ammada gaza gelmiş millet adamın yaptığı hareketler apaçi hatta barzoluk derecesinde kabul. ama arabayı yok şöyle yaptı yok böyle yaptı vs. vs. sadece yorum yapmak için yazılmış. sonuçta hepimiz araçlarımızı modifiye ediyoruz. stock internal basan bu adamdan daha fazla zarar verdiği kesin hemde her kullanımında. drag yada rolling yaparken kimsede aman rabam üzülmesin diye 3000 devirde vitesde değiştirmiyor. yol tutuşu için sert süspansüyon zaten başka bir yıpranma, birde üzerine ses sistemi gelsin tam olur. kimse sütten çıkmış ak kaşık değil, hepimiz arabamıza binersekte yatırsakta yıpratıyoruz ama az ama çok. o yüzden kusura bakmayında hepimiz aynı mokuz bir yerde...........
[QUOTE=typermelih;5826026]ben bu foruma yıllardır üyeyim yıllardırda gelip burda abidik gubidik şeyler yazıyım diye durmuyorum kim ne yapmış nasıl yapmış araştırıyorum doğal olarak senin arabanada bakıyorum senin o harcadığın parayı ben 2 yıldır yatan arabaya harcadım sıkıntı o değil sen golf r la uğraşırsın ben rs2 yle ugrasırım herkez bişeylere para harcar...
anlatmak istediğim sen şimdi arabana onları yaparak bu adamın el freni çektiğinden dahamı az zarar veriyosun arabana ve şanzumanına?bana bunu söyle haklısın diycem
Sen istiyosan arabayı benzin dök yak umrumda olmaz. Video paylaşılmış ben kendi şahsi fikrimi görüşümü yazıyorum.. Sen yinede bu kadar emin olma bu araçların %90maruz kalmıştır diyerek çok gördüm görüyorum. arabasını tozlu yola dahii sokmayanı bunların içinden bende dahil olmak üzere... Senin gibiler beniii hiçç düşünürdürmüyor kafanıı yorma sen ne yap biliyormusun böyle yapacağına git arkadan çekişli uygun birşey al sabaha kadar kendi etrafında dön![]()
adam king.
adam parasını vermiş almış isterse biner ister yatağında saklar istersen içinde tavuk besler sizene ?? kimene ??
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
kimbilir forumdaki araç sahipleri araçları ile neler neler yapıyor anlık bir ego tatmini hesabı
fakat başka birinin yaptığını görünce şekil a böyle oluyor
merak ettim acaba gazlamak için araç alınıyor ne yapmasını bekliyorsunuz yada siz ne yapıyorsunuz
yada bu videoda yapılan şeyler çok mu kötü![]()
şu an saxo-106 tipi arabaya bınen hiç kımse kendını kandırmasın benım arabam temız benım arabam yorulmadı dıye.ilk sahibi bile olsa bu vıdeodakı hareketlerı elbet bır kez yapmıstır.
ikincisi bunun gibi adamlar yuzunden pıyasada temız araba bulamayan arkadaslar temızını teyzeden ılk sahıbınden en orjınalını alsanız ne yapacaksınız.hemen gıdıp motorun orasını burasını kurcalıyacaksınız ıcını sokeceksınız solugu roll gecelerınde alacaksınız.
[QUOTE=fatiii;5826049]arkadaşım sen benim şanzuman beynini kanadaya gönderdimi şanzuman içi balataları değiştirdimi madem meraklısın biliyosun bunları bilmiyormusun,ayrıca bunları araştırdınmı golf r şanzumanın 600 nm tork a dayanıklılığını bilmeden nasıl böyle bir işe girişileceğini vs vs.aracın motoruna bişeyler yapmak yılardır vardır sıkıntı olmasını engelleyecek şeyler yaparsan aracına negibi şeyler olabilir,peki bu zatimuhterem 106 cı arkadaş neyapmış ilerde sıkıntı doğurmaması için bu şovları yaparken problem yaşamamak için önlemini almışmı,ozaman senin dedine göre şu çıkıyor rolıng yapan araç motoruna yükleniler araçlar alınmaz böyle araçlar onlara göre yani 106 dan bahsediyorum dahamı iyi
Vay arkadaş, arabasını tozlu yola sokmayanlar mı dersin, yağmurlu havada çıkarmayanlar mı dersin. Aptal kutusundan sonra ilk kez bir objenin insanı bu kadar domine ettiğini görüyorum.![]()
kusura bakmayında ben böyle araba kullanan insanlara söverim sadece, hoşgörüde beklemeyin kimseden 106 bu bi bmw 325 bi nissan falan değil ,öyle kesiciye bindir elfreni çekmek falan 106yı az çok bilen binen bi kişi bu hareketlerin ne kadar saçma ve gereksiz olduğunu anlar birde arabayı satarken çiçek gibi diye ilan koyarlar bunun neresi zevk allah aşkına akıl var mantık var
bkz: Peugeot 106 GTI 2001 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 82042231
melih halen farklı açılardan bakıyorsunuz. aslında herkesin dediği aynı kapıya çıkıyor. sen yükleme yaparken desteklemek için gerekli güçlendirmeleri yaptın bunu zaten herkes kabulde ediyor biliyorda... ama kimse bu parçalarda aşınma olmadığınıda söyleyemez sonuç olarak yükü kaldırması için yapılan işlemlerden sonra aracada yüklenerek zorluyor, aşındırıyoruz. sen bukadar işlemi sadece güvenlik olsun diye yapmadın anlatılmak istenen bu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)