Buyrun okuyun...
Printable View
Cupranın beyni mi ???
Nasıl açılacağını bilmiyordum ???
Bu lafları söylerken biraz sadece biraz olayı bil yada doğru duy be kardeşim ...
Foruma anında üye oluyorsun abidik kubidik konuşuyorsun ....
Hayatımda ilk defa ibiza yı orda görmedim yada orada yapmadım ....
Oradaki perçinleri açmak için egsozcuda ekipman yoktu onu aradık ....
Egsozcu değilim bende takmadım egsozu oradaki bitmeyen namazıydı yemeğiydi eksozcudan kaynaklanıyor herşey ...
Burada benlik alaka nedir ...
Safa,neyse onu yazmısım? Sısme,aslında korumaya alması nedenı bellı...
Burada ılla "X" sırketın yasadıgı problemlerımı yazayım? Servıslerde cekılmıs fotolarınımı koyalım? Bırak zafa su tarzı artık.
Taktıgım cooler'ı kotuleyecek kadar safmıyım ben? Bundan para kazanıyor Yılda. Hıc kafan calısmıyor mu zafa?Ben ne gorduysem onu yazıyorum. Hava 8 derece,5 defa ust uste basıyorum,0,2 sec fark edıyor.Hava 24 derece,ust uste 5 kez bassam belkı cok fark edıcek. Ama ozamankı Testı DURUSTCE yazmısım!!!!
Demekkı neymıs;Her GTI Cooler almalıymıs-Bujı almalıymıs ve Methanol baglamalıymıs!
Yılda,artır stokları oglm,az para kazanıyosun...
Almayana yazılım yok ;)
Dedıgım olmasın Zafa,sadece ben ne goruyorsam onu yazıyorum.
Tek uzuldugum nokta,burada arabaların sefasını surucekken,laf dalası olması.
Mutlumusun cupran ıle? Evet mı? Bıtmıstır kardesım,kımse laf dıyemez sana... Ister 9 bın TL harca,ıster Bın tl....
Burada ben dahıl herkes sana Masallah dedı,ben kac defa yazdım hatta vıdeoları ızlemeden yazdım,dogru mu? Iste bu dusuncede ol...
Baycu benım 6 yasından berı Okul-mahalle-aıle arkadasım... Hatta Uguzlu ovasından akrabam!
Yanı; cem ve senı tanımıyorum ama araba yuzunden sacma-abuk ısler oluyor.
ben bilmiyordunuz demedim çözemediniz dedim. bahsettiğim sorunlar tamamen bu işlemi burada yapmanızla alakalı olduğunu farkettiyseniz dürüst bir şekilde belirttim. ama yine söylüyorum eğer yeterince profesyonel olsaydınız o ortamı gördükten sonra bu işi yapmazdınız. peki bir şey sorucam o gün bu işlemler yapılırken aracın yazılımının oturması için 70 80 km yeter denildide akşama doğru neden 250 km oldu? ayrıca yazılımın oturması hakkatten nedir bunu gerçekten bir araçta dyno üzerinde hemen yazılımdan sonra ve ne biliyim 600 km sonra deneyip sonuçlarını aldınızmı ?merakımdan soruyorum .
ayrıca bu forumda tsi larla ilgili bütün yazıları okudum birseyler yazmamış olmam takip etmediğim manasına gelmez üyelik tarihine bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız
saygılar..
hay soft modunuzu yiyim duyanda 3 kurusluk arabayi arabadan sayicakda hard modu kalicak:)
sonuc belli 1 milyarlik parca vs 9milyarlik parca sonuc 1 metrede 100mt farkda olsa gecildi mi gecildi...
yok stage 3 mus 5 mis yazilim yazilimdir amaci bellidir kimse az gitsin die yazilim yaptirmaz...
Oz.cum Melih mubalaga yapmis bana yoksa dostuz yani oyle bi giderlenme yok yanlis anlasildi. Seviyorum seni:))
afbuyrun.
yani beynin adaptasyonu hiçbirzaman 70 km de 100 de 100 olmaz doğrumu anladım?beyne adaptasyon işlemi için attığınız yazılımda 200-250 km sonra adapte olmasını sağlayacak bir kodlamamı mevcuttur? gerçekten merak ettim detaylı cevap verirseniz sevinirim.
3 deneme yaptik ahmet1907 nicki ahmet abi sordugunda noluyor diye "hemen hemen esit ayni gidio.gibi dediniz" ilk 2 deneme harbi esitti 3. denemede erken basip 1 boy one.ciktiginizi ve ben arkadan tutunup oraya.kadar geldigimi neden uzerini kapatiosunuz?
Hondacilara hep kizardim arabayi sokup wantoz kamera oktan artirici simdi anliyorum bu camia boleymis kafama edeyim neden yaris yakiti 100 oktan ve emanet bi filtre bulup gelmedim diye suc benim...
Jet GP bizdeydi masallah supanallah ok gibi gidiyodu evotech yazilimla ok ok okun onunde B si eksikti sadece O kadar parcayla bi yere gidemiyodu benim aracim haftaya cikiyo revolu evotech li rocco ibiza gti lar ile denemk istiyorum ecufast yazilim var :D bir miktar yuklu
bak sewgili kardesim filtrede bulsan onuda yapsan bunuda yapsan sen bizi bu kafayla zaten gecemessin,sebep sudur ki sen kisa donla gezerken biz araba yapip gazliyorduk bahanelerle deil gerceklerle yasa biraz okdr parcaya ragmen araban bizim sadece yazilimli arabamiz kdr ancak gidiyordu..
daha fazla hirsinin kurbani olma sen en iyisi hizli bi araba al kendine kurtul:)
Evet siz bu işin İlahısınız heralde... Ben kısa donla gezerken ceplerim para doluydu Gözümü kan bürüdü sizin yüzünüzden beni böle yapan zaten siz oldunuz ben bole biri değildim... Bu işin kökü paradır kim zenginse o kazanır Ne emek ne tecrübe ne baska bişi nekadar tecrüben olursa olsun nekadar emek verirsen ver para yoksa ilerleyemezsin işte olay burda bitiyor hala kabullenmiyorsun hala kabullenmiyorsun Suanki halimle denesen acaba nediceksin gecilince gerekcen ne olcak... Sadece 1 yazılım attırıp downpipe filtre 1.6 basınc bende açtırır geçerim ki ona ragmen geçemediniz benim arkamda dünya devi marka var siz 3 5 kişiden ibaretsiniz bukadar basit...