User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
102 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 106 ya yapılan bu işkencenin amacı nedir ?

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önceden yani R stokken antepe kadar dip gaz yani 270 km süratlerde uzuuunnnn süre gittimi hatırlıyorum ve bir bokta olmuyordu,ama şuan rolıngte 290 nı görüyor ayamı gazdan çekiyor dakıkalarca dınlendırıyor öyle çıkıyorum 2. sefer yada sop speed yapınca yine uzun süreli gitmiyorum 1 km ancak,bu sebeple yüksek ısıda kalmıcana göre motorunda zarar görme ihtimalini düşürüyorsun
    ben başında da yazmıştım aşındırma olarak zannedersem dikkatinizden kaçtı. araç stock iken oluşan aşındırma ile şuan daki işlemleri göz önünde bulundurarak oluşan aşınmayı hesaplayabilirsiniz.

halen açıklayamadıysam sizin mantığınıza göre açıklamaya çalışayım. araçta deformasyon oluşmuyor derseniz sonsuza kadar motorun ilk günki hali ile kalması gerekli.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=iynn-RS;5826103]
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

o 106 110 hp motoruyla ne kadar zarar verebılırkı kendıne
    yok 118 hp yanlış biliyorsun arabayı aşagılayıcı yorum yapma altındaki makinada çok çok kaliteli şeylere sahip değil ,işte bu videodaki şeyleri savundugunuz için bu arabanın piyasası bu kadar düşük ve 12-13 gibi rakamlara satılıyor kimlerin eline gidiyor,tempra almayım bari 106 alıyım serserilik yaparım diyenler vs.. böyle böyle şahinin temizine değilde şahini müptezel yapanlara dönüyor 106'da

Edit: Alıntı yaptıgım üye iynn-RS typermelih değil ..
    imzasız..

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi' şey olmaz bundan...
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Adam sabunda kayar gibi kaydırmıs etmıs bıse yokki ben cok eglendım ızlerken gayet FWD drift yapmıs ufak caplı + olarak a.q hıckımse kesıcıye gırmıyo ztn dımı arabasında bir + olarak daha giriyim 10küsür yaşında arabayı çiçek gibi beklersen içinden böcek çıkar kurtlanmışla artık neticede ne çiçekliği bekliyo ki insanlar.. Patinaj cekmıs gayet normal,kesiciye kalmıs gayet olası,el freni çekmiş eğlenmiş mal adamın para adamın lastik adamın senkromeçler adamın size noluyo ki ? Gidipte arabayı almak isteyen adam ztn adamın lafına inanıpta mal çiçek böcek yorulmamış diyip arabayı alıyosa helal olsun zaten. Video da iskencelik bibok yok bana kalırsa .Sana Saygım Var Ama Sana Tapamam Totem !
    - K -

________
    Dr.Ecu

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Germanian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu bu şahin şahin diye aşağılayan insanlara gıcık oluyorum sanada gıcık oldum şuan hastamısınız adam 10 sene çalışıp didinip şahin almıştır binmiştir sonra durumu düzelmiştr satıp 106 almıştır e36 almıştır almıştır yani her şahine binen barzo olcak diye bi kaidemi war sen ananın karnından 206ylamı çıktın yada model arabaylamı nice 206 cı 106 cılar war hapçılar hırsızlar onlar barzo değil ama şahinciler barzo 3 kuruş para biriktirip memleketimin imkanlarında ayağını yerden kesmeye kendince birşeyler yapmaya çalışan insanlar bu kadarmı batıyorlar size ya bi bitmediniz .. ...
    pardonda sana böle konuşma hakkını kim veriyo onu anlamış değilim ? Beni tanıyomusun benle muhattaplığın varmıda böle konuşuyosun ? Önce terbiyeli konuşmayı öğren sonra gel yaz burda düşüncelerini.. Anamın karnında neyle çıktıgımı sanamı sorucam ? evet hastayım zorunamı gitti ?

o cümle içerisinde barzolukla alakalı bi ifade varmı ? 106cılar 206cılar sütten çıkmış ak kaşıkmı demişim ? konuşmuş olmak için konuşma, hele boş hiç konuşma...
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel video yapmışlar bence sanayi esnafıda eğlenmiş ama ne bileyim fwd arabaya zorunlu kalmadıkça keyfi el freni çekmek komik geliyo rwd de yine olmadık bi yerde açı vermek için olağan bi hareket el freni ama fwd pek öyle gelmiyo bana Ama yağ gibi kaymış güzeldi

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suç 106 sahibinde değil,. 106 MARKASINDA ...Honda vti yapsaydı bunları görün bakın herkes nasıl sövüyordu yalansa yalan diyin,bir tane honda videosu paylaşılıp konu açılsaydı ne yorum yapacaktınız ? ''Süpersin bebegim yaa keşke el freniyle değilde doğal yönden yanlasaydın'' falan mı yazacaktınız ?
    Suç 106'da honda veya başka tarz araçlar olsaydı herkesin tepkisi başka olurdu

106'yı çekemeyene düz borusu girsin
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Suç 106 sahibinde değil,. 106 MARKASINDA ...Honda vti yapsaydı bunları görün bakın herkes nasıl sövüyordu yalansa yalan diyin,bir tane honda videosu paylaşılıp konu açılsaydı ne yorum yapacaktınız ? ''Süpersin bebegim yaa keşke el freniyle değilde doğal yönden yanlasaydın'' falan mı yazacaktınız ?
    Suç 106'da honda veya başka tarz araçlar olsaydı herkesin tepkisi başka olurdu

106'yı çekemeyene düz borusu girsin

konu amacından saptı yine kimsede saygı kalmamış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pardonda sana böle konuşma hakkını kim veriyo onu anlamış değilim ? Beni tanıyomusun benle muhattaplığın varmıda böle konuşuyosun ? Önce terbiyeli konuşmayı öğren sonra gel yaz burda düşüncelerini.. Anamın karnında neyle çıktıgımı sanamı sorucam ? evet hastayım zorunamı gitti ?

o cümle içerisinde barzolukla alakalı bi ifade varmı ? 106cılar 206cılar sütten çıkmış ak kaşıkmı demişim ? konuşmuş olmak için konuşma, hele boş hiç konuşma...
    şahin diye ezdiğin yerdiğin araclardan birinin sahibi olduğum için kendimde bu hakkı gördüm doğal olarak kimse kimseyi bi arac yada başka bir özelliği yüzünden aşağılayamaz bu kadar basit. terbiyeden bahseden arkadaşım insanları aşağılamak çok terbiyeli bi hareket konuşmak için konuşmayı çok sewerim hele hele senin gibi aşağılama iç güdüsü olanlarla boş konuşmayı daha çok sewerim anladıın ?????
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    şahin diye ezdiğin yerdiğin araclardan birinin sahibi olduğum için kendimde bu hakkı gördüm doğal olarak kimse kimseyi bi arac yada başka bir özelliği yüzünden aşağılayamaz bu kadar basit. terbiyeden bahseden arkadaşım insanları aşağılamak çok terbiyeli bi hareket konuşmak için konuşmayı çok sewerim hele hele senin gibi aşağılama iç güdüsü olanlarla boş konuşmayı daha çok sewerim anladıın ?????
    neyin ezikliğindesin bilmiyorum.. yada mesajı nasıl okudun nası anladın onuda bilmiyorum... keşke aşagılayıcı bişe yazsaydımda senle burda boş yere tartışıyo olmazdık

youtube'da şahin diye aratırsan eğerki, bu arkadaşın 106 ıle yaptıklarını yapan yaklaşık 54755464 tane şahin videosu görürsün.. ozaman anlarsın belki neden şahine laf sölediğimi..

demek istediğim araç kullananların zihniyeti.. şahinde olsa 106da olsa değişen bişe olmıcak kafalar aynı olduktan sonra.. boş yere marka fanatıklıgı yapıyosun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyin ezikliğindesin bilmiyorum.. yada mesajı nasıl okudun nası anladın onuda bilmiyorum... keşke aşagılayıcı bişe yazsaydımda senle burda boş yere tartışıyo olmazdık

youtube'da şahin diye aratırsan eğerki, bu arkadaşın 106 ıle yaptıklarını yapan yaklaşık 54755464 tane şahin videosu görürsün.. ozaman anlarsın belki neden şahine laf sölediğimi..

demek istediğim araç kullananların zihniyeti.. şahinde olsa 106da olsa değişen bişe olmıcak kafalar aynı olduktan sonra.. boş yere marka fanatıklıgı yapıyosun...
    hocam yaptığım marka fanatikliği değil adam parasını wermiş almış ne isterse yapar bu 1 . 2 si de 3 5 öküz yüzünden hiç bir markayı aracı kullanıcılarını basitleştirmemeliyiz anlaştıkk???? benim hiçbirşeyin ezikliğinde olduğum yok ayrıca tanıyanlar bilir ne kadar ezgin biri olduğumu
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hocam yaptığım marka fanatikliği değil adam parasını wermiş almış ne isterse yapar bu 1 . 2 si de 3 5 öküz yüzünden hiç bir markayı aracı kullanıcılarını basitleştirmemeliyiz anlaştıkk???? benim hiçbirşeyin ezikliğinde olduğum yok ayrıca tanıyanlar bilir ne kadar ezgin biri olduğumu
    anlatamıyorum sanırım neyse..

peki sen ezginsin, sen bilirsin, sen yücesin. ok kib bye.

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam drift king arkadaşlar dağılalım.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu çok basit aslında oradaki herkesin altında arkadan itişli bmw şahin vs vs araçlar var 106 nın sahibide bakın benim arabamda dönebiliyor ben de drift yapıyorum dierekten dönmüş uzamış bunun için birbirinizi yemenize gerek yok paranın kimde olduğu belli olmaz en azından adam sanayide gazlamış yan vermiş tutupda sokak caddede bu hareketleri yapsa haklısınız para olduktan sonra geriisi kolay

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok 118 hp yanlış biliyorsun arabayı aşagılayıcı yorum yapma altındaki makinada çok çok kaliteli şeylere sahip değil
    8 hp mi ağrına gitti.

hayırdır?sana ne benim altımdaki arabadan.

,işte bu videodaki şeyleri savundugunuz için bu arabanın piyasası bu kadar düşük ve 12-13 gibi rakamlara satılıyor kimlerin eline gidiyor,tempra almayım bari 106 alıyım serserilik yaparım diyenler vs..

106 nın pıyasası dusukse bunu gene 106 sahıplerı kendılerı yapmıstır. hıc kımsenın sırf 106 nın pıyasası dussun dıye gıdıp 106 alıp apacılık yaptıgını sanmıyorum.

kaldıkı 12-13 106 ıcın gayet ıyı fıyat.

son olarak sende teprayı beğenmıyosun ya gıt bı bın tepraya 106 dan cok daha donanımlı

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam kendi capinda eglenmis,araba onun keyif onun..
    Keyif almasa yapmaz heralde
    Limitorsuz cipi olmayip kesiciye girmeyen 106,vti,type r,rs var midir?

KaanBRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz neden bu kadar kastınız ki ? Size göre değersizdir, bana göre normaldir, bi başkasına göre olmaması gerekir. Herkesin aracına gösterdıgı ilgi alaka farklıdır. Bize ters gelmiş saygı duymanız gerekmez mi neden ısrarla üsteliyosunuz ki ?
    Bence çok boş konuşuyosun,burda kasan ben değilim kendini ipe sapa 3.kişi yapıp olaya dahil eden sensin ben kasmıyorum ki bu arabaya yapılanlar kimseyi ilgilendirmez diyorum ama sen hala şahinden doğandan bahsedip millete sarıyosun.Sardığın yetmez gibi ok kib.bye tripleri falan hayrola face dar mı geldi?

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu video bana 2002-2004 senelerinde kendimi hatırlattı daha fazlasını bile yapıyordum ama bilinçlendikçe hevesim kalmadı pek.. video da çok abartı birşey yok bana kalırsa alan müsait eğlenmişler kafalarına göre..
    Asıl sancı uyandığında..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı KaanBRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence çok boş konuşuyosun,burda kasan ben değilim kendini ipe sapa 3.kişi yapıp olaya dahil eden sensin ben kasmıyorum ki bu arabaya yapılanlar kimseyi ilgilendirmez diyorum ama sen hala şahinden doğandan bahsedip millete sarıyosun.Sardığın yetmez gibi ok kib.bye tripleri falan hayrola face dar mı geldi?
    sabah kahvaltısında yürek mi yedin ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)