fatiii Nickli Üyeden Alıntı
ya arkadaş bırak bana maval okumayı bu forumda 100 kişi varsa 95 i kesicide gitmiştir bu 2 2 daha 4 ne 50 kilosundaaan ne bilmem nesinden bahsediosun adam el freni çekip 50 metre gitmemişya el freni çekip dönmüş bumu arabya zarar veriyo..kocaman turboyu taktın arabana vermiyomusun kendi arabana zarar.madem zarar vermediğini düşünüyosun ne diye stock pistonları söktün daha çok dayanabilsinler diye forget yaptın..senin gibi düşünebilsem oda arabaya yapılabilecek en büyük zarar el freni çekip dönmekmi arabanın canını alır gt30 a 2 küsür basınc basmakmı arabanın canını alır hadi buyur..
artı dsg ye yaptıgın kötülükler şanzumanın canı burnunda geziyosun onlar ne iş?
benden daha iyi bilemezsin koçum ben yaptığım şeylerin ileride bir sıkıntı doğurmaması için gerek şanzumana gerek motor içine milyarlar döktüm,benim araç orjınalken 1.1 basıyordu 55 bin tl harcadım suan 1.8 basıyor bizim yazılımlar kormalı en küçük bir zarar verecek duruma gelse gaz kelebeğini kapıyor...ayrıca ben kime yazıyorumki,herneyse sen sıfırı çiz patini çek kesiciye sok,aracını üstünde pasta kes yap bişeyler.bu arada beni yakınen takip ediyorsun sanırım benim aracıma yaptıklarımı benden daha iyi bilmek üzeresin,neden takip ediyorsun böyle şeyler sevdiğin içinmi ?