User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
102 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 106 ya yapılan bu işkencenin amacı nedir ?

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=iynn-RS;5826103]
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

o 106 110 hp motoruyla ne kadar zarar verebılırkı kendıne
    ben burda sadece motora zarar vermesinden bahsetmiyorum,genel olarak herşeyden bahsediyorum,hı şuda var arkadaş vidyoda sürekli kesiciye sokuyor bunun bir zararı yok sanırım evet zararı yok gerçekten bu sitede baya bir bilgi sahibi olan arkadaşlar var ya bu siteye ben hakim olamıyorum

KaanBRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı braver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kusura bakmayında ben böyle araba kullanan insanlara söverim sadece, hoşgörüde beklemeyin kimseden 106 bu bi bmw 325 bi nissan falan değil ,öyle kesiciye bindir elfreni çekmek falan 106yı az çok bilen binen bi kişi bu hareketlerin ne kadar saçma ve gereksiz olduğunu anlar birde arabayı satarken çiçek gibi diye ilan koyarlar bunun neresi zevk allah aşkına akıl var mantık var
    bkz: Peugeot 106 GTI 2001 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 82042231
    ya neden sövüyosun kardeşim? adam 106 yı kendinden sonrakiler daha kondüsyonlu binsin diye mı almış epi topu 106 bu neden yeryüzündeki nesli tükenicek diye bu kadar çok tasadasınız anlamadım.Arabasını çiçek diye koymayan kaçtane satıcı var 100/10 anca çıkar harbi harbi yazan onun gerisi gidip bakmadan baktırmadan alınacak gibi değil 106 ları alayı çiçek zaten sen hiç malım kötü diyeni gördün mü? Sen altındaki 106 ya iyi bak gerisini de başkası düşünsün...

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

arkadaşım sen benim şanzuman beynini kanadaya gönderdimi şanzuman içi balataları değiştirdimi madem meraklısın biliyosun bunları bilmiyormusun,ayrıca bunları araştırdınmı golf r şanzumanın 600 nm tork a dayanıklılığını bilmeden nasıl böyle bir işe girişileceğini vs vs.aracın motoruna bişeyler yapmak yılardır vardır sıkıntı olmasını engelleyecek şeyler yaparsan aracına negibi şeyler olabilir,peki bu zatimuhterem 106 cı arkadaş neyapmış ilerde sıkıntı doğurmaması için bu şovları yaparken problem yaşamamak için önlemini almışmı,ozaman senin dedine göre şu çıkıyor rolıng yapan araç motoruna yükleniler araçlar alınmaz böyle araçlar onlara göre yani 106 dan bahsediyorum dahamı iyi
    peki haklısın sen arabana daha az zarar veriyosun onları yaparak bu 106 cı arabayı pert etti..el freni çekilmiş araba almayın 270 beygir arabayı 500+ beygir yapıp geri 270 e düşürdükten sonra çiçek gibi yazılan arbaaları alın.

ama ben bu durumda el freni çekilmiş 106 yı tercih ederim.herkezin titizliği kendine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    melih halen farklı açılardan bakıyorsunuz. aslında herkesin dediği aynı kapıya çıkıyor. sen yükleme yaparken desteklemek için gerekli güçlendirmeleri yaptın bunu zaten herkes kabulde ediyor biliyorda... ama kimse bu parçalarda aşınma olmadığınıda söyleyemez sonuç olarak yükü kaldırması için yapılan işlemlerden sonra aracada yüklenerek zorluyor, aşındırıyoruz. sen bukadar işlemi sadece güvenlik olsun diye yapmadın anlatılmak istenen bu.
    önceden yani R stokken antepe kadar dip gaz yani 270 km süratlerde uzuuunnnn süre gittimi hatırlıyorum ve bir bokta olmuyordu,ama şuan rolıngte 290 nı görüyor ayamı gazdan çekiyor dakıkalarca dınlendırıyor öyle çıkıyorum 2. sefer yada sop speed yapınca yine uzun süreli gitmiyorum 1 km ancak,bu sebeple yüksek ısıda kalmıcana göre motorunda zarar görme ihtimalini düşürüyorsun

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı KaanBRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya neden sövüyosun kardeşim? adam 106 yı kendinden sonrakiler daha kondüsyonlu binsin diye mı almış epi topu 106 bu neden yeryüzündeki nesli tükenicek diye bu kadar çok tasadasınız anlamadım.Arabasını çiçek diye koymayan kaçtane satıcı var 100/10 anca çıkar harbi harbi yazan onun gerisi gidip bakmadan baktırmadan alınacak gibi değil 106 ları alayı çiçek zaten sen hiç malım kötü diyeni gördün mü? Sen altındaki 106 ya iyi bak gerisini de başkası düşünsün...
    Siz neden bu kadar kastınız ki ? Size göre değersizdir, bana göre normaldir, bi başkasına göre olmaması gerekir. Herkesin aracına gösterdıgı ilgi alaka farklıdır. Bize ters gelmiş saygı duymanız gerekmez mi neden ısrarla üsteliyosunuz ki ?
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki haklısın sen arabana daha az zarar veriyosun onları yaparak bu 106 cı arabayı pert etti..el freni çekilmiş araba almayın 270 beygir arabayı 500+ beygir yapıp geri 270 e düşürdükten sonra çiçek gibi yazılan arbaaları alın.

ama ben bu durumda el freni çekilmiş 106 yı tercih ederim.herkezin titizliği kendine
    bu araba 270 e inmez merak etme 510 hp de satılır...NM nin talipi çok ,allah sattırması.

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu videoda işkence görmedim ya da işkence diyenler işkence görmedi
    セルカン+レーラ=愛

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araba 270 e inmez merak etme 510 hp de satılır...NM nin talipi çok ,allah sattırması.
    Allah kimseye zorla malını sattırmasın inş.

cRc Ramo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yearone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç şahinde olsa ferraride olsa bu gibi şeyler yazık günah.ben bunu bilir bunu söylerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah kimseye zorla malını sattırmasın inş.
    amin cümlemizin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yearone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin pencere bu konuda çok geniş sanırım.işkence sizin düşünceyle olduğu yerde lastik yakarak janta ulaşmak sanırım..

braver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla herkesin görüşüne saygımız var ancak ben sadece 106 için söylemiyorum hiç bir aracımı bugüne kadar kesiciye dahi sokmadım sokmamda herkesin titizliğine bakar bu olay benim için işkencedir bu hareketler heleki bu 106 ise resmen tecavüz ediyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı braver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla herkesin görüşüne saygımız var ancak ben sadece 106 için söylemiyorum hiç bir aracımı bugüne kadar kesiciye dahi sokmadım sokmamda herkesin titizliğine bakar bu olay benim için işkencedir bu hareketler heleki bu 106 ise resmen tecavüz ediyorlar
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi arabam sandım bi an kalbim atarak izledim
    imzasız..

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polemik izlemek çok keyifli FWD araca yapılmamalı ya el freni falan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şahini satıp 106 alırlarsa daha neler görürüz bu gidişle...
    yahu bu şahin şahin diye aşağılayan insanlara gıcık oluyorum sanada gıcık oldum şuan hastamısınız adam 10 sene çalışıp didinip şahin almıştır binmiştir sonra durumu düzelmiştr satıp 106 almıştır e36 almıştır almıştır yani her şahine binen barzo olcak diye bi kaidemi war sen ananın karnından 206ylamı çıktın yada model arabaylamı nice 206 cı 106 cılar war hapçılar hırsızlar onlar barzo değil ama şahinciler barzo 3 kuruş para biriktirip memleketimin imkanlarında ayağını yerden kesmeye kendince birşeyler yapmaya çalışan insanlar bu kadarmı batıyorlar size ya bi bitmediniz .. ...
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Germanian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu bu şahin şahin diye aşağılayan insanlara gıcık oluyorum sanada gıcık oldum şuan hastamısınız adam 10 sene çalışıp didinip şahin almıştır binmiştir sonra durumu düzelmiştr satıp 106 almıştır e36 almıştır almıştır yani her şahine binen barzo olcak diye bi kaidemi war sen ananın karnından 206ylamı çıktın yada model arabaylamı nice 206 cı 106 cılar war hapçılar hırsızlar onlar barzo değil ama şahinciler barzo 3 kuruş para biriktirip memleketimin imkanlarında ayağını yerden kesmeye kendince birşeyler yapmaya çalışan insanlar bu kadarmı batıyorlar size ya bi bitmediniz .. ...
    Araba lükstür zaten bunun şahini doğanı e36sı 106sı olmaz Etrafta bisikletim bile olsa yeter diyen parasızlıktan açlıktan ölen insanlar varken arabasından dolayı birini hor görmek zaten saçmalıktan öte değil, ben inanmıyorum ki bu aşağılayanların hiçbiri arabasını kendi parasıyla almamıştır, almışsa da kendisinde psikolojik bi sıkıntı var o zaman

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işkencelik bir durum yok videoda. Kimisi çıkar gece roll yapar kimisi kendisi kafasına göre gazlar kimiside böyle barzoluk yapar.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)