2 Aracada MaşAllah, Allah kaza bela vermesin..
Selçuk Aracın sesi çok güzel, çok beğendim kardeşim..
Printable View
2 Aracada MaşAllah, Allah kaza bela vermesin..
Selçuk Aracın sesi çok güzel, çok beğendim kardeşim..
Tartısmalar bitmez inanmıyorum :D
maşallah iki arabayada gidin başka arabalarla deneyin be kardeşim...şu crm aydan muhabbeti felan yakışık değil ikiside canciğer arkadaş adamlar ikisininde bu işten trilyon kazanayım derdi yok ikiside zevk için uğraşan adamlar...arada boşboş yazan adamlara bu lafım:icon_tup:
jb bendeyken programdan kaynaklı bi kesiklik oluyodu ama şu anda patırdama var falan filan ben bilmiyorum benden sonra motor açıldı sekman atıldı falan filan oldu inşallah daha iyi gider bendekinden daha hızlı olur:icon_tup:
Evet parayı bastım aldım siz ne ile aldınız arabalarınızı öpücükle dağıtmıyorlar heralde. Uğraşıp uğraşmadığımı ne kadar biliyorsun. Neden gönül vereyim ki. Arabam değerlidir ama bir yere kadar daha iyi fırsatlar olursa onları değerlendiririm ki değerlendirdim sattım borsaya yatırdım 2 ay sonra T4 aldım 0. O zamandan beride atmosferikle uğraşmıyorum.
Zimba gibi ustana arabani goturdunmu orcunnnn
selçuk neyin çırpınmasını veriyorsun anlamadım tamam gitti yolun egimlerine ne oldu sanki bana pistte yarışıyorsun daha öncede söyledim avansa bu kadar yüklenmeyin yazık arabaya 2 sıkımlık olmasın sonra drag pist yarışı yapmıyoruz
sen istanbula gider yaptın ya 52li olarak ben türkiyeye yapıyorum pt52 li olarakta beni geçicek yok anladın sende geçemedim geçemessinde anladın siz bi tayfasınız bu formda anca kendiniz kandırırsınız 3 tane uzun deneme var 2 sinde ben öndeyim :soru:
Pirlaaaaamaaaaaa orcun :)
Selçuk mami ceco kartopu size söylüyorum geçemezsiniz bu adamı boşuna kasmayın. Araya tır değil ilçe soksanız inkar eder. Kasmayın kendi aranızda deneyin bırakın en hızlısı o olsun denemeyin bu adamla sonra sinir yapacaksınız. Gerek yok.
İki aracada masallah..
Ama söyle bir gerçek var REG fenalarda..Arızalar giderilir tekrar denenir kırıcı olmaya gerek yok;)
evet götürdüm gereken herşey yapılacak a -z ye şimdi merak etme düşündügün yerde degil araç bütün yogunlu olması yarışlara araba hazırlamasına rahmen
tamamen benim aracımla ilgilenmeyi kabul etti ustam ve gereken eksiklik giderilecek
BU ARADA AHM PERFORMANCE KOCAMAN SEVGİLER TAMAMEN ARACIMLA İLGİLENMEYİ KABUL ETTİ ÇÜNKÜ İŞİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYI SEVEN Bİ USTAMIZ AHMET USTA ..
MALASEF AHM YOLUNU TUTAMADIK
mami dur şimdi yerlere paspas atıyorum sende güverteyi temizle kaptan görmesin. Tayfayız hesaaaaabı.
Sana bu avans konusunda akil veren ustana soyleki 106 da vuruntu sensoru diye bi sensor var ve bu sensor avansi gordugu zaman arabayi geri ceker yani reg de avans olsa ilk denemelerdede gitmez bunu unutma ikinciside istersen beyinleri sokelim icindeki yazilimlari okutalim kimin avansi daha fazla hem sende bu konuda biraz bilgi sahibi olursun .. Senin arabandaki limirotsuz pejosport programinin avansini gececek bi program daha yok rahat ol ustaya s... Ogretme..
sana mı sorucaz zaten biz kartopu ile aynı garajın arabasıyız siz denemesiniz ne olcak sizin aynı gittiginiz aracı ben gider geçerim
içinizde hep bi korku olur evet artık pırlama mırlama yok
aracım saniyeden çıktıgı an gerekirse kartopu ile gider denerim sonuçu hrkez görür geçersede ben tebrik ederim sıkıntı degil
hani siz revanş yapıcaktınız ya ona göe matamatik yaparsınız bu konularda çok iyisiniz