kardeşim bilmeden yorum yapma serhat benim yıllardır dostum,biri gazmı verdi sana...serhata sorup keş öyle burda coşsaydın
Printable View
En dogrusu Istanbulda yaptırmak,sırketlerın duzenı neredeyse,ısın dogrusu orada.
Yıldanın oraya gıdıp hızmet vermesı "kullanıcı ıstegı ıle olmustur".
Log alıp yazılımı update etmek,ılerlıyen stage lerde olur. Yada kullanıcı memnun degılse yada aracda sorun varsa,bunu yapmak gerek zaten. Buyutmeyın bu ıslerı,Olması Gereken Bu Zaten Arkadaslar...
Senin profesyonellik kavramın çok farklıymış ...
Profesyonel olan en kötü şartlarda bile iyi iş çıkarabilmektir ;) Kimse oturduğu yerden iş yapmaz ...
Bu yazın talihsiz olmuş sayıyorum ...
Şunu anlam veremiyorum birinin görüşü A ise neden B yi dışlama gereği duyuluyor ???
Olabilir A yı tercih edebilirsin nedenini yazarsın olur biter ... Başkalarıda B yi C yi tercih eder onu da etti diye kınamaz kimse burada Firma taraftarlığı yapmasın kimse ... Herşey tercih özgür ülkedeyiz ;)
tebiki öyle benim düşüncemde bu yönde.
yılda bey buraya iyi niyetinden geldi farkındayım fakat babamın oğluda olsa 2 araba için gidip bilmediğim şartlarda bu işi yapmam ben powershopta yapmış olabilir kimseyi savunmuyorum ama bence doğru değil. sorun varsa diyosunuz mesela cem kardeşim aracında şu an sorun olduğunu erken şiştiğini düşünüyo ve evotech yaptırmadan önceki yazılım hakkında en beğendiği şey şişmemesiydi araçların ama şimdi şişiyo eğerki 1 hafta istanbula gelmesini ısrarla önerseydiniz firmanız ve cem kardeşim için daha hayırlı olmazmıydı? bide bu arada bu işlere abartmayın diyosunuz merakımdan soruyorum ne tarz modlar yapmaktasınız ki biz kat iptalini ne biliyim coolerı veya attığınız yazılımı önemsemeyelim?
ben hiçbirşekilde burada iyi bir iş çıkarıldığını düşünmüyorum daha burada cupranın beyninin nasıl açıldığını çözemiyodunuz kaynak makinesinde sıkıntı yaşadınız. dp 'ı oturtamadınız daha ne sıkıntı olabilirki yapılan bütün işler sıkıntılı bunun neresi profesyonel nersi iyi bir iş. ben kimseyi dışlamıyorum eğer burada iyi bir iş görseydim şu an aracım evotechliydi umrumda değil marka..
saygılar..
Bunyemızde bulunan tum fırmaların mod ıslerı yapılıyor....
Prior design
Akrapovic
Evotech
Active autoverke
Hofele
BMC
Eisenmann
MTM
Cargraphic
ısmını hatırlıyamadıgım ısını hakkıyla yapan fırmalar.
Bunlar Dunya uzerınde ne Modu yapıyorsa,onu yapıyoruz.
Hz.Google a yazarsan,bu fırmalar neler yapıyor,cıkar ortaya ;)
Cemın aracı sısıyorsa yada sorun var ıse tabıkı log alınıp,neden korumaya aldıgı cıkar ortaya.
Heralde kendısıne ıstanbula gel denılmıstır ancak kısının ıstegıyle gıdılmıstır.
Bence fırmayı yargılamadan once,kucuk bır ıkı arastırma ıle cıkar ortaya.
Turkıyede cok guzel ısler yapılıyor,bunu Ozgun-baycu yada baskasının yapmıs olması bır bırıne ustunluk saglamak degıl.
Her ısı kendı ıcınde degerlendırın,standalone da ozgun cok uyıse,body kıtte yada muzık tesısatında ıyı olmak zorunda degıl,yada ugrasmadıgı bır baska aracın modıfıyesınde...
Marka bagımlılıgı guzeldır ancak kısılıgınızın ve dusuncelerınızın onune gecmesın...
Edit:Cupranın beynının nasıl acıldıgını mı cozemıyor? Yahu yılda hıc yapmadıysa,ayda 6-7 arac yapıyor,sakın o makınenın ucu yada tas kesme bulunamamıs olmasın?Alp,ustun koru bırsey karalama,gozunu seveyım....
DP kalıp alınarak yapıldı,Yılda nın sucumu oturtulamaması?Custom Garage bu aracdan ılk kez yapmıyor kı?Varsa ıscılık hatası cıkar ortaya ,duzeltırler zaten...
http://www.techturkey.com/forum/asir...oblemi-11.html
Son sayfayı iyi okuyun lütfen...
Cupranın beyni mi ???
Nasıl açılacağını bilmiyordum ???
Bu lafları söylerken biraz sadece biraz olayı bil yada doğru duy be kardeşim ...
Foruma anında üye oluyorsun abidik kubidik konuşuyorsun ....
Hayatımda ilk defa ibiza yı orda görmedim yada orada yapmadım ....
Oradaki perçinleri açmak için egsozcuda ekipman yoktu onu aradık ....
Egsozcu değilim bende takmadım egsozu oradaki bitmeyen namazıydı yemeğiydi eksozcudan kaynaklanıyor herşey ...
Burada benlik alaka nedir ...
Safa,neyse onu yazmısım? Sısme,aslında korumaya alması nedenı bellı...
Burada ılla "X" sırketın yasadıgı problemlerımı yazayım? Servıslerde cekılmıs fotolarınımı koyalım? Bırak zafa su tarzı artık.
Taktıgım cooler'ı kotuleyecek kadar safmıyım ben? Bundan para kazanıyor Yılda. Hıc kafan calısmıyor mu zafa?Ben ne gorduysem onu yazıyorum. Hava 8 derece,5 defa ust uste basıyorum,0,2 sec fark edıyor.Hava 24 derece,ust uste 5 kez bassam belkı cok fark edıcek. Ama ozamankı Testı DURUSTCE yazmısım!!!!
Demekkı neymıs;Her GTI Cooler almalıymıs-Bujı almalıymıs ve Methanol baglamalıymıs!
Yılda,artır stokları oglm,az para kazanıyosun...
Almayana yazılım yok ;)
Dedıgım olmasın Zafa,sadece ben ne goruyorsam onu yazıyorum.
Tek uzuldugum nokta,burada arabaların sefasını surucekken,laf dalası olması.
Mutlumusun cupran ıle? Evet mı? Bıtmıstır kardesım,kımse laf dıyemez sana... Ister 9 bın TL harca,ıster Bın tl....
Burada ben dahıl herkes sana Masallah dedı,ben kac defa yazdım hatta vıdeoları ızlemeden yazdım,dogru mu? Iste bu dusuncede ol...
Baycu benım 6 yasından berı Okul-mahalle-aıle arkadasım... Hatta Uguzlu ovasından akrabam!
Yanı; cem ve senı tanımıyorum ama araba yuzunden sacma-abuk ısler oluyor.
ben bilmiyordunuz demedim çözemediniz dedim. bahsettiğim sorunlar tamamen bu işlemi burada yapmanızla alakalı olduğunu farkettiyseniz dürüst bir şekilde belirttim. ama yine söylüyorum eğer yeterince profesyonel olsaydınız o ortamı gördükten sonra bu işi yapmazdınız. peki bir şey sorucam o gün bu işlemler yapılırken aracın yazılımının oturması için 70 80 km yeter denildide akşama doğru neden 250 km oldu? ayrıca yazılımın oturması hakkatten nedir bunu gerçekten bir araçta dyno üzerinde hemen yazılımdan sonra ve ne biliyim 600 km sonra deneyip sonuçlarını aldınızmı ?merakımdan soruyorum .
ayrıca bu forumda tsi larla ilgili bütün yazıları okudum birseyler yazmamış olmam takip etmediğim manasına gelmez üyelik tarihine bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız
saygılar..
hay soft modunuzu yiyim duyanda 3 kurusluk arabayi arabadan sayicakda hard modu kalicak:)
sonuc belli 1 milyarlik parca vs 9milyarlik parca sonuc 1 metrede 100mt farkda olsa gecildi mi gecildi...
yok stage 3 mus 5 mis yazilim yazilimdir amaci bellidir kimse az gitsin die yazilim yaptirmaz...
Oz.cum Melih mubalaga yapmis bana yoksa dostuz yani oyle bi giderlenme yok yanlis anlasildi. Seviyorum seni:))
afbuyrun.
yani beynin adaptasyonu hiçbirzaman 70 km de 100 de 100 olmaz doğrumu anladım?beyne adaptasyon işlemi için attığınız yazılımda 200-250 km sonra adapte olmasını sağlayacak bir kodlamamı mevcuttur? gerçekten merak ettim detaylı cevap verirseniz sevinirim.
3 deneme yaptik ahmet1907 nicki ahmet abi sordugunda noluyor diye "hemen hemen esit ayni gidio.gibi dediniz" ilk 2 deneme harbi esitti 3. denemede erken basip 1 boy one.ciktiginizi ve ben arkadan tutunup oraya.kadar geldigimi neden uzerini kapatiosunuz?
Hondacilara hep kizardim arabayi sokup wantoz kamera oktan artirici simdi anliyorum bu camia boleymis kafama edeyim neden yaris yakiti 100 oktan ve emanet bi filtre bulup gelmedim diye suc benim...
Jet GP bizdeydi masallah supanallah ok gibi gidiyodu evotech yazilimla ok ok okun onunde B si eksikti sadece O kadar parcayla bi yere gidemiyodu benim aracim haftaya cikiyo revolu evotech li rocco ibiza gti lar ile denemk istiyorum ecufast yazilim var :D bir miktar yuklu
bak sewgili kardesim filtrede bulsan onuda yapsan bunuda yapsan sen bizi bu kafayla zaten gecemessin,sebep sudur ki sen kisa donla gezerken biz araba yapip gazliyorduk bahanelerle deil gerceklerle yasa biraz okdr parcaya ragmen araban bizim sadece yazilimli arabamiz kdr ancak gidiyordu..
daha fazla hirsinin kurbani olma sen en iyisi hizli bi araba al kendine kurtul:)
Evet siz bu işin İlahısınız heralde... Ben kısa donla gezerken ceplerim para doluydu Gözümü kan bürüdü sizin yüzünüzden beni böle yapan zaten siz oldunuz ben bole biri değildim... Bu işin kökü paradır kim zenginse o kazanır Ne emek ne tecrübe ne baska bişi nekadar tecrüben olursa olsun nekadar emek verirsen ver para yoksa ilerleyemezsin işte olay burda bitiyor hala kabullenmiyorsun hala kabullenmiyorsun Suanki halimle denesen acaba nediceksin gecilince gerekcen ne olcak... Sadece 1 yazılım attırıp downpipe filtre 1.6 basınc bende açtırır geçerim ki ona ragmen geçemediniz benim arkamda dünya devi marka var siz 3 5 kişiden ibaretsiniz bukadar basit...
safanın kafsında ben bir anormallik bulamadım adam sadece biraz hırslı ki oda doğal kendi konusu....yazdıkları biraz küstahça algılanabilir ama para varsa kafanda çalışıyorsa yaparsın.safa daha 23 yaşında ben 23 yaşındayken opel astrayla geziyordum. enazından safa güzel araçlarla geziyor.yanlış anlama aynı jenerasyonun çocuklarıyız seninle.ama safanın yaşıyla düşün bağzı şeyleri genç hırslı ....
Konuyu neden ecufest çevirdiniz anlamadım burda revo Evo muhabbeti donüyor neyse özgün zafa da bizim kardeşimiz.
Dünya markası ya :D buyurun gelin Neyle çıkabilicek o dünya çapındaki abileriniz benim abilerim çalıştığım firmalar var boostlogic, AMS , Motec, vipec, Hks, Aem, Titan, haltec, HPF :) pardon siz kimsiniz bi gartip çingene benimle aşık atman için kendini göster miş olman lazım SEN KİMSİN ?
Scirocco çarşı pazar arabası Sikimdemi Değil HA cok hızlınız varsa buyrun gelin deneylim hepiniz agu agu derken ben turbo takıyordm civic ime 500+ beygir geziyordum paşa paşa ozaman kim vardı hoşşşş şimdide yapsam gene kendi kendime gezerim senin 1298092318108309238093218 kişilik sirketinden 1 adam gelmez usa dede olamadıkları gibi draglarda felan gene hiçbişi yapamazlar boopşu boşuna konuşma sşimdi
Aem Motec Haltech hks Efi Certificam var senin Trdeki arkadaşının neyi var? 3 4 5 açmaktan baska bişi yapsanıza
neymiş adanaa gitmiş mahmutbeye gitmiş Ben dewamli geziyorum !!! eee ne oluo 3-4-5 açaçaç 9 a kadar açaçaç :D yaa komik komik yazma yafa bi *** bildiğin yok boş beleş konuşup hala geyik yapma takılıyoruz hemen Ecufast e dönüyor buyrun gelin biz burdayız ne lafımı sakıınırım nede bişi yaparım baycu ya ayıp oluocak die yazmıyordum sen bana 3-5 kişi dedin 3-5 değil TEk kişim kardeş bben tek kişi olmama ragmen seni zorluosam anırtıyorsam buralarda ne mutlu bana
daha mal mal yazarsan banlarım yediremedide banladı deme açık açık sölüorum ceviriosunuz dewmali Ecufast felan cevirmeyin yeter sıkıldım neyin sidik yarışındayız onu anlayamadım
gel dynomda var çık seninki ile bizimkini karşılaştıralım malı örelim üstünde ölelim kardeşim ondan dolayı canımı sıkıorsun bende senin yaşındaydım ama sakin ol benide dellendirme
Dediklerine katiliyorum dostum.bende kimse kimseye *** atiyor demedim.dediklerine de katiliyorum isteyen isteyen firmaya yaptirsin.marka fanatikligi yapmam hic bizamanda yapmadim. 2 aracada masallah safa emegininin karsiligini almis normal :icon_tup:olarak .yapacagida bisey kalmamis herkes yazilimini gule gule kullansin.benim sozum evo revodqn iyi,revo evodan iyi diyenlere ..
Sabahtan beri okuyorum konuyu, konu nerden nerlere gelmiş...
Kayseride okadar az araç warken birbirinize düşmeniz olmamış..
neler olmuş ya!neyse yarına kimse de hiçbişey kalmaz herkes arkadaş hepimizin ortak hobby si bu anca beraber kanca beraber.
Sorun büyüklerimizin araya girmesiyle hallolmuştur. Herkesin kendince hatası vardır. Gerekli parçalar olmadan aracımın yavaş olduğunu kabul ediyorum. Kusur bulmaya gerek yok. Cooler methanol olmadan bu araç deneme aracı olarak kabul edilemez. 2 boydan fazla safanın aracına yaklaşabilmem mümkün değil. Videolarda şiştiği bariz belli çünkü denediğimiz iki gündede yeterince hırpalanmıştı. Safanın aracı gerçekten başarılı yürüyor. Kimse İstanbuldaki haliyle birbirine karıştırmasın. Dediğim gibi İstanbuldakinden 4-5 boy civarı daha hızlıdır. Ve stabil olarak bu hızlanmayı her denemede korumaktadır. Kendisininde dediği gibi aynı specler bende olsa yine polo gti başarılı yürür. Ama ben en başından beri diyorum. Arabayla uğraşacak ne vaktim var nede ona ayıracak param var.Haftada 6 gün işime gidip geliyorum bu arabayla. Fazla uzak olmayan bir zamanda hayırlısıyla evliliği düşünmeye başladım gerçekten araba-şu-bu gözüm görmeden sevdiğim biri var. 1 sene içerisinde eski aracım ve bu aracıma modifikasyona toplamda 12.000 tl para harcadım. Ben hakkımı doldurdum. Safa kardeşime başarılar dilerim. Uzayan kol bizden olsun... :icon_tup: