yaaa100- 200? 50-150 ? hani dBn ler
![]()
yaaa100- 200? 50-150 ? hani dBn ler
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Bu arkadaslarını cok merak ettım,ozellıkle M5!
Yahu alakasız bır yerden tutup,laf koyma cabası bıraz komık olmamısmı bs type-r. sanane bu evotech ıyı yada kotu.Bana gore boktan hatta... eee,ne oldu sımdı? Sana bır zararı oldumu,yada dolaylı olarak Gforce catısı altındakı markaların?Yada Yılda senın uzerınden kendıne avantaj mı sagladı?Ha oyleyse,ara hakkını kardesım,bende arkandayım...
Yazmak ıstemıyorum ama O gp nın sahıbı okadar memnun degıldıkı,yenı aldıgı M3 'e hemen Evotech yaptırdı.
Hatta o E60 M5 in sahıbı okadar korktu kı Evotech den,yazılımı tekrar ne zaman atarız dıye sordu...
Bırak bu ıslerı,gozunu seveyım.dam ustunde saksagan,vur evonun belıne kazmayı....
Ben Ozguru gecen GTI duymadım,surelerını bızzat ben olctum. Adamın bu konu hakkındakı yazısı 3-5 ancadır kı,bu konuda hırs yapıcaksada,dıbıne kadar yapar.
Fırma kotulemek sacma,daha yenı bır X fırmanın yaktıgı 320D beynını Stutgart bosh'a gonderdık,kurtaramadık,yada yaptıgımız x,y,z arabaları sunu bunu bunu gectı-gecıldı,aferın dedık o kadar.
Insanlar kendı secımıyle mutlu ıse,bıze tebrık etmek yada saygı gostermek duser.
İlla sakız yapılıcak mevzu....
Herkes 7. sayfanın son mesajını dikkatle okusun demek istediğimi anlar. Revosu da cevosu da evosu da şişer. Neyin tartışmasını yapıyoruz ki ?
Vw Cc & Mk 5 Gti
neden şişiyor? biri bana açıklarmı ? araba neden şişiyor ?
www.drecu.com
www.drecu.com
Aradım cmtsı gece ama sızın denemeler uzadı mıke,bende gece 2 de eve gıttım.
Yarın aksam denerız?
Ben cok sıstım,gaz var galıba,soda mı acsam![]()
www.drecu.com
Sabah kaldırma benı be oglm,gecenın suyumu cıktı?
Dur arayım,benım japon balıgı hakkında soru sorucam....
herkese iyi günler.
safada cemde benim sevdiğim insanlar ve arkadaşlarım. son yaptıkları üç denemdede ben yanlarındaydım. şu an konudaki mevcut videolarıda ben çektim.gözümle gördüğümü söylüyorum ilk denemelerinde safada filtre kiti yok revo 97 seçiliydi sonuç 4-5 deneme sonucunda neredeyse aynıydı arabalar kafa burun yuruyo hatta ismailin araba yarım boy kafa çıkarıyodu.safa ve ismaille konuştuğmuzda safanın itg yi taktıktan sonra 3 boy atacağını ikisinede söyledim ismail 1 boy anca olur diye yorumunu bildirdi.herneyse safa itg yi taktıktan sonraki ilk denemde 3-3.5 boy arası ismailin aracın önündeydi yine 4-5 deneme yapıldı sonuçlar aynı safa kardeşim ardından evotechli katsız ibiza cupra ile denediğinde sonuç 8 boydu. o gun boyle bitti. ertesi gün ismail aradı ve arabasının manifoldundaki civataların düştüğünü arabanın o gün yürümediğini söyledi ve tekrar denenmek üzere konuşuldu. ve ismail kendi isteğiyle video çekimini onayladı.ki bence gayet normal. ardından ilk denemde cupra patırtı yaptı ve ilk deneme gerçekleşmedi. sonraki denemeler videoda mevcut 4 ila 5 boy arası fark var gördüğüm. eğer ismailin araç şiştiyse en fazla 1 boy fark etmiş demekki.ismail kardeşimle konuştuğumdada bahane üretmeye gerek olmadığını söyledim kendisine sonuçta çıkıp yolda kendileri koşmuyolar 2 tane uyduruk makina.2 kişi tek kişi fark etmez eğer setuplarla oynamazsa 3 boyun altına düşüremez farkı. ki alınılacak üzülünülecek bir durumda değil sonuçta.
ikinci olarak bende aracıma yazılım yaptırmayı düşündüğümden revo ve evoyu kullanan iki arkadaşım olduğundan size kendi şahsi düşüncelerimi görüşlerimi izlenimlerimden bahsedeyim.öncelikle ben revo yaptırmaya karar kıldım neden? öncelikle şahsi kanaatim ve yaptıkları projelerden ve anlaşmalı olduğu firmalardan dolayı powershopa teslim edicem aracımı.eğer powershop evo veya superchips yapsaydı yine onlara verirdim aracımı çünkü şu an türkiyede en profesyonel çalışan firma BENCE powershoptur.neden böyle düşünüyorum,? buraya kayseriye cemin ve ömerin aracına yazılım yapmak için yılda bey geldi ve bende işlemler yapılırken yanlarındaydım ve yuzyuze tanıştım.Açıkçası yapılan işi bir gram beğenmedim.tabiki kayseride yapıldığından dolayı şartlar kötüydü biliyorum ama eğer ben profesyonel bir firmaysam yazılım benim işimse işime önem veriyosam ben kimsenin ayağına gidip bilmediğim şartlarda elverişsiz koşullarda çalışmam.
umarım kimseyi kırmadan firmaları karalamadan düşüncelerimi izlenimlerimi aktarabilmişimdir..
bayçu da zamanında adanaya gelip bizim araçlara yazılımı yüklemişti hiçte bir sıkıntı olmamıştı herşeyden bahsediyorum,yapılan şey hizmettir,ben bu konuda evotech bayisi ve yüklemeyi yapan arkadaşı tebrik ediyorum adam çıkmış gelmiş.powershop için düşüncelerine gelince.bayçuda söyle bişey var bunu almazsan olmaz melih diyor mesela....adam için sorunsuzluk önemli bunun içinde bunlar bunlar olacak diyor,sözünden çıkmayan nın çoğubaşarı sağlıyor.çalıştığı ustada usta.birde oranın en güzel şeyi mağzada her *** var yok diye bişey yok.isteye bağlı şunu getiririm diye bişey yok çünkü herşey ortada garajı var iyi bir ustası var,elektrikçisi yanında,yani herşey orada hallediliyor.e bide adamın güzel bir bayiliği var REVO gibi.insanlar artık çok bilinçli kimse bilmediği yere götürüp aracını elletmiyor buda powershopun ekmek yemesine vesile oluyor...
Tamamda 2-3 ay önce burda basbas bagıran Evotech deilmiydi Hatta ve hatta benim Revo STG1 problemi konumda?
Üstüne basa basa polo gti lara coolera gerek olmadıgı şişmediği kesnlikle üst üste 10 denemede bile aynı süreleri çıkarttıgı? Şimdi bana konuyu buldurmayın lütfen...
Neolduda şişiyor madem şişiyor? havamı sıcaktı? Hayır 20 22Derece civarıydı?
İsmail? Araban 10 dk rolantide durmadımı? kapatıp 5 dk muhabbet etmedikmi nasıl bir şişmeymiş?
İsmail sana tek sözüm şu ki Cooler takıp yinede denesek sen bu speclerle Yazılımla oynamadıgın sürece max coolerla 1 boy yaklaşırsın buz gibi denediğimin videolarını koyayım istersen? O gece dısardan cekilen videolar?? Burdadamı uzun yoldan geldin?
Yada manifoldun vidası düşmüştü pardon -12 HP 32NM...
Pekii burda şişti madem hadi son videoda neolcak ben 2 kişi 100+100 sen tek kişi 80KG 3 boy geriden geldim geçiyorum buna savunman ne ya bırak bu şişmeydi vidaydı artık
GT-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)