:icon_tup::icon_tup::icon_tup:Alıntı:
Sorun büyüklerimizin araya girmesiyle hallolmuştur. Herkesin kendince hatası vardır. Gerekli parçalar olmadan aracımın yavaş olduğunu kabul ediyorum. Kusur bulmaya gerek yok. Cooler methanol olmadan bu araç deneme aracı olarak kabul edilemez. 2 boydan fazla safanın aracına yaklaşabilmem mümkün değil. Videolarda şiştiği bariz belli çünkü denediğimiz iki gündede yeterince hırpalanmıştı. Safanın aracı gerçekten başarılı yürüyor. Kimse İstanbuldaki haliyle birbirine karıştırmasın. Dediğim gibi İstanbuldakinden 4-5 boy civarı daha hızlıdır. Ve stabil olarak bu hızlanmayı her denemede korumaktadır. Kendisininde dediği gibi aynı specler bende olsa yine polo gti başarılı yürür. Ama ben en başından beri diyorum. Arabayla uğraşacak ne vaktim var nede ona ayıracak param var.Haftada 6 gün işime gidip geliyorum bu arabayla. Fazla uzak olmayan bir zamanda hayırlısıyla evliliği düşünmeye başladım gerçekten araba-şu-bu gözüm görmeden sevdiğim biri var. 1 sene içerisinde eski aracım ve bu aracıma modifikasyona toplamda 12.000 tl para harcadım. Ben hakkımı doldurdum. Safa kardeşime başarılar dilerim. Uzayan kol bizden olsun... :icon_tup: