlamis degilim

samuuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orcun arkadaşımızı anlamıyorum 10 kişi gördük reg gecti diyor birtek orcun gecmedı dıyor sımdıde tutar regın şiştiği videoları koyar arabasının gittiğiini sanar.bahanesiz olsun diyen kendisi yok benzın bıttı kestı yok ısınmadı dıyen kendisi.selçuk kocaman maşallah sanada rege de crm performansa da!
    by CRM SUKİ &by ecufast ALPER performans

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi sikinti yok konunun taaa en basinda soylesim elinde var 2 video onu koyup avunucak ben soyledim zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı samuuu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orcun arkadaşımızı anlamıyorum 10 kişi gördük reg gecti diyor birtek orcun gecmedı dıyor sımdıde tutar regın şiştiği videoları koyar arabasının gittiğiini sanar.bahanesiz olsun diyen kendisi yok benzın bıttı kestı yok ısınmadı dıyen kendisi.selçuk kocaman maşallah sanada rege de crm performansa da!
    çok güzel prim yapıyorsunuz zaten siz sadace bu arabalardan anlıyor biliyorsunuz
    ben en bastan cıkarken dedimki ben 3 4 kez sıkıcam ve kesicek dedim ve bırakıcam ve 3 sonu bırakıyorum bir deneme artık sinirimden sonu kadar gittim ve artık açılsın dedim istersen beraber deneyelim istersen de dbn deyelim aradaki farkı görürsün reg çok iyi eyvallahta bi araba 4 kez deniyoqr ve 4 sonu şişiyor kartopu ile denerken en az 10 kere deniyor ve o zaman neden şişmiyor sence
    büyük gaz kelebekmi fanlarmı gece 3 hava buz gibi neyse konu açıyorum izlersin
    DR.ECU

samuuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel prim yapıyorsunuz zaten siz sadace bu arabalardan anlıyor biliyorsunuz
    ben en bastan cıkarken dedimki ben 3 4 kez sıkıcam ve kesicek dedim ve bırakıcam ve 3 sonu bırakıyorum bir deneme artık sinirimden sonu kadar gittim ve artık açılsın dedim istersen beraber deneyelim istersen de dbn deyelim aradaki farkı görürsün reg çok iyi eyvallahta bi araba 4 kez deniyoqr ve 4 sonu şişiyor kartopu ile denerken en az 10 kere deniyor ve o zaman neden şişmiyor sence
    yanlış anlamada orcun reg zaten sana konu yapmış gerek yok yeni konuya yeni konuyu istanbula gelırısın o zman açarsın!
    by CRM SUKİ &by ecufast ALPER performans

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orcun benim artik sahsi olararak senle isim olmaz kardesim sen adami sogutursun bu islerden eyv hizli sensin biz yalanciyiz araba sismedi senin araban mermi gibi bizimki yurumuyo arkadan gelip geciyosun sana 2 boy atan arabayi tebrikler bnm primle isim olmaz hic yurumeyen arabam olmadi hic satma derdimde olmadi zaten satilik degil suat abinin mami abinin hic reklama ihtiyaci yok keneine guldurme son post um eyv

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)