User Tag List

Sayfa 9/12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
211 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Evotech GTI vs Revo Cupra Rolling Night

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bs typer haddini bil doğru konuş.markalarıda kötüleme.sana özelden msj atıyorum adamsan karşıma çık
    hayırdır Ne die alindin sikintinmi var? öle atar yapıosn felan
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Melih abi nacizane gorusum sen niye insanlarla polemiğe giriyosun bosver yiyorsa seni geçsinler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demekki Filtre Kitsiz Methanol kitsiz 95 Oktan pompa benzini ve 95 modunda yani aracımın en en soft modu seninkiyle eşit gidiyomuş 100 Oktanı açtıgımı dusunemiyorum suan
    sne çok konuşuosun buyur gel istanbula Sen neden gelmiosun ? scirocccoyla deneyelim yaaa buyur gel deneyecektik çektin gittin hevesimiz kursağımızda kaldı ya
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ynsemr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Melih abi nacizane gorusum sen niye insanlarla polemiğe giriyosun bosver yiyorsa seni geçsinler
    neden geçilemezmi ?
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden geçilemezmi ?
    Senin rocco stage kaç )))))))
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neden geçilemezmi ?
    Tabiki öyle bir sey ima etmedim suan en cok para harcayanlardan birisi takip ettigim kadariyla o acidan söledim.sahsi fikrim

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sne çok konuşuosun buyur gel istanbula Sen neden gelmiosun ? scirocccoyla deneyelim yaaa buyur gel deneyecektik çektin gittin hevesimiz kursağımızda kaldı ya
    Speclerim tam değildi üzgünüm ben geliyorum ama rocco ile gelcem benim araç burda... Konusmalarım rahatsız ediyor demekki... Bundan sonra herdenemeye gözümü kan bürüyüp gitmek varmıs soft modda denemelere gitmek yanlışmış şimdi anladm... Keske orda olsaydı arabam keske...
    GT-R

alpgkmn
    Misafir
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bayçu da zamanında adanaya gelip bizim araçlara yazılımı yüklemişti hiçte bir sıkıntı olmamıştı herşeyden bahsediyorum,yapılan şey hizmettir,ben bu konuda evotech bayisi ve yüklemeyi yapan arkadaşı tebrik ediyorum adam çıkmış gelmiş.powershop için düşüncelerine gelince.bayçuda söyle bişey var bunu almazsan olmaz melih diyor mesela....adam için sorunsuzluk önemli bunun içinde bunlar bunlar olacak diyor,sözünden çıkmayan nın çoğubaşarı sağlıyor.çalıştığı ustada usta.birde oranın en güzel şeyi mağzada her *** var yok diye bişey yok.isteye bağlı şunu getiririm diye bişey yok çünkü herşey ortada garajı var iyi bir ustası var,elektrikçisi yanında,yani herşey orada hallediliyor.e bide adamın güzel bir bayiliği var REVO gibi.insanlar artık çok bilinçli kimse bilmediği yere götürüp aracını elletmiyor buda powershopun ekmek yemesine vesile oluyor...
    abi bilmiyorum ben bayçu abiyi tanımam etmem tanıştığım kişileri gördüğüm işleri söylüyorum.ben kesinlikle gördüğüm ortamdakı işi gördüğüm ortamdaki kişiye arabama yaptırmam yine diyorum bu benim şahsi kanaatim giderim dükkanına paşa paşa ki dediğin butun şartlarını biliyorum dükkanları olsun dynosu olsun ustaları olsun oyuzden profesyonl diyorum zaten neymiş kopya yazılım orada bana kopya yazılım atsın abi soru değil logları okuyomu? okuyo dynoya çıkıyomu? çıkıyo ozaman benlik hiçbir sorun yok 1000 lira benzin parasından kaçacak değilim giderim istanbula paşa paşada gezerim rollumude yaparım dönerim.

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırdır Ne die alindin sikintinmi var? öle atar yapıosn felan
    kardeşim bilmeden yorum yapma serhat benim yıllardır dostum,biri gazmı verdi sana...serhata sorup keş öyle burda coşsaydın

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En dogrusu Istanbulda yaptırmak,sırketlerın duzenı neredeyse,ısın dogrusu orada.
    Yıldanın oraya gıdıp hızmet vermesı "kullanıcı ıstegı ıle olmustur".
    Log alıp yazılımı update etmek,ılerlıyen stage lerde olur. Yada kullanıcı memnun degılse yada aracda sorun varsa,bunu yapmak gerek zaten. Buyutmeyın bu ıslerı,Olması Gereken Bu Zaten Arkadaslar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neden geçilemezmi ?
    tabiki geçilirim beni geçecek araba çok var,ama artık bağzı şeylerde zor oluyor geçilmek yaniii

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpgkmn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bilmiyorum ben bayçu abiyi tanımam etmem tanıştığım kişileri gördüğüm işleri söylüyorum.ben kesinlikle gördüğüm ortamdakı işi gördüğüm ortamdaki kişiye arabama yaptırmam yine diyorum bu benim şahsi kanaatim giderim dükkanına paşa paşa ki dediğin butun şartlarını biliyorum dükkanları olsun dynosu olsun ustaları olsun oyuzden profesyonl diyorum zaten neymiş kopya yazılım orada bana kopya yazılım atsın abi soru değil logları okuyomu? okuyo dynoya çıkıyomu? çıkıyo ozaman benlik hiçbir sorun yok 1000 lira benzin parasından kaçacak değilim giderim istanbula paşa paşada gezerim rollumude yaparım dönerim.
    Zaten burda olay yazılımı atıp hadi güle güle demek değil yol testi dyno verileri Safa'nın araba ist geldiğin ilk hali yazilimli hali ve enson ince ayarları yapıldıktan sonra 3 4 sefer dyno yapildi. Ondan sonra tamam oldu dendi.
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ynsemr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok ya canım öyle zaman geçirip kendime klavye gazı veriyorum

RedLine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpgkmn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ikinci olarak bende aracıma yazılım yaptırmayı düşündüğümden revo ve evoyu kullanan iki arkadaşım olduğundan size kendi şahsi düşüncelerimi görüşlerimi izlenimlerimden bahsedeyim.öncelikle ben revo yaptırmaya karar kıldım neden? öncelikle şahsi kanaatim ve yaptıkları projelerden ve anlaşmalı olduğu firmalardan dolayı powershopa teslim edicem aracımı.eğer powershop evo veya superchips yapsaydı yine onlara verirdim aracımı çünkü şu an türkiyede en profesyonel çalışan firma BENCE powershoptur.neden böyle düşünüyorum,? buraya kayseriye cemin ve ömerin aracına yazılım yapmak için yılda bey geldi ve bende işlemler yapılırken yanlarındaydım ve yuzyuze tanıştım.Açıkçası yapılan işi bir gram beğenmedim.tabiki kayseride yapıldığından dolayı şartlar kötüydü biliyorum ama eğer ben profesyonel bir firmaysam yazılım benim işimse işime önem veriyosam ben kimsenin ayağına gidip bilmediğim şartlarda elverişsiz koşullarda çalışmam.
    umarım kimseyi kırmadan firmaları karalamadan düşüncelerimi izlenimlerimi aktarabilmişimdir..
    Senin profesyonellik kavramın çok farklıymış ...
    Profesyonel olan en kötü şartlarda bile iyi iş çıkarabilmektir Kimse oturduğu yerden iş yapmaz ...
    Bu yazın talihsiz olmuş sayıyorum ...
    Şunu anlam veremiyorum birinin görüşü A ise neden B yi dışlama gereği duyuluyor ???
    Olabilir A yı tercih edebilirsin nedenini yazarsın olur biter ... Başkalarıda B yi C yi tercih eder onu da etti diye kınamaz kimse burada Firma taraftarlığı yapmasın kimse ... Herşey tercih özgür ülkedeyiz

alpgkmn
    Misafir
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En dogrusu Istanbulda yaptırmak,sırketlerın duzenı neredeyse,ısın dogrusu orada.
    Yıldanın oraya gıdıp hızmet vermesı "kullanıcı ıstegı ıle olmustur".
    Log alıp yazılımı update etmek,ılerlıyen stage lerde olur. Yada kullanıcı memnun degılse yada aracda sorun varsa,bunu yapmak gerek zaten. Buyutmeyın bu ıslerı,Olması Gereken Bu Zaten Arkadaslar...
    tebiki öyle benim düşüncemde bu yönde.
    yılda bey buraya iyi niyetinden geldi farkındayım fakat babamın oğluda olsa 2 araba için gidip bilmediğim şartlarda bu işi yapmam ben powershopta yapmış olabilir kimseyi savunmuyorum ama bence doğru değil. sorun varsa diyosunuz mesela cem kardeşim aracında şu an sorun olduğunu erken şiştiğini düşünüyo ve evotech yaptırmadan önceki yazılım hakkında en beğendiği şey şişmemesiydi araçların ama şimdi şişiyo eğerki 1 hafta istanbula gelmesini ısrarla önerseydiniz firmanız ve cem kardeşim için daha hayırlı olmazmıydı? bide bu arada bu işlere abartmayın diyosunuz merakımdan soruyorum ne tarz modlar yapmaktasınız ki biz kat iptalini ne biliyim coolerı veya attığınız yazılımı önemsemeyelim?

alpgkmn
    Misafir
    Alıntı RedLine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin profesyonellik kavramın çok farklıymış ...
    Profesyonel olan en kötü şartlarda bile iyi iş çıkarabilmektir Kimse oturduğu yerden iş yapmaz ...
    Bu yazın talihsiz olmuş sayıyorum ...
    Şunu anlam veremiyorum birinin görüşü A ise neden B yi dışlama gereği duyuluyor ???
    Olabilir A yı tercih edebilirsin nedenini yazarsın olur biter ... Başkalarıda B yi C yi tercih eder onu da etti diye kınamaz kimse burada Firma taraftarlığı yapmasın kimse ... Herşey tercih özgür ülkedeyiz
    ben hiçbirşekilde burada iyi bir iş çıkarıldığını düşünmüyorum daha burada cupranın beyninin nasıl açıldığını çözemiyodunuz kaynak makinesinde sıkıntı yaşadınız. dp 'ı oturtamadınız daha ne sıkıntı olabilirki yapılan bütün işler sıkıntılı bunun neresi profesyonel nersi iyi bir iş. ben kimseyi dışlamıyorum eğer burada iyi bir iş görseydim şu an aracım evotechliydi umrumda değil marka..
    saygılar..

alpgkmn
    Misafir
    Alıntı typer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten burda olay yazılımı atıp hadi güle güle demek değil yol testi dyno verileri Safa'nın araba ist geldiğin ilk hali yazilimli hali ve enson ince ayarları yapıldıktan sonra 3 4 sefer dyno yapildi. Ondan sonra tamam oldu dendi.
    abi işte bende bundan bahsediyorum ben aracımın ne durumda olduğunu ne üdüğü belirsiz arabalarla roll yapıptamı anlıycam yani? veriler neyse odur nasıl iyileştirilebilir düşünülür veriler incelenir karara varılır. çıkıp yola hadi gazla bakalım denmez bence..

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunyemızde bulunan tum fırmaların mod ıslerı yapılıyor....
    Prior design
    Akrapovic
    Evotech
    Active autoverke
    Hofele
    BMC
    Eisenmann
    MTM
    Cargraphic
    ısmını hatırlıyamadıgım ısını hakkıyla yapan fırmalar.
    Bunlar Dunya uzerınde ne Modu yapıyorsa,onu yapıyoruz.
    Hz.Google a yazarsan,bu fırmalar neler yapıyor,cıkar ortaya
    Cemın aracı sısıyorsa yada sorun var ıse tabıkı log alınıp,neden korumaya aldıgı cıkar ortaya.
    Heralde kendısıne ıstanbula gel denılmıstır ancak kısının ıstegıyle gıdılmıstır.
    Bence fırmayı yargılamadan once,kucuk bır ıkı arastırma ıle cıkar ortaya.
    Turkıyede cok guzel ısler yapılıyor,bunu Ozgun-baycu yada baskasının yapmıs olması bır bırıne ustunluk saglamak degıl.
    Her ısı kendı ıcınde degerlendırın,standalone da ozgun cok uyıse,body kıtte yada muzık tesısatında ıyı olmak zorunda degıl,yada ugrasmadıgı bır baska aracın modıfıyesınde...
    Marka bagımlılıgı guzeldır ancak kısılıgınızın ve dusuncelerınızın onune gecmesın...
    Edit:Cupranın beynının nasıl acıldıgını mı cozemıyor? Yahu yılda hıc yapmadıysa,ayda 6-7 arac yapıyor,sakın o makınenın ucu yada tas kesme bulunamamıs olmasın?Alp,ustun koru bırsey karalama,gozunu seveyım....
    DP kalıp alınarak yapıldı,Yılda nın sucumu oturtulamaması?Custom Garage bu aracdan ılk kez yapmıyor kı?Varsa ıscılık hatası cıkar ortaya ,duzeltırler zaten...

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/asir...oblemi-11.html

Son sayfayı iyi okuyun lütfen...
    GT-R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)