Selçuk elindeki fotolar duruyormu ? :D
Printable View
daha konuşma selçuk reg çok hız en baba sizsiniz n hızlada beni degil sizi kimse geçemez sizi geçen bir sürü araba videosu gördüm ama kimse yayınlamıyor sizle yüzgöz olmamak için ben olurum sıkıntı degil
aracım bu kadar hazır varsa maçan gelir rövanşta geçersin beni bende eyallah derim sreg daha hızlıymış tahmin edemedim pırlamadan degikmiş derim geçme sebebi derim ama bende geçersem sen burda yazarsın şişmeden degil pırlamadan mış orcunun diye tartışcak bişey yok
ben çok makul bişey sunuyorum sana
bu kadar basit
Matematik profesorude korkanda sensin ben degil ev rc ye faceden gel arabalari gorelim videosuz bakalim kim hizli regle deneriz diyen ben degilim sensin daha ugrassan sen matematikle ben sana uni bitirtcem bu gidisle:) ben geldim direk denedim kardesim matematik yok fizik yok direk beden egitimi var:)
hahahaha sana kocaman gülüyorum sen kendini kandırıyorsun abi sana söyleyim ahmet bana aracını getireblirsin konuştırma beni evet ahmetin para ile işin yok reklamda çünkü yeni tanıyorum ama kendi çabalarıyla en iyi yerlere gelmeyi çalışıyor ve başaracak
bak abi yazılacak konuşalacak çok sey var o yüzden seni ben halane seviyorum sen ne derse de o yüzden bu muhabetlere girme bence sen geriden izle denersekte bu işlerde en iyi anlayan olarak tarafsız yorumunu yap sana yakışan bu
Ne anlatiysun sen bana ya sen once adam gibi gecildigini kabul et 20 sayfa yorum yaptim bahanesiz gel ben denerim diye ama senin herzamanki gibi bi taraflarin oynadi orcun hersey ortada ne videom varmis bnm denedigim adamlar belli bi *** biliyosan acik acik soyliycen oyle inceden degil
Çekirdeğimi aldım, konuyu heyecanla takip ediyorum :D
Maşallah REG adalet dağıtmış :D
o teklifi yapan onlardı bana senle denemek istiyoruz diye hem bu arada reg le nasıl olursunuz az çok belli olur diye farkındaysan ben gitmedim çünkü kimse sanzıman oranlarının farkında degil
neyse sen onu bırak anlaşma tamammı geçersen eyvallah ama ben geçersem yada aynı gidersek sen bana eyvallah diyeceksin burdan sen haklıymışsın diye
burda bi yenilen pehilavan güreşe dooymaz havası war.
abşi bak reg yavaş mı diyorum evet çok hızlı ama öyle bi pozisyona geldi araba beni piç etti o gece o yüzden de bu deneme benim içime sinmedi ve selçukla konuştuk
bu konuyu hiç açmayacaktı gerek yoktu bizim arkadaşlıgımaza yakışmadı
ben selçugun geçtigi yerleri kessem benim geçtigim videoları konu açsam çıldırmazmıydı orda benim arabam şişmişti falan diye
bende senin geçtigin yerler kesiyor köpek gibi 7 deviri geçmiyor kalıyor orda
okan kullandı aynı gün anlatsın up 106 gti sahibi ben bişey demiyorum
Sen kendi yapmadigin seyleri insanlardan neden istiyorsun ulan 2 ayri konu var 2 sindede herkezden allah razi olsun bize massallah demis arac video dedin onunlada kurtaramadin bu kadar adam var burda gerizekalimi? Kabul et reg in hizli oldugunu buda bir erdemdir ben zamaninda cok gecildim ve hic kavgasiz ciktim yazdim hatta cogu yorumlar keske herkez senin gibi olsa yorumlar hep boyle denmisti bizi bilen biliyo orcun ben gecilsem cikar aslan gibi yazarim dunyanin sonu degil gecilmiycek araba yok hepimizin durumu ortada sabanci torunu degiliz para ve bilgi meselesi sartlar sinirli ama bu durumda ben bi tik daha hizliyim bu hersekilde asikar bi sen hayir diye yirtiniyosun yok bidaha deniycez kabul edicez burdan yazicaz fln sen daha bu denemeyi sonuclandiramadinki digerine gecelim