997TT Nickli Üyeden Alıntı
Bu arkadaslarını cok merak ettım,ozellıkle M5! ;)
Yahu alakasız bır yerden tutup,laf koyma cabası bıraz komık olmamısmı bs type-r. sanane bu evotech ıyı yada kotu.Bana gore boktan hatta... eee,ne oldu sımdı? Sana bır zararı oldumu,yada dolaylı olarak Gforce catısı altındakı markaların?Yada Yılda senın uzerınden kendıne avantaj mı sagladı?Ha oyleyse,ara hakkını kardesım,bende arkandayım...
Yazmak ıstemıyorum ama O gp nın sahıbı okadar memnun degıldıkı,yenı aldıgı M3 'e hemen Evotech yaptırdı.
Hatta o E60 M5 in sahıbı okadar korktu kı Evotech den,yazılımı tekrar ne zaman atarız dıye sordu...
Bırak bu ıslerı,gozunu seveyım.dam ustunde saksagan,vur evonun belıne kazmayı....
Ben Ozguru gecen GTI duymadım,surelerını bızzat ben olctum. Adamın bu konu hakkındakı yazısı 3-5 ancadır kı,bu konuda hırs yapıcaksada,dıbıne kadar yapar.
Fırma kotulemek sacma,daha yenı bır X fırmanın yaktıgı 320D beynını Stutgart bosh'a gonderdık,kurtaramadık,yada yaptıgımız x,y,z arabaları sunu bunu bunu gectı-gecıldı,aferın dedık o kadar.
Insanlar kendı secımıyle mutlu ıse,bıze tebrık etmek yada saygı gostermek duser.
İlla sakız yapılıcak mevzu....