User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
102 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 106 ya yapılan bu işkencenin amacı nedir ?

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes kendine yakışanı yapar işte. sizin gibi yapanlar yüzünden piyasada temiz araba kalmadı.arabayı alıyosun 1 haftaya kalmıyo sorunlar başlıyor.
    ben 2 kere el freni çektim diye ne gibi sorunlar yaşıyosunuz rıdvan bey.

benim gibiler seni bu kadar düşündürüyosa sıfır araba al yada gir dizel aile arabası al malsesef gerçekler acıdır bugün bu tarz arabaların %90 ı böyle hareketlere maruz kalmıştır

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izleyenler neye gülüyor onu anlamadım ben

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ammada gaza gelmiş millet adamın yaptığı hareketler apaçi hatta barzoluk derecesinde kabul. ama arabayı yok şöyle yaptı yok böyle yaptı vs. vs. sadece yorum yapmak için yazılmış. sonuçta hepimiz araçlarımızı modifiye ediyoruz. stock internal basan bu adamdan daha fazla zarar verdiği kesin hemde her kullanımında. drag yada rolling yaparken kimsede aman rabam üzülmesin diye 3000 devirde vitesde değiştirmiyor. yol tutuşu için sert süspansüyon zaten başka bir yıpranma, birde üzerine ses sistemi gelsin tam olur. kimse sütten çıkmış ak kaşık değil, hepimiz arabamıza binersekte yatırsakta yıpratıyoruz ama az ama çok. o yüzden kusura bakmayında hepimiz aynı mokuz bir yerde...........

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=typermelih;5826026]
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaş bırak bana maval okumayı bu forumda 100 kişi varsa 95 i kesicide gitmiştir bu 2 2 daha 4 ne 50 kilosundaaan ne bilmem nesinden bahsediosun adam el freni çekip 50 metre gitmemişya el freni çekip dönmüş bumu arabya zarar veriyo..kocaman turboyu taktın arabana vermiyomusun kendi arabana zarar.madem zarar vermediğini düşünüyosun ne diye stock pistonları söktün daha çok dayanabilsinler diye forget yaptın..senin gibi düşünebilsem oda arabaya yapılabilecek en büyük zarar el freni çekip dönmekmi arabanın canını alır gt30 a 2 küsür basınc basmakmı arabanın canını alır hadi buyur..

artı dsg ye yaptıgın kötülükler şanzumanın canı burnunda geziyosun onlar ne iş?

benden daha iyi bilemezsin koçum ben yaptığım şeylerin ileride bir sıkıntı doğurmaması için gerek şanzumana gerek motor içine milyarlar döktüm,benim araç orjınalken 1.1 basıyordu 55 bin tl harcadım suan 1.8 basıyor bizim yazılımlar kormalı en küçük bir zarar verecek duruma gelse gaz kelebeğini kapıyor...ayrıca ben kime yazıyorumki,herneyse sen sıfırı çiz patini çek kesiciye sok,aracını üstünde pasta kes yap bişeyler.bu arada beni yakınen takip ediyorsun sanırım benim aracıma yaptıklarımı benden daha iyi bilmek üzeresin,neden takip ediyorsun böyle şeyler sevdiğin içinmi ?
    ben bu foruma yıllardır üyeyim yıllardırda gelip burda abidik gubidik şeyler yazıyım diye durmuyorum kim ne yapmış nasıl yapmış araştırıyorum doğal olarak senin arabanada bakıyorum senin o harcadığın parayı ben 2 yıldır yatan arabaya harcadım sıkıntı o değil sen golf r la uğraşırsın ben rs2 yle ugrasırım herkez bişeylere para harcar...

anlatmak istediğim sen şimdi arabana onları yaparak bu adamın el freni çektiğinden dahamı az zarar veriyosun arabana ve şanzumanına?bana bunu söyle haklısın diycem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı schizophrenic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birincisi kardeşin değilim ben senin

yazdın bende oluşabilecek zararları söyledim , normaldede onların aşınan şeyler olduğunu biliyorum

arabayı satan adamın adamlığına dürüstlüğüne kalmış bişey , sonradan yapılan böyle hareketleri öğrendiğimde güle güle yemesin der binmeye devam ederim
    ne dürüstlüğü arkadaş ne diyosun kafanızmı güzel adam sana pertten araba toplıyıp satmıyorya ya yok artık daha neler..siz 2. el araba almayın arkadaş sıfır alın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 2 kere el freni çektim diye ne gibi sorunlar yaşıyosunuz rıdvan bey.

benim gibiler seni bu kadar düşündürüyosa sıfır araba al yada gir dizel aile arabası al malsesef gerçekler acıdır bugün bu tarz arabaların %90 ı böyle hareketlere maruz kalmıştır
    Sen istiyosan arabayı benzin dök yak umrumda olmaz. Video paylaşılmış ben kendi şahsi fikrimi görüşümü yazıyorum.. Sen yinede bu kadar emin olma bu araçların %90maruz kalmıştır diyerek çok gördüm görüyorum. arabasını tozlu yola dahii sokmayanı bunların içinden bende dahil olmak üzere... Senin gibiler beniii hiçç düşünürdürmüyor kafanıı yorma sen ne yap biliyormusun böyle yapacağına git arkadan çekişli uygun birşey al sabaha kadar kendi etrafında dön

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam king.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerhatA. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam king.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen istiyosan arabayı benzin dök yak umrumda olmaz. Video paylaşılmış ben kendi şahsi fikrimi görüşümü yazıyorum.. Sen yinede bu kadar emin olma bu araçların %90maruz kalmıştır diyerek çok gördüm görüyorum. arabasını tozlu yola dahii sokmayanı bunların içinden bende dahil olmak üzere... Senin gibiler beniii hiçç düşünürdürmüyor kafanıı yorma sen ne yap biliyormusun böyle yapacağına git arkadan çekişli uygun birşey al sabaha kadar kendi etrafında dön
    araban sıfırdan beridirmi sende?

ben zaten arkadan çekişli değilde itişli araçlarla bunun 5 mislini yapıyorum sıkıntı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam parasını vermiş almış isterse biner ister yatağında saklar istersen içinde tavuk besler sizene ?? kimene ??
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimbilir forumdaki araç sahipleri araçları ile neler neler yapıyor anlık bir ego tatmini hesabı

fakat başka birinin yaptığını görünce şekil a böyle oluyor

merak ettim acaba gazlamak için araç alınıyor ne yapmasını bekliyorsunuz yada siz ne yapıyorsunuz

yada bu videoda yapılan şeyler çok mu kötü

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    şahini satıp 106 alırlarsa daha neler görürüz bu gidişle...
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu an saxo-106 tipi arabaya bınen hiç kımse kendını kandırmasın benım arabam temız benım arabam yorulmadı dıye.ilk sahibi bile olsa bu vıdeodakı hareketlerı elbet bır kez yapmıstır.

ikincisi bunun gibi adamlar yuzunden pıyasada temız araba bulamayan arkadaslar temızını teyzeden ılk sahıbınden en orjınalını alsanız ne yapacaksınız.hemen gıdıp motorun orasını burasını kurcalıyacaksınız ıcını sokeceksınız solugu roll gecelerınde alacaksınız.

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=fatiii;5826049]
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben bu foruma yıllardır üyeyim yıllardırda gelip burda abidik gubidik şeyler yazıyım diye durmuyorum kim ne yapmış nasıl yapmış araştırıyorum doğal olarak senin arabanada bakıyorum senin o harcadığın parayı ben 2 yıldır yatan arabaya harcadım sıkıntı o değil sen golf r la uğraşırsın ben rs2 yle ugrasırım herkez bişeylere para harcar...

anlatmak istediğim sen şimdi arabana onları yaparak bu adamın el freni çektiğinden dahamı az zarar veriyosun arabana ve şanzumanına?bana bunu söyle haklısın diycem
    arkadaşım sen benim şanzuman beynini kanadaya gönderdimi şanzuman içi balataları değiştirdimi madem meraklısın biliyosun bunları bilmiyormusun,ayrıca bunları araştırdınmı golf r şanzumanın 600 nm tork a dayanıklılığını bilmeden nasıl böyle bir işe girişileceğini vs vs.aracın motoruna bişeyler yapmak yılardır vardır sıkıntı olmasını engelleyecek şeyler yaparsan aracına negibi şeyler olabilir,peki bu zatimuhterem 106 cı arkadaş neyapmış ilerde sıkıntı doğurmaması için bu şovları yaparken problem yaşamamak için önlemini almışmı,ozaman senin dedine göre şu çıkıyor rolıng yapan araç motoruna yükleniler araçlar alınmaz böyle araçlar onlara göre yani 106 dan bahsediyorum dahamı iyi

KaanBRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aman birader asfalttada yürütme arabanı allah muhafaza tekerine taş batar.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=typermelih;5826091]

arkadaşım sen benim şanzuman beynini kanadaya gönderdimi şanzuman içi balataları değiştirdimi madem meraklısın biliyosun bunları bilmiyormusun,ayrıca bunları araştırdınmı golf r şanzumanın 600 nm tork a dayanıklılığını bilmeden nasıl böyle bir işe girişileceğini vs vs.aracın motoruna bişeyler yapmak yılardır vardır sıkıntı olmasını engelleyecek şeyler yaparsan aracına negibi şeyler olabilir,peki bu zatimuhterem 106 cı arkadaş neyapmış ilerde sıkıntı doğurmaması için bu şovları yaparken problem yaşamamak için önlemini almışmı,ozaman senin dedine göre şu çıkıyor rolıng yapan araç motoruna yükleniler araçlar alınmaz böyle araçlar onlara göre yani 106 dan bahsediyorum dahamı iyi

o 106 110 hp motoruyla ne kadar zarar verebılırkı kendıne

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay arkadaş, arabasını tozlu yola sokmayanlar mı dersin, yağmurlu havada çıkarmayanlar mı dersin. Aptal kutusundan sonra ilk kez bir objenin insanı bu kadar domine ettiğini görüyorum.

braver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kusura bakmayında ben böyle araba kullanan insanlara söverim sadece, hoşgörüde beklemeyin kimseden 106 bu bi bmw 325 bi nissan falan değil ,öyle kesiciye bindir elfreni çekmek falan 106yı az çok bilen binen bi kişi bu hareketlerin ne kadar saçma ve gereksiz olduğunu anlar birde arabayı satarken çiçek gibi diye ilan koyarlar bunun neresi zevk allah aşkına akıl var mantık var
    bkz: Peugeot 106 GTI 2001 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 82042231

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    melih halen farklı açılardan bakıyorsunuz. aslında herkesin dediği aynı kapıya çıkıyor. sen yükleme yaparken desteklemek için gerekli güçlendirmeleri yaptın bunu zaten herkes kabulde ediyor biliyorda... ama kimse bu parçalarda aşınma olmadığınıda söyleyemez sonuç olarak yükü kaldırması için yapılan işlemlerden sonra aracada yüklenerek zorluyor, aşındırıyoruz. sen bukadar işlemi sadece güvenlik olsun diye yapmadın anlatılmak istenen bu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)