tamam ozaman aracın hazır olanakadar simdilik bu konuları kapatalım, aracın hazır olunca alo demen yeterli.
selçuk sana 84651463123 kere dedıkı bahanesız cıkalım orcun dedı. sende tamam dedın gittin denedın ve selcuk senı geçti. şuan selcuk senden hızlı bunu kabullen tebrık et gerisi kendılıgınden gelır zaten...
herkese keyifli forumlar.
Saka maka 10 sayfadir birbirinize alcak gonullulukle centilmenlikle yazmadiniz .. Orcun sana sesleniyorum gel kabul et bu denemelerde reg bi citir hizli .. Ama bi dahaki denemelerde sen hizli olursan zaten selcuk gerekeni yazar . Yeter bu konu cok uzadii artik uzatmayin
Ya sen ne diyosun alper ya ne haklisi ya adam orda neyse burdada o iste ben hic hatirlamiyorum oyle bi konusma ben diyorum geciyorum oda diyor geciyor ismailde dedi evet reg jb den hizli onuda kabul etmediz yok adam roll bilmez anlama sen onun dedigine bakma fln al abi bu kadar millet soylutlyo siz hala ayni sazi caliyosunuz
çok şükür konu tatlıya bağlandı 2 tarafda hayırlı olsun yoksa taa antalyadan kalkıp gelecektım sizi geçmek için![]()
![]()
![]()
![]()
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
herkez eksikleri tamamlayıp denesin bence ortamı germek adına yazmıyorum ama REG yerinde durmuyo kuduruyo resmen maşallah... JB yide geçmişteki videolarından biliyorum.
çok güçlü bu iki aracın sıkıntısız dertsiz deneme videolarını izlemek keyifli olacaktır. Kalp kırmaya gerek yok sonucta teneke parçsıdır.
Emeklerinize, araçlarınıza sağlık böyle 106 ları görmek çok güzel.... herkeze kazasız belasız sürüşler.
İki aracada Maşallah. (kamera açılarını iyi ayarlayın)
Selçuk bu konuda orcun haklı kardeşim o gece gebzeye kadar öylesine denenecekti sözde götümüz dondu mehmetcikte gebzeye kadar aracları görelim dedik çıktık doğrumu?orcunun araba ısınana kadar orçunu geçtin eyw sonra orun senı gecti araban ısındı falan filan.sonra dd gelince adam akıllı basılacaktı.gebzeye gidene kadar orcunun araba pırladı senın araba şişti videolar zaten ortada.sonra gebzede orcunun kayış kopunca gece senınle tekrar deneme olmadı ve son nokta koyulmadı sende başka deneme yapılamayacağı için gittin bu videoları paylaştın.anladın mı şimdi orcunun sıkıntısının ne olduğunu..bu videolar paylaşılmasaydı ertesi gün biz kayışı değişip gelseydik sizin oraya sağlıklı bi şekilde deneyip son noktayı koysaydık fena mı olurdu selçuk?
bu arada kesme problemi çözülmüş arkadaşlar hafta sonuna hayırlsı diyelim ....
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)